forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Preminuo je Paul Di'Anno

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
ivanl Posted - 21/10/2024 : 18:32:25
Otisao u sezdeset sestoj prvi pjevac Iron Maidena...

Cesto je bio u Hrvatskoj, u Zagrebu.

Prije tri mjeseca smo ga slusali i vidjeli u Bikers Beer Factoryu, i stvarno je covjek bio lose. Bilo ga je tuga vidjeti. Sad je trebao na turneju, i u Ljubljanu, i bas smo pricali kako tako bolesnog covjeka vuku po svijetu, kad eto ti...
Mislili smo se ici, ali pitali smo se ima li smisla nakon Zagreba...

Sad nema sigurno.

Pocivao u miru, i mir pronasao!
13   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
giant Posted - 30/10/2024 : 20:14:40
R.I.P.
Meni je ipak Bruce bio (i još je, naravno) Maiden No.1, ispred Paula. Jer sam "mlađi", pa sam rastao sa "modernijim" Maidenima, dakle post Paul Di Anno era. Ali Paul je ipak dio istorije jedne od najboljih heavy metal grupa....tačka!
Lukeruk Posted - 24/10/2024 : 23:56:08
Sa njim i bez njega, dva potpuno drugacija Mejdena. Svaki na svoj nacin autentican i genijalan. RIP

https://www.ironmaiden.com/r-i-p-paul-dianno-1958-2024/
panda Posted - 22/10/2024 : 14:55:46
I meni su najdrazi DiAnno albumi - debi sam uvek slusao kompletan, Killers polovicno, a sa ostalih sam voleo po pesmu-dve.

quote:
Originally posted by ivanl
Prije tri mjeseca smo ga slusali i vidjeli u Bikers Beer Factoryu, i stvarno je covjek bio lose. Bilo ga je tuga vidjeti. Sad je trebao na turneju, i u Ljubljanu, i bas smo pricali kako tako bolesnog covjeka vuku po svijetu, kad eto ti...

Secam se da smo ovako identicno komentarisali koncerte u Beogradu 2002, ali verovatno je tad bio samo celav i debeo, a mi imali 15 godina i mislili da je svako stariji od 25 deda.
Cromwell Posted - 22/10/2024 : 10:57:17
Killers mi je bio drugi album od Maidena koji sam nabavio tako da su emocije tu, htio-nehtio. Šteta što kasnije nije napravio ili barem sudjelovao u nečemu vrhunskom poput prva dva ali Phantom of the Opera/Wrathchild/Remember Tomorrow/Purgatory... sve su to bezvremenski klasici!
R.I.P.
velka031 Posted - 22/10/2024 : 08:31:00
RIP
magnus Posted - 22/10/2024 : 07:41:17
Počivao u miru.
lwood Posted - 22/10/2024 : 05:36:24
R. I. P.
NESVRSTANI Posted - 22/10/2024 : 04:14:59
Najbolji Maidenov pivač.
Šteta šta je bija skroz van kontrole pa je bilo nemoguće s njin radit.
RIP
fler Posted - 21/10/2024 : 22:46:45
Počivao u miru.
wesskowaz Posted - 21/10/2024 : 22:18:03
Počivao u miru.
Nikad nisam voleo IM, ali od svih pevača on mi je bio najdraži.
sonor Posted - 21/10/2024 : 20:05:34
Tehnički je bija treći vokal, ali prvi s kojim su izašli “iz ormara”
AleksandarN Posted - 21/10/2024 : 19:27:40
Mnogo volim oba Maiden albuma sa njim! Nikada necu zaboraviti kada sam otisao na lokalne igrice (arkade aparati) i neki tip sa plavom dugackom kosom je igrao neku igricu a na vojnickoj torbici koja mu je bila na ledjima je hemiskom bio narcrtan omot prvog Maiden albuma i logo benda gore. Otisao sam kuci gde je tata sedeo sa (pokojim) ortakom i pitao: "Kakva je to grupa Iron Maiden (izgovorio kako se pise)". Tatin ortak mi je rekao da ce mi dati plocu da preslusam i jos neke. Posle sam sa njim otisao kuci i dao mi je Killers, Screaming For Vengenace, Odyssey od Malmsteen-a, neki Van Halen koji mi se nije dopao i Girlschool - Hit And Run. Killers od Mejdena me je oduvao!! Nikada necu zaboraviti kada je Di'Anno poceo da peva u Wrathchild! Zinuo sam! I dan danas obozavam taj album! Hvala mu za ta dva albuma (ostalo, nazalost nisam slusao)!

Neka pociva u miru...

p.s.ivanl, Paul Di'Anno nije prvi pevac Mejdena.
tex2 Posted - 21/10/2024 : 19:09:16
R.I.P

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000