T O P I C R E V I E W |
Cromwell |
Posted - 11/12/2024 : 13:16:03 Palo mi je na pamet da bi mogli napraviti glazbeni izazov ali da nije puko nabrajanje je nego da je i drugima zabavno za čitati i sudjelovati.
- ideja je postaviti neku pjesmu sa jutuba koju biste željeli da neki forumaš prokomentira
- prozvani forumaš MORA preslušati pjesmu i ostaviti neki smisleni komentar. Nema jednolinijskih dobro je/loše je/+1 i slično Pljuvanje ili pohvala najmanje dvije solidne rečenice.
- ako prozvani forumaš ne odgovara podsjetite ga slanjem prijeteće privatne poruke.
- prozivka može biti samo želja da ta osoba presluša pjesmu, ali okidač može biti i nešto što je osoba negdje napisala na forumu iliti sredstvo za izravnavanje računa hehe!
- budite razumni i ne stavljajte 5 postova. Dok vam prozvana osoba ne odgovori nemojte stavljati drugu prozivku.
- naravno, izbjegavajte stvari koje su nacionalističke, cajke, neozbiljne drekpjesme itd... Nismo sadisti i držite se glazbe koja nekog vraga vrijedi
- tvrdi riječnik/prostakluk i osjećajne eksplozije su apsolutno dozvoljeni. Mimoze nek se ne zgražaju jer je glazba emotivna stvar.
- i molim vas kad odgovarate daj izbrišite [ / tube] nastavke da stranica bude koliko toliko pregledna. Ostavite samo link i naziv (izvođač+pjesma) Nema goreg od 500 jutub thumbnaila na stranici
Prva žrtva: naravno tonto!
Rush - Natural Science
|
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
izivko |
Posted - 11/12/2024 : 20:28:51 quote: Originally posted by Tonto
Rush - Natural Science
Presuda:
Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti. Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.
Ocjena: 5/10
Isti slučaj kod mene. |
Tonto |
Posted - 11/12/2024 : 19:41:16 Tontova žrtva je Chui
Naravno i drugi su pozvani na komentiranje, chui je obavezan.
|
Tonto |
Posted - 11/12/2024 : 19:36:34 Rush - Natural Science
Presuda:
Da li je išta dobro došlo iz kanade, ja se ne mogu sjetiti. Objektivno ovo je žanrovski jako dobro odrađena pjesma. Klasični elementi klasičnog progresivnog rocka koji je svoje najbolje razdoblje imao u ranim sedamdesetima, izgubio se po putu i otišao u isforsirana kompliciranja. Ovdje se vidi da su sedamdesete na izmaku, a osamdesete sa svojom po rock pogubnom produkcijom kucaju na vrata , ali kvaliteta je nesumnjivo tu. Subjektivno meni je progresiva izvan crimsona i vdgg-a odavno dosadila, ako i pronađem nešto zanimljivo to će prije biti novijeg datuma poput toola nego što ću se vraćat matičnoj eri. Moj generalni problem sa rushom je vokal koji mi ne leži, a usto mi i nema neku posebnost i kvalitetu pa da mu oprostim ne ležanje. Ova stvar mi zvuči kao puno progresivniji Uriah Heep s kojima odmah gubi bitku što se mene tiče.
Ocjena: 5/10 |
Biroa |
Posted - 11/12/2024 : 14:27:20 Prijavljujem se za sudjelovanje. |
jogurt |
Posted - 11/12/2024 : 14:18:11 Nisam Tonto, ali ova pesma je za 10+
Uz Camera eye trenutno omiljena od Rush-a |
Tonto |
Posted - 11/12/2024 : 13:37:35 Može, odlična tema. Javim se nekad kroz popodne. |