forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 PROBLEM SA HD

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
globinjo Posted - 10/06/2010 : 13:03:20
ikona hard diska(eksternog) mi se pojavljuje u my comp i kad kliknem na nju pojavi se pješčanik i nakon par trenutaka se pojavi poruka:h is not accessible,
error performing inpage operation...zna li itko koji je vrag?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Spiderman Posted - 14/06/2010 : 09:23:33
quote:
Originally posted by Grujah.

O, fala, nisam znao da to tako ladno može.

Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format...

probaj sa instalacijom windowsa (valjda ih imaš negdje) pa odi u terminal tj. consolu i to probaj tamo sredit

ili izvadi disk i odnesi nekom tko ima windoze
Grujah. Posted - 13/06/2010 : 23:27:25
Ma bio je u FATu kad sam ga kupio, a nisam odmah video, nego tek kad sam ga napunio preko pola.
srleb Posted - 13/06/2010 : 23:21:02
quote:

Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)

A sta si uopste radio sa FAT-om? Nisi valjda imao 98?
Grujah. Posted - 13/06/2010 : 20:47:55
O, fala, nisam znao da to tako ladno može.

Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format...
Spiderman Posted - 13/06/2010 : 19:38:19
quote:

Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)

http://support.microsoft.com/kb/307881
Grujah. Posted - 13/06/2010 : 18:31:24
globinjo Posted - 11/06/2010 : 23:20:35
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
Originally posted by globinjo
znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...

sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo

kaj
Spiderman Posted - 11/06/2010 : 15:53:41
quote:
znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...

sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo
makikatalinic Posted - 11/06/2010 : 15:25:58
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

Pa opciju backup trebala bi se nuditi bez toga da ideš direktno otvarati Hard...

Desni klik na HD - Properties - pa unutar toga pod Tools ima se Backup pa probaj.

alo,padobranac
pa čim kliknem ili odem desnim klikom,pojavi se pješčanik,to sam već gore i napisao...

Sorry, shvatio sam da ti se to pojavljuje na donjoj traci...

http://www.kerneldatarecovery.com/, tu ima par aplikacija pa probaj nešto skinuti... (Data Recovery...)
globinjo Posted - 11/06/2010 : 13:55:16
quote:
Originally posted by lwood

t-com

globinjo Posted - 10/06/2010 : 20:53:36
quote:

quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:

jel to možda poklon t-neta?

Ja imam taj poklon i zasad je ok...

o čemu se tu radi?poklon za šta?

kad ti istekne ugovor ako produžiš dobiješ na poklon Verbatim HD od 320 GB

t-net?
Grujah. Posted - 10/06/2010 : 20:16:43
Ljudi. Jedna reč (ok, možda dve, zavisi kako napišeš) backup! Ako vam je nešto važno, cuvajte na dva mesta. Makar to bilo kod drugara :) Ja skoroh izgubih particiju od 250GB zbog slucajnog formata. Ok, to se vraca, ali svejedno. :)
dcopic Posted - 10/06/2010 : 19:44:00
Evo frend mi je nedavno ostao bez skoro 800GB dokumentaraca kad mu je riknuo hard. Probao je sa raznim programima i samo manji dio je uspio spasiti. Nije imao sreće.
Spiderman Posted - 10/06/2010 : 19:13:49
quote:
hd proradio,a da nisam ubuntu ni počeo instalirati do kraja

inače samo skini live verziju koja se pokreće sa cd-a i nije potrebna instalacija a možeš isprobati i popraviti neke stvari :) jako dobro riješenje inače

ah, kompovi se boje kad ja počnem nekaj prtljat il' govorit :D
globinjo Posted - 10/06/2010 : 19:04:40
quote:
Originally posted by velka031

quote:

o čemu se tu radi?poklon za šta?
globinjo Posted - 10/06/2010 : 19:04:11
quote:
Originally posted by sawitch

Ajoj da mi te je videti kako ti to sve stelis, mislim da bih pao u nesvest od smeha..

hd proradio,a da nisam ubuntu ni počeo instalirati do kraja
globinjo Posted - 10/06/2010 : 19:03:15
quote:
Originally posted by makikatalinic

Pa opciju backup trebala bi se nuditi bez toga da ideš direktno otvarati Hard...

Desni klik na HD - Properties - pa unutar toga pod Tools ima se Backup pa probaj.

alo,padobranac
pa čim kliknem ili odem desnim klikom,pojavi se pješčanik,to sam već gore i napisao...
velka031 Posted - 10/06/2010 : 17:54:03
quote:

Spiderman Posted - 10/06/2010 : 17:34:26
quote:
srećom,imam na kompu nešto mjesta,imam i još jedan od terabajtatek sam se sad sjetio
skidam ubuntu pa ćemo vidit...

ak ti treba pomoć samo se javi :)
sawitch Posted - 10/06/2010 : 17:18:49
Ajoj da mi te je videti kako ti to sve stelis, mislim da bih pao u nesvest od smeha..

Potsecas me na onaj vic o bosancu i svinjama:

Spakovali 2 utrenirane svinje i bosanca u raketu i pravac svemir. Javlja se Hjuston i kaze: "Prva svinjo pritisni zeleno dugme!", i svinja br. 1 pritisne. Zatim opet kaze: "Druga svinjo pritisni crveno dugme!", i svinja br. 2 pritisne. Kad uskace bosanac i upita: "A sta ja da pritisnem?" a Hjuston ce: "Ti na'rani svinje i nista ne diraj!!!!"
globinjo Posted - 10/06/2010 : 17:01:50
quote:

quote:
ubuntu?to je hd od terabajta,gdje da ga prebacim

a gle, to je problem danas, diskovi su veliki a nitko nema drugi za spas podataka :)

srećom,imam na kompu nešto mjesta,imam i još jedan od terabajtatek sam se sad sjetio
skidam ubuntu pa ćemo vidit...
globinjo Posted - 10/06/2010 : 17:00:35
quote:

Da, ja sam hteo reci isto sto i Spajdi. Skini ubuntu sa neta, narezi, digni operativni sistem sa tog diska i backupuj. www.ubuntu.com
Ili, jos bolje, izgooglaj neki dobar disk recovery koji se bootuje diska. Hiren's Boot disk ili sta vec valja, ne znam. http://www.hiren.info/pages/bootcd

koji mi preporučaš program...hvala na info...
Spiderman Posted - 10/06/2010 : 16:17:59
quote:

a gle, to je problem danas, diskovi su veliki a nitko nema drugi za spas podataka :)

ubuntu je linux distribucija, nije svemoguća ali moguće je da sa njom pročitaš podatke za razliku od windowsa
Grujah. Posted - 10/06/2010 : 16:07:51
Da, ja sam hteo reci isto sto i Spajdi. Skini ubuntu sa neta, narezi, digni operativni sistem sa tog diska i backupuj. www.ubuntu.com
Ili, jos bolje, izgooglaj neki dobar disk recovery koji se bootuje diska. Hiren's Boot disk ili sta vec valja, ne znam. http://www.hiren.info/pages/bootcd
globinjo Posted - 10/06/2010 : 15:13:27
quote:

skini ubuntu distribuciju i probaj pristupiti disku pa prebaci na drugi disk :) il' ga donesi meni :D

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000