T O P I C R E V I E W |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 13:03:20 ikona hard diska(eksternog) mi se pojavljuje u my comp i kad kliknem na nju pojavi se pješčanik i nakon par trenutaka se pojavi poruka:h is not accessible, error performing inpage operation...zna li itko koji je vrag? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Spiderman |
Posted - 14/06/2010 : 09:23:33 quote: Originally posted by Grujah.
O, fala, nisam znao da to tako ladno može.
Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format...
probaj sa instalacijom windowsa (valjda ih imaš negdje) pa odi u terminal tj. consolu i to probaj tamo sredit
ili izvadi disk i odnesi nekom tko ima windoze |
Grujah. |
Posted - 13/06/2010 : 23:27:25 Ma bio je u FATu kad sam ga kupio, a nisam odmah video, nego tek kad sam ga napunio preko pola. |
srleb |
Posted - 13/06/2010 : 23:21:02 quote: Originally posted by Grujah.
Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)
A sta si uopste radio sa FAT-om? Nisi valjda imao 98? |
Grujah. |
Posted - 13/06/2010 : 20:47:55 O, fala, nisam znao da to tako ladno može.
Edit: Jel može nekako bez Windowsa? Svi linux forumu spomenu gparted ali on nema opciju Convert već samo format... |
Spiderman |
Posted - 13/06/2010 : 19:38:19 quote: Originally posted by Grujah.
Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :)
http://support.microsoft.com/kb/307881 |
Grujah. |
Posted - 13/06/2010 : 18:31:24 Meni treba neko ko ima 1TB slobodnog prostora, da ja prebacim sadzaj mog HDDa, formatiram ga iz FATa u NTFS i onda vratim podatke. Ako ima neko iz Zrenjanina/Beograda/Okoline, moze da se javi :) |
globinjo |
Posted - 11/06/2010 : 23:20:35 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by globinjo znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...
sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo 
kaj |
Spiderman |
Posted - 11/06/2010 : 15:53:41 quote: Originally posted by globinjo znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net...
sam ak buš tražio postavke za manualno spajanje onda buš se nahebo  |
makikatalinic |
Posted - 11/06/2010 : 15:25:58 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by makikatalinic
Pa opciju backup trebala bi se nuditi bez toga da ideš direktno otvarati Hard...
Desni klik na HD - Properties - pa unutar toga pod Tools ima se Backup pa probaj.
alo,padobranac   pa čim kliknem ili odem desnim klikom,pojavi se pješčanik,to sam već gore i napisao...
Sorry, shvatio sam da ti se to pojavljuje na donjoj traci...
http://www.kerneldatarecovery.com/, tu ima par aplikacija pa probaj nešto skinuti... (Data Recovery...)
|
globinjo |
Posted - 11/06/2010 : 13:55:16 quote: Originally posted by lwood
t-com
znači,to će i meni sad ponudit pošto mi ugovor istječe za 20 dana...no way,prelazim na b net... |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 20:53:36 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by lwood
jel to možda poklon t-neta?
Ja imam taj poklon i zasad je ok...
o čemu se tu radi?poklon za šta?
kad ti istekne ugovor ako produžiš dobiješ na poklon Verbatim HD od 320 GB
t-net?
|
Grujah. |
Posted - 10/06/2010 : 20:16:43 Ljudi. Jedna reč (ok, možda dve, zavisi kako napišeš) backup! Ako vam je nešto važno, cuvajte na dva mesta. Makar to bilo kod drugara :) Ja skoroh izgubih particiju od 250GB zbog slucajnog formata. Ok, to se vraca, ali svejedno. :) |
dcopic |
Posted - 10/06/2010 : 19:44:00 Evo frend mi je nedavno ostao bez skoro 800GB dokumentaraca kad mu je riknuo hard. Probao je sa raznim programima i samo manji dio je uspio spasiti. Nije imao sreće. |
Spiderman |
Posted - 10/06/2010 : 19:13:49 quote: Originally posted by globinjo hd proradio,a da nisam ubuntu ni počeo instalirati do kraja  
inače samo skini live verziju koja se pokreće sa cd-a i nije potrebna instalacija a možeš isprobati i popraviti neke stvari :) jako dobro riješenje inače
ah, kompovi se boje kad ja počnem nekaj prtljat il' govorit :D |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 19:04:40 quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by lwood
Ja imam taj poklon i zasad je ok...
o čemu se tu radi?poklon za šta? |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 19:04:11 quote: Originally posted by sawitch
Ajoj da mi te je videti kako ti to sve stelis, mislim da bih pao u nesvest od smeha.. 
  hd proradio,a da nisam ubuntu ni počeo instalirati do kraja   |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 19:03:15 quote: Originally posted by makikatalinic
Pa opciju backup trebala bi se nuditi bez toga da ideš direktno otvarati Hard...
Desni klik na HD - Properties - pa unutar toga pod Tools ima se Backup pa probaj.
alo,padobranac   pa čim kliknem ili odem desnim klikom,pojavi se pješčanik,to sam već gore i napisao... |
velka031 |
Posted - 10/06/2010 : 17:54:03 quote: Originally posted by lwood
Ja imam taj poklon i zasad je ok... |
Spiderman |
Posted - 10/06/2010 : 17:34:26 quote: Originally posted by globinjo srećom,imam na kompu nešto mjesta,imam i još jedan od terabajta tek sam se sad sjetio  skidam ubuntu pa ćemo vidit...
ak ti treba pomoć samo se javi :) |
sawitch |
Posted - 10/06/2010 : 17:18:49 Ajoj da mi te je videti kako ti to sve stelis, mislim da bih pao u nesvest od smeha.. 
Potsecas me na onaj vic o bosancu i svinjama:
Spakovali 2 utrenirane svinje i bosanca u raketu i pravac svemir. Javlja se Hjuston i kaze: "Prva svinjo pritisni zeleno dugme!", i svinja br. 1 pritisne. Zatim opet kaze: "Druga svinjo pritisni crveno dugme!", i svinja br. 2 pritisne. Kad uskace bosanac i upita: "A sta ja da pritisnem?" a Hjuston ce: "Ti na'rani svinje i nista ne diraj!!!!"      |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 17:01:50 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by globinjo ubuntu?to je hd od terabajta,gdje da ga prebacim  
a gle, to je problem danas, diskovi su veliki a nitko nema drugi za spas podataka :)
srećom,imam na kompu nešto mjesta,imam i još jedan od terabajta tek sam se sad sjetio  skidam ubuntu pa ćemo vidit... |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 17:00:35 quote: Originally posted by Grujah.
Da, ja sam hteo reci isto sto i Spajdi. Skini ubuntu sa neta, narezi, digni operativni sistem sa tog diska i backupuj. www.ubuntu.com Ili, jos bolje, izgooglaj neki dobar disk recovery koji se bootuje diska. Hiren's Boot disk ili sta vec valja, ne znam. http://www.hiren.info/pages/bootcd
koji mi preporučaš program...hvala na info... |
Spiderman |
Posted - 10/06/2010 : 16:17:59 quote: Originally posted by globinjo ubuntu?to je hd od terabajta,gdje da ga prebacim  
a gle, to je problem danas, diskovi su veliki a nitko nema drugi za spas podataka :)
ubuntu je linux distribucija, nije svemoguća ali moguće je da sa njom pročitaš podatke za razliku od windowsa |
Grujah. |
Posted - 10/06/2010 : 16:07:51 Da, ja sam hteo reci isto sto i Spajdi. Skini ubuntu sa neta, narezi, digni operativni sistem sa tog diska i backupuj. www.ubuntu.com Ili, jos bolje, izgooglaj neki dobar disk recovery koji se bootuje diska. Hiren's Boot disk ili sta vec valja, ne znam. http://www.hiren.info/pages/bootcd |
globinjo |
Posted - 10/06/2010 : 15:13:27 quote: Originally posted by Spiderman
skini ubuntu distribuciju i probaj pristupiti disku pa prebaci na drugi disk :) il' ga donesi meni :D
ubuntu?to je hd od terabajta,gdje da ga prebacim   |