forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Dropbox - za sve koji koriste više kompova

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Archy Posted - 31/01/2011 : 19:09:06
Naišao sam na jednu zgodnu aplikaciju. Kad se instalira Dropbox, možete pohranjivati svoje stvari preko interneta i pristupiti im s bilo kojeg kompa sa internetom, mobitela, laptopa, you name it. Neka vrsta online USB-a.

Uz to, pojedine datoteke i folderi se mogu djeliti s osobama s kojima radite, pa je i to prilično zgodno. Isto tako se mogu djeliti i slike.

Sve šta se stavi u Dropbox folder je pohranjeno na netu i na taj način imate odličan back-up.

Vrlo jednostavno za korištenje - instalira se aplikacija i u My documents se pojavi folder Dropbox, koji izgleda kao i svaki drugi, samo što ima malu oznaku sinkronizacije - treba mu neko vrijeme dok uploada vaše stvari.

Početna 2GB su besplatna, ali se može besplatno povećati do 8GB, a za veće veličine se plaća godišnja naknada.

Uglavnom, ovdje je link koji je moj invite - ukoliko se registrirate i instalirate Dropbox, oboje dobijemo gratis 250MB prostora: http://db.tt/IpUPcQV

Više info na njihovoj stranici: www.dropbox.com
11   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DKoor Posted - 21/04/2012 : 18:02:01
Sad sam pročitao sve vaše komentare, ovo je onda must have...
DKoor Posted - 21/04/2012 : 17:59:39
Nabavio ajfon pa ću ga isprobati, nahvaljen je sa rejtingom taj dropbox vjerojatno je dobar ... (dobar = jednostavan/uporabljiv u većini slučajeva)
Zlix Posted - 10/04/2012 : 20:10:22
quote:
Originally posted by dcopic

Super je i za dijeljenje sadržaja sa drugima.

Da, slazem se, jako korisna opcija
dcopic Posted - 10/04/2012 : 16:22:11
quote:
Originally posted by Zlix

Ja ga imam na Androidu, kad god mi nesto treba samo se ulogujem na sajt, uploadujem u folder i imam na telefonu ocas posla

Mnogo dobra aplikacija

Imam ju i ja na Androidu. Za sada sam zadovoljan.
Uglavnom foldere punim na PC-u i onda lijepo na putovanjima i u drugim situacijama imam sve što mi treba. Super je i za dijeljenje sadržaja sa drugima.
Zlix Posted - 10/04/2012 : 09:30:48
Hmmm, ja nisam imao takvih problema. Jesi isao preko sajta ili preko aplikacije za Windows?
Snake Plissken Posted - 10/04/2012 : 09:29:38
Ja sam recimo, prilicno nezadovoljan Dropboxom.

Tamo smo ranije kacili DCjev ribut, i bogami cesto fajlovi nisu mogli da se vide. Neko okaci nesto, ja se ulogujem i fajlova nema nikako. Tako i neke stvari koje sam kacio ne mogoh naci, iako niko nije brisao.
Zlix Posted - 10/04/2012 : 09:22:50
Ja ga imam na Androidu, kad god mi nesto treba samo se ulogujem na sajt, uploadujem u folder i imam na telefonu ocas posla

Mnogo dobra aplikacija
Archy Posted - 06/04/2012 : 21:31:38
Uglavnom, Dropboxovci su povećali shareanje na 500MB za svako sharanje, do ukupno 16GB. Ja sad već imam 14 GB i u principu mi više ne treba niti USB.
Ako ima zainteresiranih link je http://db.tt/JgUVQyt, za više info na www.dropbox.com
Grujah. Posted - 27/02/2011 : 20:53:14
Evo, ja jesam. Kul je sto se integrise u okruzenje i izgleda samo kao folder te je intuitivan i praktican za rad i mozes se igras s njim kako ti je vec najdraze. Doduse jos uvek ga nisam koristio za nesto konkretno.
Archy Posted - 05/02/2011 : 09:46:04
Da, ima za linux, windows, mac, a može se koristiti i kao aplikacija za smartphone, pa se i preko moba mogu koristiti fileovi.

EDIT
I? Jel neko instaliro?
Grujah. Posted - 03/02/2011 : 02:10:26
Pffffff, da. Uskoro ce sve biti na cloudu. Postoji jos takvih aplikacija, npr. na google docsu mozes da okacis 1GB po akauntu i da ih delis bez problema.

A ovaj dropbox je skorz kul, ima i za linux!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000