T O P I C R E V I E W |
Deki86 |
Posted - 02/02/2011 : 16:23:36 FC Retro Duo Twin System for Nintendo NES & SNES Games

Vidim da se prodaje preko interneta, i to posvuda, pa mi treba savjet ako netko zna kako i gdje se to može kupiti, kakav adapter se dobije, kakav je potreban itd... Našao sam dosta toga na e bayu, ali ne znam kako se koristi, pa ako netko zna, bio bi zahvalan. |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Deki86 |
Posted - 02/02/2011 : 22:29:33 E, imam taj dvd, igre za nes rade savršeno, ali zato igre za snes štekaju. Ne znam ni sam, ovako se malo raspitujem, razgledavam. Nekako mi je veći gušt igrati na konzoli preko tv-a nego preko emulatora. Ovo za utičnicu je poznata stvar, to mogu riješit, više me čak muči velika poštarina... A, budem vidio... |
temporal_lobe |
Posted - 02/02/2011 : 17:07:31 Ne znam ništa o tome, ali imam PS2 s čipom i našao sam na netu dvd sa svim mogućim igrama za NES, SNES, Sege, i tako dalje koje se emuliraju na PS2, i sve lijepo radi - možeš čak i save-ati. Pa ako želiš proći jeftiniji, savjetujem ti tu opciju.
A ako baš misliš kupiti, najbolje je da o detaljima pitaš prodavača. Mislim da ameri imaju drukčiju utičnicu (drukčiji napon) pa bi ti u tom slučaju trebao transformator ili nešto. Također, vjerujem da cartridge-i moraju biti PAL ili NTSC ovisno o tome koje konzola podržava. Prije, dok sam imao PSX i staru telku, NTSC igre su mi bile crno-bijele, ali mislim da se to ne događa na novim televizorima.
Puno sreće! |
|
|