T O P I C R E V I E W |
Zagor12 |
Posted - 18/07/2011 : 14:48:43 Topic za raspravu o legendarnom GTA serijalu. Svaki tjedan ćemo imati teme, ankete i ostale stvari. Za početak, želio bih da ovo ispunite:
Vaš najdraži GTA: Deset najdražih likova: Najdraža misija: Najdraže vozilo: Najdraži minigame: Najbolji glumci koji su posuđivali glasove: Najbolja radio stanica: Najbolji grad: Najbolja izjava: |
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Darth Ivan |
Posted - 18/07/2011 : 22:55:26 moj odgovor na sve bi bio: previše ih je XD |
Žiga |
Posted - 18/07/2011 : 21:43:14 Vaš najdraži GTA: San Andreas Deset najdražih likova (teško, to cu sad napisati, koga sam si najviše zapamtio): CJ, Cesar, Claude, Asuka, Salvatore Leone, Faustin, Tenpenny, United Liberty Paper, Lance Vance, Colonel Garcia Najdraža misija:Teška odluka, razmislit cu preko noci pa mozda dopisati sutra, inace sam volio misije u pustinji u SA. Najdraže vozilo:PMP-600 iz GTA IV samo zato, jer je moje vozilo Chrysler 300C, po kojem je ovaj model napravljen.Inace volim dzipove svakih vrsta. Najdraži minigame:nijedan Najbolji glumci koji su posuđivali glasove:Za vecinu ne znam, ko je posudjivao kome... Najbolja radio stanica:Stanica, koja pušta Country muziku u San Andreasu Najbolji grad:Svi u San Andreasu Najbolja izjava:Previše ih je |
Hexen |
Posted - 18/07/2011 : 16:01:37 Vaš najdraži GTA: San Andreas (samo sam njega igrao) Deset najdražih likova: 10? Malo previše, uf, evo: CJ, Big Smoke, Rydell, Truth, Zero, Tenpenny, Woozy, Jizzy, Cesar, OG Loc. Najdraža misija: Tagging up Turf? Nemam pojma, previše ih je. Najdraže vozilo: Sanchez ili Landstalker Najdraži minigame: nijedan. Najbolji glumci koji su posuđivali glasove: Samuel L.Jackson Najbolja radio stanica: Radio X ili K DST Najbolji grad: Los Santos Najbolja izjava: ima ih previše. |
|
|