forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 kodovi na internet sajtovima

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
ken2 Posted - 17/08/2011 : 15:15:43
ilitiga, zašto je dozvoljena diskriminacija ljudi sa slabijim vidom, pa čak i mučenje onih koji dobro vide
nemam neki orlovski vid, ali dobro vidim, i nisam baš glup, ali sam se više puta mučio s tim jebenim kodovima, kako ih samo izbace iz fokusa, izbluraju, izvitopere....
ma čemu to uopće služi
osim da zajebavaju poštenu inteligenciju
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ken2 Posted - 18/08/2011 : 21:36:27
quote:
Originally posted by wolf

Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji.

joj da mi je bilo napravit print screen jučer kad sam uploudirao nekakvu sliku na tinypicu, ko bi to pročita, svaka mu čast
Grujah. Posted - 18/08/2011 : 12:53:38
Programi koji sluze da prave gomilu naloga na gomilu sajtova i onda prave sranja (uglavnom spam i reklame ili prave ogroan saobracaj koji gusi/obara sajt).
okiboki Posted - 18/08/2011 : 01:02:16
Jos samo objasnite sta su botovi.I meni ovo sa ovim slovima nikad nije bilo jasno.
ken2 Posted - 17/08/2011 : 19:54:57
eto,sad sam još pametniji :-)))
možda ubuduće uvijek pogodim od prve
Grujah. Posted - 17/08/2011 : 17:34:10
Mala pomoc:

Ako je u pitanju Re-Captcha, ona koja izlgeda ovako:

Dovoljno je upisati samo jednu rec, u skorije vreme bas samo onu koja ima senku i beli okvir, tj u konkretnom slucaju samo "kednov", saute ne treba. ;)

A da, sluzi da automatski botovi koji spamuju i rade kojasta drugo zlo ne mogu da pristupe.

Also:
wolf Posted - 17/08/2011 : 16:23:36
Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji.
manhunter Posted - 17/08/2011 : 15:49:04
Drugim rečima, Ken je bot.;-)
Markos Posted - 17/08/2011 : 15:24:21
Vjerojatno misliš na captcha kodove? Služe da spriječe botove pristupu stranicama. Ljudi mogu takav tekst pročitati, a bot ne može.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000