T O P I C R E V I E W |
ken2 |
Posted - 17/08/2011 : 15:15:43 ilitiga, zašto je dozvoljena diskriminacija ljudi sa slabijim vidom, pa čak i mučenje onih koji dobro vide nemam neki orlovski vid, ali dobro vidim, i nisam baš glup, ali sam se više puta mučio s tim jebenim kodovima, kako ih samo izbace iz fokusa, izbluraju, izvitopere.... ma čemu to uopće služi osim da zajebavaju poštenu inteligenciju
|
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ken2 |
Posted - 18/08/2011 : 21:36:27 quote: Originally posted by wolf
Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji.
joj da mi je bilo napravit print screen jučer kad sam uploudirao nekakvu sliku na tinypicu, ko bi to pročita, svaka mu čast |
Grujah. |
Posted - 18/08/2011 : 12:53:38 Programi koji sluze da prave gomilu naloga na gomilu sajtova i onda prave sranja (uglavnom spam i reklame ili prave ogroan saobracaj koji gusi/obara sajt). |
okiboki |
Posted - 18/08/2011 : 01:02:16 Jos samo objasnite sta su botovi.I meni ovo sa ovim slovima nikad nije bilo jasno. |
ken2 |
Posted - 17/08/2011 : 19:54:57 eto,sad sam još pametniji :-))) možda ubuduće uvijek pogodim od prve |
Grujah. |
Posted - 17/08/2011 : 17:34:10 Mala pomoc:
Ako je u pitanju Re-Captcha, ona koja izlgeda ovako:
Dovoljno je upisati samo jednu rec, u skorije vreme bas samo onu koja ima senku i beli okvir, tj u konkretnom slucaju samo "kednov", saute ne treba. ;)
A da, sluzi da automatski botovi koji spamuju i rade kojasta drugo zlo ne mogu da pristupe.
Also:
|
wolf |
Posted - 17/08/2011 : 16:23:36 Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji. |
manhunter |
Posted - 17/08/2011 : 15:49:04 Drugim rečima, Ken je bot.;-) |
Markos |
Posted - 17/08/2011 : 15:24:21 Vjerojatno misliš na captcha kodove? Služe da spriječe botove pristupu stranicama. Ljudi mogu takav tekst pročitati, a bot ne može. |