T O P I C R E V I E W |
PijaniPatak |
Posted - 07/12/2012 : 07:50:00 Ovaj način downloadinga mi je skroz nov, internet mi je izgleda još uvek nepoznanica. Na sajtu dduniverse sam došao do linkova LL serijala, ali linkovi su ovakvi (stavljam od prvog broja, objavljenog kod nas...dakle, nije piraterija):
by Roy Ita Star Comics Fumetti) Lazarus Ledd 000 La Fine Della Corsa (By Roy).cbr [11.08 Mb]
Sad, buduci da nisam znao iskoristiti link za skidanje, nemam pojma o tome, neko mi reče da je to link za eMule.
Može li mi neko objasniti kakav je to proces? Treba li skinuti neki poseban program i sl.?
(izvinjavam se ako ova tema već ima na sajtu) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 26/01/2013 : 12:23:47 quote: Originally posted by Cromwell
Aj drago mi je Sad se nadajmo da će se downloadat do kraja, makar ne bi trebalo bit problema, ipak je to samo 11 mb.
Hail Lazarus!
ma nema problema, osim sto mu za file od 19 mb treba otprilike ceo dan ne zuri mi se to mi je za sada jedini izvor sa kojeg mogu da se dokopam tih epizoda
weeeeeeeeeee |
Darth Ivan |
Posted - 24/01/2013 : 23:02:18 e ljudi, a kakav je uopće status s tim eMule programom? jel on još kao program aktivan? jel izlaze nove verzije? |
DeeCay |
Posted - 24/01/2013 : 12:32:48 Ja odustao od ovoga... Treba stoljeće da se skinu neke stvari. |
Cromwell |
Posted - 24/01/2013 : 11:14:03 Aj drago mi je Sad se nadajmo da će se downloadat do kraja, makar ne bi trebalo bit problema, ipak je to samo 11 mb.
Hail Lazarus! |
PijaniPatak |
Posted - 24/01/2013 : 00:26:35 koji sam ja idiot. SKIDA!
hvala Cromwell |
PijaniPatak |
Posted - 18/01/2013 : 18:39:17 Ok pokušaću kad budem za svojim računarom.
Hvala brate |
Cromwell |
Posted - 18/01/2013 : 11:55:23 No problemo 
quote: Originally posted by PijaniPatak plus sto mi negde na dnu stoji da mi je KAD (wtf?) neaktivan
Misliš piše ''not connected'' ili ''inactive''? Trebalo bi ovo prvo a onda to znači da se nisi uopće konektao na emule server (ili kak se već to zove u ovom slučaju). Klikni na onu ikonicu sa munjom, mislim da ti je prva po redu gore. Mora ti dolje pisat connecting i onda connected. |
PijaniPatak |
Posted - 18/01/2013 : 10:57:29 @Cromwell izvini, nisam bio aktivan na forumu zadnjih par dana pa nisam ni video pitanje
dakle, kliknuo sam download i dva dana stoji status waiting, plus sto mi negde na dnu stoji da mi je KAD (wtf?) neaktivan |
Mali_Mate |
Posted - 10/01/2013 : 17:22:05 quote: Originally posted by Darth Ivan
ono što meni nije jasno - kako uopće preko tog programa nešto možeš downloadat?
ko i preko svakog drugog...stisnes download i cekas da bude gotovo.
Jedino sto se to s e-muleom moze rastegnut u tri picke materine.
al' nekad nekih stvari ima samo na e-muleu i nigdje drugdje pa se patnja isplati... |
Darth Ivan |
Posted - 10/01/2013 : 17:04:50 quote: Originally posted by Cromwell
Ti baš obožavaš pisat tek tolko da nešto napišeš je li?
ti ne?
imaš nekaj protiv?
quote: Ako pročitaš pažljivije sve postove i vremenski razmak možeš lako shvatiti zašto sam ga to pitao.
skužio sam ja sve, bez brige 
ono što meni nije jasno - kako uopće preko tog programa nešto možeš downloadat?
|
Cromwell |
Posted - 10/01/2013 : 10:55:39 quote: Originally posted by Darth Ivan
nije mu se ništa downloadanje zaustavilo, pita kako će ga pokrenut.
Ti baš obožavaš pisat tek tolko da nešto napišeš je li? Ako pročitaš pažljivije sve postove i vremenski razmak možeš lako shvatiti zašto sam ga to pitao. |
drablj |
Posted - 10/01/2013 : 06:23:11 nikako. ukljuci i moli se da se pojavi izvor od koga ce da skida. |
Darth Ivan |
Posted - 10/01/2013 : 00:34:15 nije mu se ništa downloadanje zaustavilo, pita kako će ga pokrenut. |
Cromwell |
Posted - 09/01/2013 : 19:01:48 quote: Originally posted by PijaniPatak
Našao sam komplet LLedd serijal koji je moguće samo preko eMulea, imam linkove koji premao onim likovima na forumu svi još uvek rade. No...
Jel ti se zaustavio dwnload process ili ga ne možeš pokrenut uopće? |
delboj |
Posted - 09/01/2013 : 09:56:11 quote: Originally posted by PijaniPatak
Našao sam komplet LLedd serijal koji je moguće samo preko eMulea, imam linkove koji premao onim likovima na forumu svi još uvek rade. No...
Nije komplet. Ja sam skidao to da bih postavio naslovne na sajtu, fali posljednjih desetak brojeva. |
PijaniPatak |
Posted - 09/01/2013 : 03:30:50 Našao sam komplet LLedd serijal koji je moguće samo preko eMulea, imam linkove koji premao onim likovima na forumu svi još uvek rade. No... |
delboj |
Posted - 06/01/2013 : 09:19:06 Pa ponekad nikako ne ide. Čekaš, možda će moći za dva-tri mjeseca, pola godine... Zavisi šta tražiš. |
PijaniPatak |
Posted - 05/01/2013 : 23:48:10 Ljudi, zapeo sam...Kako uošte ide proces downloadovanja, nisam ama baš ništa skapirao? HELP! |
PijaniPatak |
Posted - 13/12/2012 : 12:54:34 quote: Originally posted by emirem
Na Pi torrentu sve zivo se moze skinuti.Filmovi,serije stripovi.. bitsnoop.com i kat.ph (filipinska stranica za sve zivo)..probaj!
Ma koristim torrente vec godinama, znam to. Nego sam ll-a nasao samo u emule linkovima
evo, sad sam skinuo program i pokrenuo. waiting 4 the movements, izgleda hebeno sporo |
delboj |
Posted - 11/12/2012 : 15:39:38 quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by delboj
Veliki problem je što kad neko skida od tebe to užasno uspori vezu. Npr. i razgovor preko Skajpa ponekad je skoro nemoguć.
Pa to je normalno pojava, ako skidam torrente ne mogu ni surfati kako treba, a kamoli skypati. inače, delboj, može si podesiti koliko želiš da ti koristi bandwidtha za skidanje, tako da ti možeš donekle dobro surfati.
Trebalo bi ograničiti upload. |
Cromwell |
Posted - 11/12/2012 : 11:14:29 quote: [i]a uglavnom, cilj je da sve bude dostupno svima :) da mozes na netu slusat sve, citat sve, gledat sve, bez naknade i bez skidanja :)
i to je buducnost svakako, samo je pitanje vremena :)
Pa to se već i događa, samo ilegalno. A ta budućnost bez skidanja- kak za koga. Ja sigurno ne mislim biti online samo da bi poslušao neku pjesmu dok npr vozim auto.
@Darth Ivan: Točno. Na to sam i mislio između ostalog  |
Darth Ivan |
Posted - 11/12/2012 : 10:47:37 quote: Originally posted by Cromwell
Ako težiš mainstream glazbi i filmovima onda je to istina.
s time da je one TV filmove definitivno teže pronać. titlove pogotovo. |
maddox031 |
Posted - 11/12/2012 : 10:36:31 ma bilo cemu da tezis :) samo treba znat trazit po googlu :)
a uglavnom, cilj je da sve bude dostupno svima :) da mozes na netu slusat sve, citat sve, gledat sve, bez naknade i bez skidanja :)
i to je buducnost svakako, samo je pitanje vremena :) |
Cromwell |
Posted - 11/12/2012 : 09:43:22 Hm, ne kužim za ovaj sljedeći korak. Pretpostavljam da misliš na live prijenose ili što? Pa zar već nemamo youtube live? Ne pratim telku pa ne znam što je to s cloudom i novom (to valjda misliš na tv kuću?)
quote: Originally posted by maddox031 i na torrentima se može apsolutno sve naći
Ako težiš mainstream glazbi i filmovima onda je to istina. |
maddox031 |
Posted - 11/12/2012 : 09:04:13 quote: Originally posted by Cromwell
Mislim da će se ti stari načini shareanja polako počet vraćat u modu, pogotovo sad poslije svih događaja sa Megauploadom i Rapidshareom.
kriva pretpostavka :)
nakon pada napstera propao je i winmx (koji je slican bio) irazvili su se hub sustavi poput emule, dc++, soulseeka
zatim nova generacija - rapidshare i slicni koji sheraju informacije
i na kraju torrenti
slijedeći korak će bit online live pristup u cloudu, tipa kao oyo od nove di možeš sve gledat ako platiš, samo što će biti besplatno
iako torrenti su sigurno za sad bar jos kojih par godina :)
i na torrentima se može apsolutno sve naći |