T O P I C R E V I E W |
Tonka24 |
Posted - 11/01/2013 : 18:36:28 Cura mi je kupila novi laptop, e sada ja igram igricu PES 6 koja je radila na starom laptopu i PC-u koji su stari preko 8 godina. Radila je na minimalne rezoluzije i kvalitetu. Isti cd sam instalirao a novi laptop igrica odlicno funkcionira na najvecjo rezoluciji i kvaliteti kao i na losijima... Medutim pojavljuju se kada igram valovite vodoravne linije sijece mi sliku i to me uzasno nervira... Instalirao sam najnovije drivere, deinstalirao program pa ponovo instalirao, iskljucio sinkronizaciju u grafickoj kartici... nema sto nisam pokusao i nista ne pomaze, odnio sam ga kod nekog tipa koji se bavi kao servisiranjem i covjek je stariji govori kao da ova graficka nije bas za igrice, mislim ono covjek se ocito ne kuzi jer smatram da laptop koji sa kupio prije 8 godina kojem treba minimalno 10 minuta da ude u internet pokrece igricu bez tih smetnji a novi laptop koji otvara net u roku odmah otvara igru s tim problemom. Moze mi netko pomoci da li netko zna koristiti se Team Viewrom da mi to sredi? Ne znam vise sto da radim osim da po netu trazim nekog ko ce mi rijesit problem i dam mu 50 60 kuna... |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
eskov |
Posted - 07/02/2013 : 18:03:51 Naravno da će nastati takvi problemi ako niste podesili kompatibilnost igrice prema novim, modernim tehnologijama rada procesora. Multi-core procesori općenito nisu napravljeni da biste mogli derati bolje igre nego iz poslovnih razloga ;)
Postoje razne aplikacije koje multi-core sistem 'pretvaraju' u single-core za vrijeme igranja igrica, ali životni vijek procesora opada ukoliko to radite - naravno. |
djule |
Posted - 23/01/2013 : 14:15:38 lako, ugasi komp.  |
Tonka24 |
Posted - 23/01/2013 : 14:11:43 Da li netko zna kako rijesiti ovaj problem?
 |
Tonka24 |
Posted - 22/01/2013 : 14:08:50 Ma nisam  Dosta mi je objasnjavao dexster ali rate mili vise ni sam ne znam sto sam pokusao, ali on i dalje lomi jebenu sliku. Pogotovo se vidi kod crta centra ili sesnesterca bas je reze, lomi... Sve rezolucije sam probao i kvalitetu na najmanje i na najvise je ista brzina igrce samo se promjeni kvalitet i sirina x duzina... Ali on i dalje na svim mogucim i nemogucim opcijama lomi sliku. Kazem grafika, igrica radi savrseno sve... samo ta vodoravna crta cim dodem blizu centra ili sesnesterca prode preko cijelog ekrana... |
stripofil |
Posted - 21/01/2013 : 15:15:45 quote: Originally posted by Tonka24
Jeli to samo instalirati treba ili sto moze malo detaljnije vidim da se kuzis nije mi engleski najjca strana...
Sorry Tonka tek sam sad vidio da si ovo postao. Forum nema opciju da mi pošalje mail kad netko nešto napiše u temi u kojoj sudjelujem pa više puta zaboravim gdje sam sve postao. :)
Jesi li sredio u međuvremenu igricu? |
dexter_os |
Posted - 11/01/2013 : 22:17:12 Problem može biti u jačini procesora, istu stvar sam imao nedavno sa starom igrom Blitzkrieg koja je na staroj mašini letjela a na novoj ni makac. Problem je u novim višejezgrenim procesorima a riješiv je na slijedeći način: -uđeš u početni menu igre, stisneš Windows tipku (dolje lijevo između Ctrl i Alt), -igra ti je u donjoj traci ali nije aktivna, -uđeš u Task Manager/Processes i nađeš gdje piše ime igre i desni klik mišem i odabereš SetAfinity -prikaže ti se broj CPU-a (za višejezgrene procesore) otkačiš sve kvačice a ostaviš samo prvu (dakle samo CPU0) -izađeš iz TaskManagera i klik dolje na igru i to je to ... |
Tonka24 |
Posted - 11/01/2013 : 19:41:40 Jeli to samo instalirati treba ili sto moze malo detaljnije vidim da se kuzis nije mi engleski najjca strana... |
stripofil |
Posted - 11/01/2013 : 19:36:38 Možda ovo pomogne.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 http://forum.cabalonline.com/showthread.php?201607-GUIDE-D3DOverrider-Vsync-windows-mode-ON
;) |
Tonka24 |
Posted - 11/01/2013 : 19:15:52 ne postoji program. To je bilo u grafickoj pa sam iskljucio. |
andi |
Posted - 11/01/2013 : 19:13:36 Bas zato sto je harware puno jaci od igre imas taj problem. Ukljuci opciju V-Sync u opcijama igre ako postoji.
|