T O P I C R E V I E W |
PijaniPatak |
Posted - 14/05/2017 : 13:26:37 Okahej, bela braco! Kratko pitanje. Selim se u Austriju sutra u Graz. Papiroloski i prtljazno je sve spremno, ali mi tek sad pade na pamet viber i kontakt sa mojima iz BiH.
Kada kupim austrijski SIM, a prebacim BiH karticu na SIM2, da li ce mi viber sto se tice kontakata i svega podrzavati oba broja istovremeno ili, ako je odgovor ne, postoji li jeka shema za sredjivanje toga?
Hvala/danke |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PijaniPatak |
Posted - 14/05/2017 : 19:12:34 Već sam položio b1 nemačkog, ne treba prevod ;) Odličan link...ako bude štekalo, zloupotrebiću ga! Hvala, legendo |
Dukidule |
Posted - 14/05/2017 : 18:52:23 quote: Originally posted by PijaniPatak
Da ali hoću da imam viber za OBA broja telefona @Duki Ne verujem da na telefonu mogu da imam dve iste aplikacije
Pošto ćeš sigurno ubrzo savladati dojč, evo ti pa pročitaj:
http://appleneu.com/wie-man-zwei-konten-whatsapp-oder-viber-auf-dem-iphone-ohne-jailbreak/
Jest' da je prijevod katastrofa, al' da se kontati. ;) |
PijaniPatak |
Posted - 14/05/2017 : 18:30:58 Odlično! Hvala! |
cerichus |
Posted - 14/05/2017 : 17:33:24 Ja koristim mobilni aparat sa dvije sim kartice i imam pristup kontaktima s oba sima na viberu. |
PijaniPatak |
Posted - 14/05/2017 : 17:23:19 Da ali hoću da imam viber za OBA broja telefona @Duki Ne verujem da na telefonu mogu da imam dve iste aplikacije
|
delboj |
Posted - 14/05/2017 : 17:09:48 Pa ako si registrovao na jedan broj, čak i da uzmeš drugi telefon trebalo bi da ti ostane na ovom istom broju, bar mi se tako čini, mada možeš da promijeniš tamo, ponovo instaliraš program. |
Dukidule |
Posted - 14/05/2017 : 16:38:34 quote: Originally posted by PijaniPatak
Okahej, bela braco! Kratko pitanje. Selim se u Austriju sutra u Graz. Papiroloski i prtljazno je sve spremno, ali mi tek sad pade na pamet viber i kontakt sa mojima iz BiH.
Kada kupim austrijski SIM, a prebacim BiH karticu na SIM2, da li ce mi viber sto se tice kontakata i svega podrzavati oba broja istovremeno ili, ako je odgovor ne, postoji li jeka shema za sredjivanje toga?
Hvala/danke
Jedino riješenje: mobilni tel. (Smartphone) za dvije kartice pa za oba izdvojeni Viber profil. Inače: il' jedan il' drugi. |