T O P I C R E V I E W |
emirem |
Posted - 05/12/2020 : 11:35:25 Show je poceo!
Skladista su ispraznjena, narudzbe padaju, Sony obecava do kraja mjeseca poslati nove ture da zadovolji gladne gamere sirom planete.
Vidio sam da nema topika sa ovom temom, komentari vezani za peticu su bili u topiku za cetvorku,pa nadam se da se platfor(u)masi slazu da ovdje stavimo update za konzolu i igre. Osobno necu po novome internom pravilu stavljati vise od linka😁, a o tehnickim novitetima i igrama mozemo ovdje diskutirati.
Btw, danas sam procitao kako je Tajvanac kupio konzolu i uvjeravao svoju zenu da je to prociscivac zraka!😁
Pa, slijedecih sedam godina imamo sto komentirati, jer kako vele u zemlji izlazeceg sunca, ovo ce biti zadnja konzola u ovom obliku. Sto nas ocekuje, hologrami, odijela sa senzorima i napredni VR interface, zasad ostaje da uzivamo u ovoj aktuelnoj tehnologiji.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
bvagner3 |
Posted - 07/01/2025 : 21:38:56 Ovaj ps portal remorte kontroler je ludilo mogu bez problema igrati igricu sa ps5 i u drugoj prostoriji,nabavit ću si pojačivač Wfi signala pa ću igrati i na dvorištu.Uglavnom,super igračka,moja preporuka. :) |
bvagner3 |
Posted - 01/01/2025 : 02:19:45 Danas sam spojio ps5 remote controler sa ps5 konzolom,koja je to muka,trebalo mi je više od tri sata,pa spoji kontroler sa routerom,pa password,pa sa internetom,pa preko mobitela ponovo internet sa konzolom,pa nakon toga remote kontroler sa konzolom i sa internetom,ma muka živa,ali kad jednom proradi,šljaka i to fino. |
Caglio |
Posted - 28/09/2024 : 11:52:03 Hvala, uzet ću ga nekad, odgadjam nonstop, jer realno ne gejmam uopće puno. U drugu ruku, četvorka mi je ful fora. Najviše me jebe taj prostor, stvarno nemam mjesta za montiranje gdje želim. No riješit ću , hvala vam na info |
emirem |
Posted - 25/09/2024 : 07:33:04 quote: Originally posted by Caglio
quote: Originally posted by Wolfman
Ja jedino nisam shvatio kako dijagonalno ćeš ga staviti?
Mislio sam reci okomito, ali mi mozak ne funkcionira ( :
Eh, plejka je predvidjena da je stavis kak hoces, u bilo koji polozaj. Nije to tak osjetljivo kako se misli. Evo veli lega nesto kao nadosla tema gdje se drzi plejka, prozracnost i ine kerefeke da ubijemo vrijeme. Ja velim meni iza telke okomito. A to kao ne bi trebalo,veli on, jer bolje je vodoravno zbog odvoda toplog zraka iz sistema. Ok, ali tada velim da je okomiti polozaj ustvari poput dimnjaka i jos brze odvodi ugrijani zrak. Uglavnom, bas sam o tim stvarima prosli tjedan citao. Sretno i dobru zabavu! 😊
https://www.nexigo.com/blogs/conversation/how-to-avoid-ps5-liquid-metal-leak?srsltid=AfmBOooTIHwzdCvhox7TgQVFIUbY1dPzust9HdTc3IcgoBHZs9P1XlkV |
Caglio |
Posted - 24/09/2024 : 15:37:23 quote: Originally posted by Wolfman
Ja jedino nisam shvatio kako dijagonalno ćeš ga staviti?
Mislio sam reci okomito, ali mi mozak ne funkcionira ( :
|
Wolfman |
Posted - 24/09/2024 : 14:43:23 Ja jedino nisam shvatio kako dijagonalno ćeš ga staviti? |
Caglio |
Posted - 24/09/2024 : 14:34:31 Hvala ti, dakle igrat će se baldurs gate I novi Spiderman xD |
DiSkAcH |
Posted - 24/09/2024 : 13:34:18 quote: Originally posted by Caglio
Pozdrav dečki, treba mi usluga, malo čudno i glupo pitanje, ali eto. Dakle imam jako malo prostora kući, i mislim da bi morao staviti Playstation dijagonalno, iza televizije. Dal' mi može netko slučajno provjeriti, lovi li joystick signal i tako. Pretpostavljam da bi trebao, ali ono čisto da budem siguran.
Thanks
Lovi sigurno pošto je spojen preko BT, jedino ako ti je TV od armiranog betona bi moglo biti problema. :)
Lovi kod mene na 5m i iz druge sobe. |
Caglio |
Posted - 24/09/2024 : 12:23:55 Pozdrav dečki, treba mi usluga, malo čudno i glupo pitanje, ali eto. Dakle imam jako malo prostora kući, i mislim da bi morao staviti Playstation dijagonalno, iza televizije. Dal' mi može netko slučajno provjeriti, lovi li joystick signal i tako. Pretpostavljam da bi trebao, ali ono čisto da budem siguran.
Thanks |
emirem |
Posted - 11/09/2024 : 13:16:37 Ma, i ova aktuelna mi je ok. Kad druge godine udjem u nove prostorije i kupim novi 4K TV onda cu je jos jedno koju godinu koristiti da iskoristim opcije koje sad ne mogu zbog nekomaptibilnog TV-a. Naigrat cu se jos na staroj, a ima ih jos bar minimalno pet hit igara plus snizenih digitalnih verzija. Uvijek prve serije imaju neke svoje u prvim koracima neke tehnicke probleme, treba pratiti sta pisu ljudi nakon jednog vremena koristenja. Neka je jos. 😎 |
Wolfman |
Posted - 11/09/2024 : 13:02:36 Mislim da si sam odgovorio na pitanje. I dalje će se sve igre raditi prvenstveno za osnovnu verziju konzole, jer će Pro verzija u konačnici činiti 10tak posto ukupnog broja prodanih konzola (slično je bilo sa PS4 i PS4 Pro). A sad tko želi dati 1000 eura da bi mu se te igre nešto bolje izvodile i malo ljepše izgledale kad se zumira 100x pozadina u nekoj sceni neka mu To je baš za teške entuzijaste. |
sawitch |
Posted - 11/09/2024 : 12:42:06 Moze li neko meni kao laiku da kaze sto da uzimam uopste novu konzolu kada je ova skroz OK? |
Wolfman |
Posted - 11/09/2024 : 08:51:32 Eto, PS5Pro će barem imati SSD od 2TB |
emirem |
Posted - 11/09/2024 : 08:32:51 Previse! Bas sam citao de/en stranice i kao sto veli jedan na redditu ovu generaciju kinzole povijest nece bas milovati i imati lijepe rijeci. 799€ konzola, priljepak od drivea 120€ plus stalak 30€… beh! Jucer sa legom koji je kao gamer zvao drugog legu da mi preporuci produzni cip🤨 M.2 P5 od Samsunga. Trebam vise memorije u konzoli, pa mi se savjetuje novi model 990. |
DiSkAcH |
Posted - 10/09/2024 : 20:10:56 +1 Toplo se nadam da će ovo završiti kao Concord. ;) Ne znam koliko bi lud morao biti da disk verziju platim skoro kilu eura. U zadnje vrijeme vuku fantastične poteze. :D |
Wolfman |
Posted - 10/09/2024 : 17:31:59 Najavljen PS5 Pro. Bez bluray čitača i stalka za 800 eura. Znači uz čitač i stalak (može se zasebno kupiti) skoro 1000 eura Nek im je sa srećom |
DK24 |
Posted - 18/10/2023 : 14:06:30 Kako Spider-man 2 bolesno dobro izgleda. Zbog ovoga bi uzeo PS5
|
emirem |
Posted - 11/10/2023 : 15:52:48 quote: Originally posted by Wolfman
Zašto ćeš zamijeniti? Iskreno ne vidim baš previše razloga za mijenjati. Jedino ako ti je baš dosadašnja prevelika i nije ti stala na policu ili tako nešto.
Ah, vidio sam kasnije da je isti chip, pa i nema nekog jaceg razloga za zamjenu. Iza TV-a mi je i ne smeta mi svojim dimenzijama. Kad bi Pro izasao onda ziher ide, a valjda cu i uskoro novi TV kupiti 4K da ukljucim i onaj HDR za sliku. Tad je vec ogromna razlika u vizualnom dozivljaju. |
Wolfman |
Posted - 11/10/2023 : 13:46:23 Zašto ćeš zamijeniti? Iskreno ne vidim baš previše razloga za mijenjati. Jedino ako ti je baš dosadašnja prevelika i nije ti stala na policu ili tako nešto. |
emirem |
Posted - 11/10/2023 : 13:29:14 @Wolfman
Izgleda nazalost za sve postoji prvi put. U Ovih godinu dana i kusur stalno imamo info o pokupljenjima zbog kriznih zarista, pocevsi od ulja, auta ukljucujuci i polovne, auto-dijelova, pa ni tehnikalije poput ove konzole nisu postedjene. Ja cu najvjerojatnije sadasnju disk verziju zamijeniti i nadoplatiti opet za disk verziju konzole. Hit igre kao digitalne opcije su jos preskupe dok na aukcijama se mogu kupiti i do 5 puta jeftinije disk verzije. Prosli tjedan mi bilo u igri par aukcija za "Cyberpunk 2077", "Ghost of Tsushima" i "AC:Valhalla". Pustio da vidim koliko ljudi idu daleko sa bidanjem i ispada prva drzi oko jos 20-30€ i druge dvije do 10€. Pa ti kupi digitalnu iako su i u trgovini snizili cijene na iste igre.
Raduje me ova vijest, a kritika na sadasnju konzolu je samo sto mi od tri aplikacije koje koristim na PS5 su Netflix, Disney i Youtube. Disney app je katastrofa svakih 5 minuta dolati do bufferinga, vrti se ikona ocitavanja i izbaci na pocetni menu. Probao sa kablovima malo izmijeniti sistem (hub sa tri kabela, ethernet direkt stavio u PS5 i nada), reset receivera, upadtei svi ok, cache cistio i isti prob. Ima li netko isto slicni prob? Doduse na mobitelu i tabletu nema beda. Tnx!
|
Wolfman |
Posted - 11/10/2023 : 08:23:10 Američke cijene ne uključuju porez, no Bluray čitač je stvarno puno skuplji čak i kad se uzme u obzir porez (120 eura vs 80 dolara).
Super vijest je i što prodaju vertikalni stalak za 30 novaca xD
Je li ovo prvi put da je slim konzola skuplja od fat? Digitalna fat verzija je u Americi 399, a slim je 449. |
DiSkAcH |
Posted - 11/10/2023 : 06:03:06 Stiže slim za mj dana, i kao i uvijek, ameri prolaze puno bolje od nas bogatih europljana:
https://blog.playstation.com/2023/10/10/new-look-for-ps5-console-this-holiday-season/ |
emirem |
Posted - 14/07/2023 : 23:06:44 Jucer zavrsio "the Avengers",danas poceo "Spider-man: Miles Morales",super prica, dinamika vrh. Sutra prodajem hrpu igara sto sam zavrsio. Laganica, pomalo.. Jos imam "Lego: Hobbit",digitalna vezija bila 7€ na PS storeu. |
emirem |
Posted - 04/03/2023 : 09:40:02 Ima li tko od forumasa koji zive u Njemackoj, a da imaju PS5 i zainteresirani su za PS kupon od 20€ da se jave na PM! Bio u trgovinama u Njemackoj u Pennyu i kupim prvi put u zivotu taj PS kupon-karticu i ne podrzava se u regiji gdje budem. Bas se opekao. Trebao pitati google prije. 😁 Nisam znao za ta pravila,a nemam bas puno frendova, kolega koji igraju,a da zive u Njemackoj.
Hvala. |
emirem |
Posted - 12/01/2023 : 21:48:07 Bljeskanje u igri AC: syndicate se dogadja po dnevnim situacijama, vele likovi mozda titra Helix glitch😁(vremenska memorija u formi svjetlosnih efekata rasuta po podrucju grada koje se skuplja op.a.)
Jucer instalao Peter Parkera Spideya i nema problema sa igrom na starom TV-u. Mijenjao sam kablove sa originalnog 2.1 na 1.4 i ista stvar. Vjerojatno je do igre, fali joj zakrpa. Sutra cu probat TV aktualizirati, mora se direktno sa ethernet kabelom spojiti na ruter i probat od modela iz 2009 (2010 kupljen) sta jos izvuci. Nisam uspio sa zenom dogovoriti novi TV koji su na akciji u Media Marktu, Philips, ambilight na sve cetiri strane, 50 incha, smanjio sa stare zelje 55 incha, mjerio oko elementa ispod TV-a, visak mi je 13cm. 😁
Nove generacije TV-a ipak imaju siru paletu opcija za gejmere, HDR, pa neki AALC mislim, onak' napamet,vezano za dubinu i sirinu palete boja, a da ne govorim o 1440,2160p rezoluciji.
@diskach @oki Ne znam koji je pisao o tome, procitao maloprije postove, pa uglavnom tema nekog buduceg nosioca trona je u najavi. Vele konzola sa dodatkom gadgeta sa strane, ziher citac diska, dok ce ova konzola biti digitalna.
Da, cijene polovnih ps4 igara otisle prema Elvisu otfrlje 30-40% ,gledam ovih dana da upecam po 8-10€, nema sanse, vele i u MMarktu da se najvise kupuje PS4 igre jer su jeftinije od petice, a drze cijenu zadnju godinu. Kojih par ima na snizenju u korpama, ali "ž"- liga. Komentira se na intu da tko ima jos PS4 da si ostavi i odigra sta ima od igara, jer mnogi nemaju bas dobrih iskustava sto se tice kompatibilnosti. Osobno vjerujem da su im lose postavke na TV-u,a ostalo je do igara sa PS4 koje se vise ne krpaju, a imale su i losiju prodaju generalno.
|
|
|