T O P I C R E V I E W |
ken2 |
Posted - 21/04/2024 : 00:22:22 ako netko može pomoći imam dva mejla koja koristim, jedan je poslovni, a drugi privatni i do jučer sam ih u chromeu mogao imati otvorene u različitim tabovima sada više ne mogu dakle, prije sam bio ulogiran u chrome s jednim profilom i onda u jednom tabu otvorim prvi mejl, otvorim novi tab, kliknem na profilni kružić i dodam drugi mejl i ulogiram ga i otvorim i tako godinama od jučer otvorim jedan, pa novi tab, pa se ulogiram s drugim mejlom, kružić iz plavog postane smeđi, kliknem gmail i on ponovo otvori ovaj prvi mejl sve sam probao, čistio pretraživanje, deinstalirao i ponovo instalirao chrome... i ništa i dalje ne mogu imati u isto vrijeme dva mejla, nego se moram odlogirati s jednog i ulogirati drugi ima li netko ideju u čemu je problem |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DiSkAcH |
Posted - 13/05/2024 : 10:55:02 Probaj brave, Brave ti je ukratko chrome sa zakočenim slanjem podataka googleu. Sučelje je skoro isto. |
ken2 |
Posted - 23/04/2024 : 13:58:48 quote: Originally posted by leKrava
dok ne rijesis kako je bilo prije, mozes jedan mail otvoriti u incognito a drugi na obicnom prozoru.
e, ovako radi ali ipak bih volio da se vrati na staro |
petarStripovi10 |
Posted - 21/04/2024 : 14:49:07 Može probati resetirati postavke Chromea. Ili prije toga probati tu situaciju u Edgeu ili nekom drugom Chromium browseru. |
leKrava |
Posted - 21/04/2024 : 14:46:18 dok ne rijesis kako je bilo prije, mozes jedan mail otvoriti u incognito a drugi na obicnom prozoru. |
ken2 |
Posted - 21/04/2024 : 14:06:50 ne, nešto mi se totalno poremetilo sad sam otvorio dva chromea - dakle, ne nove tabove/prozore, nego dva različita chromea otvorio u jednom je bio jedan profil logiran, kad sam otvorio drugi, automatski mi se otvorio s tim računom, ja se odjavim i ulogiram s drugim, a on mi i u onom prvom chromeu prebaci na drugi račun dakle, nikako ne mogu više imati dva otvorena mejla, nego ako hoću provjeriti drugi, moram sign out, pa se ulogirat s drugim nije mi jasno što se dogodilo, jer do jučer sam bez problema imao dva otvorena mejla jedan do drugoga u tabovima istog chromea čak bi i kćerka znala u novom tabu otvorit svoj školski mejl čudno |
selanne |
Posted - 21/04/2024 : 08:23:02 Ako sam dobro shvatio, u istoj smo situaciji. Imam privatni Gmail, a provider za poslovne mailove nam je također Google, iako je druga domena. Ja sam otvorio dva bookmarka s linkovima na ta dva različita maila i tako ih otvaram. Dogodi se 1-2 puta mjesečno da se nešto pomiješa pa mi oba linka otvaraju isti mail, ali onda samo uredim bookmark (ponovo unesem linkove) i sve i dalje radi kako treba. Nisam stručnjak za IT, nadam se da nisam nešto zbrljavio u pojašnjavanju. |
petarStripovi10 |
Posted - 21/04/2024 : 07:26:00 Pa imaš i dalje mogućnost otvaranja više profila u Chromeu. Koliko vidim samo se otvaraju svaki u novom prozoru. A možeš i s jedinm profilom biti ulogiran u isto vrijeme na više različitih gmail accounta u istom prozoru. |
Poli |
Posted - 21/04/2024 : 01:16:24 Mozda neka nova verzija Chroma? Kao zbog sinhronizacije koja je vezana na jedan gmail racun pa bi tako ujedno imao razlicite postavke (od oba racuna) prikazano u jednom Chromu, samo u drugim tabovima... laicki razmisljam. Zanimljivo da ti je do sad to laufalo. Hm, ako nista drugo, onda za sada mozes otvoriti novi tab u anonimnom nacinu (Ctrl+Shift+N). Ali ok, to bi bilo kao u novom prozoru, ne u "istom Chromu" samo novi tab.
|
|
|