forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 27/09/2007 : 22:24:37

Malo sam pretraživao po forumu, pa evo najzanimljivijih pogleda u tudje stanove....

ACO[

ALEN[

CORTO33[

MARKOLAR[

MARKOS[

MARLOWE[

SSTOSIC[

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
mladeNS Posted - 28/02/2025 : 19:21:56
quote:
Originally posted by DiSkAcH

[quote]Originally posted by mladeNS

[quote]Originally posted by NIXA
Napomena, Bily od 40Cm širine su obavezne. Nemoj one od 80Cm, one se savijaju.

Da, napravio sam gresku sa ovim JYSK, privukla me boja jer mi je u skladu sa ostatkom stana, ali video sam da je 40cm optimalna varijanta zbog tezine. Steta sto se nisam ovde sa vama konsultovao pre kupovine.
wintermute Posted - 27/02/2025 : 23:25:53
Epicenter, ostalo (meke korice):

wintermute Posted - 27/02/2025 : 23:22:37
Epicenter Zagori manjeg formata mekih korica:

wintermute Posted - 27/02/2025 : 23:17:39
Svi veliki albumi tvrdih korica koje trenutno imam od Epicenter Comics-a (znam da su mi dva (stigla) nagnječena, ne morate mi to nabijati na nos ):

wintermute Posted - 27/02/2025 : 22:59:29
Evo mojih Fibri za sada. Nista posebno ali obzirom gde sam sumnjam da ih ima mnogo u blizini

jaki Posted - 27/02/2025 : 20:34:26
Možete i od 80 cm ali onda staviti duple police.
I tako je jeftinije nego li od 40 cm police.
borg Posted - 27/02/2025 : 20:04:25
Moje su na 80cm i ne savijaju se. Ali sam uzeo one deblje medijapan police, mislim da su 27-28mm, ne sećam se tačno. Na tu širinu su loše rešenje one standardne univer police od 18mm.
wintermute Posted - 27/02/2025 : 19:25:33
quote:

Ako me nesto dovodi do ludila i užasa to su savijene police. Pizdim i kada ih vidim i na tudjim slikama...

DiSkAcH Posted - 27/02/2025 : 18:50:30
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:
Originally posted by NIXA

Ovo bas lepo izgleda, sve heavy weight izdanja. :) Mislim da cu na kraju i ja kupti Ikea Billy, ove moje nisu bas sjajne za teze stripove.

@NIXA: Eto još jedna fina i odmjerena kolekcija. Bez pretjerivanja.
NIXA Posted - 27/02/2025 : 09:11:50
hvala :)
ja moram još uzeti billy za stripove sa mekim koricama..
mladeNS Posted - 26/02/2025 : 16:50:34
quote:
Originally posted by NIXA

Ovo bas lepo izgleda, sve heavy weight izdanja. :) Mislim da cu na kraju i ja kupti Ikea Billy, ove moje nisu bas sjajne za teze stripove.
NIXA Posted - 26/02/2025 : 14:28:51
DiSkAcH Posted - 26/02/2025 : 11:34:38
Fino, lijepo, tako treba, ebeš samo trpanje ako ne služi ničemu.
Moram i ja svoje dovest u red. :D
mladeNS Posted - 25/02/2025 : 22:47:47
quote:
Originally posted by naker

quote:
Moj OCD nije mogao da podnese sizofreniju rikne i morao sam da ga prodam.

Daj left align-uj na listi Komikov 1984 moj OCD ne može da podnese koliko štrči :)

Hahahhaha, oci mi izbi, a videh tek kad sam stavio sliku. Ispravicu sutra da se ne mucimo! XD
naker Posted - 25/02/2025 : 22:45:24
quote:
Moj OCD nije mogao da podnese sizofreniju rikne i morao sam da ga prodam.

Daj left align-uj na listi Komikov 1984 moj OCD ne može da podnese koliko štrči :)
mladeNS Posted - 25/02/2025 : 21:25:45
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Fali ti ponesto od Tanigucija i Tezuke (mozda i Maus?)

inace super :)

bas se dugo nije neko oglasio ovde
a kladim se da je dosta ljudi
sredilo lepo kolekcije zadnjih godina
(verovatno neka greska u padezima ove ali eto ne znam bolje)

Hvala :)

Ne idu mi nikako ti naslovi sa dalekog istoka... Pokusacu sad sa In the Mountains of Madness od Tanabea. Maus procitao dva puta i poklonio.
Eliminisao sam kompletnog Alana Forda od Libelusa, imao sam oko 40 knjiga, moj OCD nije mogao da podnese sizofreniju rikne i morao sam da ga prodam.

Prodao sam i Crnu Rupu, Crne Lokvanje, i jos neke popularne naslove koji se meni jednostavno nisu svideli, a iskreno, ne vidim zasto bih zadrzao bilo sta sto necu pozeleti ponovo da procitam.

Uspevam nekako da se izborim sa zeljom da se to sve fino slozi, ali deo mene koji je praktican uspeva da pobedi i ukloni viskove.
matori paraliticar Posted - 25/02/2025 : 21:15:28
Fali ti ponesto od Tanigucija i Tezuke (mozda i Maus?)

inace super :)

bas se dugo nije neko oglasio ovde
a kladim se da je dosta ljudi
sredilo lepo kolekcije zadnjih godina
(verovatno neka greska u padezima ove ali eto ne znam bolje)
mladeNS Posted - 25/02/2025 : 20:29:15
Malo sam smanjio kolekciju, jos je mozda ostalo pet naslova koje jos nisam prodao i koji nisu na policama. Napravio sam napokon spisak sta sve imam, primetio sam da sam svasta nesto uzeo, procitao i video da nikada to necu ponovo citati.

Primetio sam upravo da nisam stavio:

Veseli Cetvrtak Marti Misterija Knjige 1-6
Martin Mystere 1 (italijansko prvo izdanje)
a imam i nekih Marvelovih koje sam kupovao u Kanadi 90tih i koji su u kesi otprilike 30 godina. XD
matori paraliticar Posted - 19/11/2024 : 23:51:10
quote:
Originally posted by Markos
Posted - 18/10/2022

20 godina života u jednoj slici.

ovo iznad je markosova slika od pre nekoliko godina, upadoh slucajno bas na stranicu gde je ovo stavio, volim slike kolekcija jer tek preko njih saznam za neka izdanja i kako izgledaju, recimo za scot pilgrima nisam imao pojma da je ovog formata

Upadoh na ovu temu koju sam nekada pratio, tacno kada i kako pojma nemam izdesavalo se dista toga izmedju. Uglavnom tema je ogromna
i nepregledna poprilicno ali i govori dosta o nekom vremenu kad je mnogo nas dosta mladji nego da nas i pristupali smovforumasenju sa vise entuziazma :).

Retko vise neko ovde baci slike, zasto je tako? Da li zato sto nas je manje aktivnih nego nekada ili smo jednostavno ipak siti slika kolekcija :)
Imam neku teoriju da bi moglo biti da smo se mnogo nas nakupovali kao hrcki pa ne mozemo vise ni lepo izloziti kolekciju zato sto je sve pretrpano :)

Meni je bio neki plan srediti kolekciju malo bolje ali umesto bolje ispade gore, ne bi sad ovde o detaljima :)

najvazniji deo kolekcije je u pet ovakvih
ikea "bonde" (3 svetle boje, 2 tamne) (uzeh tudju sliku ovde) +jedno 6-7 ormara tipa "ikea billy"
markosovi ormari su radjeni tacno po meri
moji "bonde" naravno nisu ali dobri su postovmoze ponesto "zanimljivo" i na vrhu staviti :)

meni su to dobri ormari, skoro pa neunistivi tj nema rizika da ce police da se pocnu savijati. Duboke su police pa "cesto" moze u dva reda da se slaze (recimo kolorke plus fibra mange) medjutim jednom dobih sjajnu ideju da stavim kolorke u dva reda... i zamalo katastrofa naravno :)
Ah da gornja polica je malo duza pa se u njoj mogu ubaciti stripovi veceg formata poput konan divlji mac, valiant ck, trgovina plast i ocnjaci itd itd

Sta kazete ima li smisla pokrenuti novu temu sa slikama kolekcija (zbog bolje preglednosti), gde bi pocetak teme imao neki "best of stare" (znam samoubilacko ovo "best of"). Nesto slicno smo bili uradili na dw forumu
https://darkwoodforum.rs/index.php/topic,42125.0.html

ili je dobro kako jeste.. sa ovom temom kojom imamo

ne zuri se nigde naravno

Wolfman Posted - 14/05/2024 : 13:56:11
quote:
A treba probati, ali ne znam hoću li dobro objasniti, mislim da će vrata vj grebat/zapinjat jedna o druga.

Doduše, sada sam baš probao svoje billye sa original vratima i ne izlaze van gabarita same police, čak je sama polica jedno 2-4mm šira od samih vrata u bilo kojem položaju.

Ništa, najbolje probat, vj sam u krivu.

Sama IKEA kaže: "Door can be used on corner unit if the cabinet next to it has no doors".

zeljko Posted - 14/05/2024 : 12:23:57
kapitalisti
Whetherpine Posted - 14/05/2024 : 12:15:42
quote:
Originally posted by borg

Može Diskach, postoje šarke pod uglom. Na sve delove može da namontira krila.
Samo što će na ovu površinu da ga lepo košta.

A znam, računao sam već. Ta egzibicija košta skoro 400€. Zato i nikako da ih kupim.
DiSkAcH Posted - 14/05/2024 : 05:37:15
quote:

Može Diskach, postoje šarke pod uglom. Na sve delove može da namontira krila.
Samo što će na ovu površinu da ga lepo košta.

A treba probati, ali ne znam hoću li dobro objasniti, mislim da će vrata vj grebat/zapinjat jedna o druga.

Doduše, sada sam baš probao svoje billye sa original vratima i ne izlaze van gabarita same police, čak je sama polica jedno 2-4mm šira od samih vrata u bilo kojem položaju.

Ništa, najbolje probat, vj sam u krivu.

AleksandarN Posted - 13/05/2024 : 19:10:29
quote:
Originally posted by alexts

Kako dohvataš stripove na najvišim pozicijama?

I merdevine sam napravio.
trezorist Posted - 13/05/2024 : 18:00:30
quote:

Trezorist, skoro si počeo sa sakupljanjem?
(čim imaš mesta za knjige, pored stripova )

je l' toliko očito ... prije pet, šest godina odlučio kompletirati Asteriksa (ČK), nakon što je par domaćih izdavača krenulo pa odustalo... and down the rabbit hole we went

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000