forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Raspucin Posted - 01/06/2008 : 18:06:55
Marko, bi li mogao da nam daš neke informacije o tome? Izašlo je puno novih stripova, a ja imam još nekih koje nisam kupio, recimo Presveto srce.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
fabriano Posted - 15/03/2025 : 21:38:24
quote:
Originally posted by Grzi

Prvo Cudoviste i prva 2 Hellboya je nemoguce naci. Bajke i 100 metaka i jos neke stvari se daju naci, al ovo dvoje 0 bodova :(

Ma treba sve serijale prodavati ko komplet odma.

Ja trazim 1. i 2. Hellboya vec dugo, ovdje na aukcijama i na njuskalu... bezuspjesno
Markos Posted - 15/03/2025 : 15:23:41
Nešto je dvojke oštećeno, pa je ostalo dvadesetak komada jedinice više.
borg Posted - 15/03/2025 : 15:02:22
Zanimljivo.
Ovo postaje sve učestalije iako nema nikakvog smisla.

smogy_boy Posted - 15/03/2025 : 14:38:10
[quote]Originally posted by borg

Jesu li različiti tiraži Tajni vrt 1 i 2?

oba su 500 primjeraka
borg Posted - 15/03/2025 : 02:28:35
Jesu li različiti tiraži Tajni vrt 1 i 2?

matori paraliticar Posted - 14/03/2025 : 21:40:21
Cestitke !

Tiha voda, breg roni
Markos Posted - 14/03/2025 : 21:30:40
hoće
Shaner Posted - 14/03/2025 : 21:29:22
Hilda 6
Tajni vrt 2

Pretpostavljam da će uskoro i Tajni vrt 1.

Grzi Posted - 11/03/2025 : 22:03:35
Al aj bas cu pitati iduci put kad budem u prolazu :(
Grzi Posted - 11/03/2025 : 21:58:35
Ne da mi se gnjaviti tvoje kolegice ;__;
Shaner Posted - 11/03/2025 : 21:40:40
quote:
Originally posted by Grzi

Prvo Cudoviste i prva 2 Hellboya je nemoguce naci. Bajke i 100 metaka i jos neke stvari se daju naci, al ovo dvoje 0 bodova :(

Mali ispravak: drugog Hellboya je moguće naći.

Grzi Posted - 11/03/2025 : 21:31:05

Baobab Posted - 11/03/2025 : 21:17:22
quote:
Originally posted by Odoakar

Evo primjerice 8 eura za čudovište iz močvare je kriminalno niska cijena, za nevjerovati da se takvo nešto ne uspijeva prodati.

Čitao sam swamp thing iz knjižnice i pri samom vrhu wishliste mi je. Skoro dvije godine pratim aukcije i nisam još vidio da netko prodaje prvi dio, eventualno komplet.

Kad su 2. 3. i 4. Blast bili na 50 % kupio sam ih i isto tako uzalud čekao da negdje iskoči 1. rasprodani dio. Na kraju sam dočekao integral i pojedinačne albume prodao na aukcijama da bi pokrije barem pola integrala.

Jasno je da netko kupi prvi dio, ne zagrije se toliko za serijal i odustane od daljnje kupnje, ali za očekivati je da bi dosta takvih čitatelja onda prodali strip - AKO ZNA za aukcije.
Mislim da je "problem" u jednu ruku to što su davno neki kupili prvi dio nečega, možda dobili na poklon ili neupućeni kupili, nije im se dopalo, a ne prate forum i stranicu i ne znaju za opciju aukcija.
Siguran sam da barem jedan naslov tipa OHF stoji nekome kao jedini strip na polici jer ga je dobio za rođendan od nekog tko je tražio nešto što lijepo izgleda
matori paraliticar Posted - 11/03/2025 : 21:17:00
Ja sam pisao u vezi onoga sto je MF Doom napisao a ne ovo o raznim mecima, cudovistima i bajkama :)

sto se serijala tice nesto
bi se mozda moglo izmisliti barem za one krace,
sigurno je marko tu mozgao i
odradio koji boks za svaki slucaj
da ima "sigurnu prodaju"

jedna luckasta ideja bi bila krenuti "od pozadi" sa nekim serijalom :)
ali to bi palilo samo kao kod Dr_Alexa koji cita tek kad nesto izadje skroz :)

ne vredi ni sta ja znam prodajati po dve knjige knjige (ako je ceo serijal 4 ili 6 knjiga)za nesto povoljniju cenu nego koliko dodju pojedinacno i tu bi se mozda desilo nesto neocekivano

bice tako kao sto si bordze..rekao da serijali imaju svoju neku prodajnu problematiku.. ali da nam je drago kada se izdavac ipak da u
takvu neku avanturu jer bismo inace bili uskraceni mnogo dobrih stripova..:)

(sad nesto razmisljam pa nemam ni ja bas nesto puno od tih fibrinih duzih serijala..
samo buddhu i kena..vise sibam po kolorkama, orkama)
borg Posted - 11/03/2025 : 20:47:07
Ma nema veze to sa ww pravima. Prosto, serijali imaju neku svoju prodajnu problematiku, i to je tako.

matori paraliticar Posted - 11/03/2025 : 20:37:21
@tonto :)

necu dalje onu diskusiju (o "boro-efektu)

uzimajmo svi koliko mozemo i kako mozemo
nema druge, ovo sa tim ww-pravima je tako kako jeste (bez veze da vazi i za stara izdanja, toliko je tu izdanja koja niko drugi vise nece izdati)
Tonto Posted - 11/03/2025 : 20:00:08
Pa rijesenje se samo po sebi namece, izdas integral sa jedinicom cudovista, bajki i 100 metaka...

Markos Posted - 11/03/2025 : 19:42:23
quote:
Originally posted by Odoakar

Evo primjerice 8 eura za čudovište iz močvare je kriminalno niska cijena, za nevjerovati da se takvo nešto ne uspijeva prodati.

A pa kad nema jedinice, to je najveći problem. A da tiskam samo jedinicu zbog toga što imam 100 komada 5 i 6 na lageru, nema smisla.
Isto i za Bajke i 100 m itd itd.
don_draper Posted - 11/03/2025 : 19:18:02
Vec je netko jednom konstatirao to pa cu ponoviti.

Fibra na godisnjoj bazi izbaci blizu 100 naslova, a Hellboy, Sleeper i ovi naslovi su stari oko 5 godina. I u tom vremenu izlazi izmedu 400 i 500 stripova i publika ce pokusati vise hvatati te aktualne naslove pa onda oni stariji ostanu zaboravljeni.

Slicno je to kao i ona teorija da od danas Fibra krene izdavati Ljubav i rakete da bi bili ti naslovi medu najprodavanijima. A sad se moze naci nekih brojeva na smijesnim cijenama.

To sto mi forumasi nesto pratimo na forumu je samo jedan dio Fibrine publike.
Odoakar Posted - 11/03/2025 : 19:04:16
Markos Posted - 11/03/2025 : 11:10:20
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Mozda ipak malo znaci da je dostupnost fibrica nesto slabija u Srbiji..
pusti kocnicu Boro!

Nebitan je Boro, niti je prodaja u Srbiji presudna. Neki naslovi prođu bolje, neki lošije, nema pravila, ljudima nije sjelo i što da se tu radi. Svi naslovi na popustu su stari minimalno 3, a neki i 4-5-6 i više godina.
MF Doom Posted - 11/03/2025 : 10:31:00
Sećam se sretnih vremena kad je i u AlanFordu bilo Fibri na akcijskim cenama. Good times.

Mislim, nabavim ja i sad od Fibre sve što želim, ali sam tad na popustima nabavljao i šta nisam planirao da uzmem, a tako sam otkrio dosta dobrih stvari koje bih inače preskočio.
matori paraliticar Posted - 10/03/2025 : 20:05:27
Mozda ipak malo znaci da je dostupnost fibrica nesto slabija u Srbiji..
pusti kocnicu Boro!
anto Posted - 10/03/2025 : 19:45:45
da,brdo sjajnih stripova na extra popustima,što znači da se slabo prodaju,prosto neverovatno;pa još na tiraž od 500 primeraka.
john connor Posted - 10/03/2025 : 18:45:34
Planetarij je sjajan strip. Ali nema pravila, kada vidis Hellboy se vuce po rasprodajama, Top Ten, Spava, brdo sjajnih naslova na extra popustima, da ne veruje...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000