forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Scene iz stripova

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mali od palube Posted - 06/07/2008 : 17:35:20
Koje su vam scene iz nekog stripa posebno ostale u pamčenju i koje su vam posebno dojmljive? Ima li možda neka koja vam je pomogla da riješite nešto u životu? Ima li koja koja vam je izmamila suze na oči ili koja vas je nasmijala da ste se skoro ugušili?

Meni je recimo jedna od dojmljivijih u zadnje vrijeme scena iz Blade of immortal #2 kada Manji pita Eikua onakvog svoh isječenog i zabijenog u drvo zašto, kada ga je već primjetio, se nije izmaknuo da ga ne sasječe, a Eiku kaže da mu je dosta da živi kao crv. i onda umre...
Scena za pamčenje.

Još jedna od dražih mi je iz Astonishing X-mena kada je Kitty u onom robotu(koji se zove čuvar) i kada je u nedodirljivom stanju pred onim računalom sa podatcima i on joj kaže da ako uđe u dodirljivo stanje da če je izbušiti. Ona ga pita koji su ono podatci koje nesmije vidjeti, a on kaže da ih mu je majka zablokirala jer su nevažni. Ona ga pita zašto ih onda nesmije vidjeti i pusti ju da odblokira te podatke i onda mu se vrate sva sječanja ne genocid koji je počinio nad 16 000 000 mutanata. I onda ju pusti i odleti u svemir da bude sam.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Mr. Bushido Posted - 25/12/2024 : 23:26:39
alexts Posted - 04/11/2024 : 09:29:35
Ja se nešto kroz maglu sećam, da i u gradu (bar manjim) se mogla kupiti živa kokoška na pijaci. Sećam se neke vangle u koju ide krv...
Jozzinelli Posted - 04/11/2024 : 07:45:10
Mom dedi se i svinja otela, kad je kao mladji hteo da je zakolje, pa je tako poluzaklana trčala po dvorištu.
Nakon toga je odustao i prepustio drugima da rade taj posao.

quote:
Originally posted by wintermute

Koja morbidnost kada se sada toga setim... Meni je to bilo normalno ali sada me neka jeza hvata kada na to mislim.

Zašto morbidnost? Pa i danas se tako kolju kokoške, nije to neka prošlost, barem za nas koji živimo na selu,
nisu se svi odselili u gradove.
night Posted - 02/11/2024 : 21:19:56
Pa pilići nisu toliki problem, koliko idioti kad uzmu da srede nešto znatno veće, i onda se to otrgne jer su naravno svi pijani i krene potera po selu...
wintermute Posted - 02/11/2024 : 21:09:29
Jeste. Baba bi odmah prignjecila kokosku sa obe ruka na zemlju i tako je drzala dok joj se trzaji ne smire. Koja morbidnost kada se sada toga setim... Meni je to bilo normalno ali sada me neka jeza hvata kada na to mislim. Ali jebiga licemerni smo ako ovo osudjujemo a kupujemo lepo ocisceno i spakovano meso u prodavnici. Mozda se danas smatra da ovo treba "humanije" raditi? Vegetrijanci su tu posteniji
naker Posted - 02/11/2024 : 20:58:24
I uvek su babe bile zadužene za ovaj crnački tj. krvavi posao. Kod mene u selu deda jednom rekao da oće on da zakolje ali nije znao da kada odsečeš glavu kokoška se zbog refleksa i dalje kreće, nakon što joj odsekao glavu on je spustio na zemlju, a ona počela da šeta i skače, krv iz vrata počela za šiklja, isprskala ga po rukama, odeći, faci, sav bio isprskan kao da je bio u rovovskom ratu.. Počeo da psuje svima po spisku..
Poli Posted - 02/11/2024 : 19:41:24

Ijoj, i ja sam tako kao mali gledao kokoske trceci naokolo bez glave. Svasta smo nekad imali u detinjstvu.

night Posted - 02/11/2024 : 17:49:54
Ah,uspomene na 29. novembar - kad su čvarci bili tek neki ostatak, a ne kao danas, kad su 3 puta skuplji od mesa.
wintermute Posted - 02/11/2024 : 17:27:19
Da, ovome sam prisustvovao licno mnogo puta kao mali na selu kod babe i dede.

Klanje svinje nisam mogao da podnesem. Kazu da je svinja inteligentna i zna sta joj se sprema i zato vristi nenormalno. Kao mali sam se sakrivao u kucu i ispod velikog jastuka da joj ne cujem krike i hropac. Jezivo.
Vlaadisha Posted - 02/11/2024 : 16:57:10
banovali me na jednom stranom sajtu kad sam objasnjavao da je moja baka ovako pravila rucak... nisam stigao ni da napisem da kokoska bez glave ponekad krene da trci po avliji

iz stripa gasoline alley

naker Posted - 07/10/2024 : 21:59:51
Najs. Strip je idealan medij za ovakve dojajne scene. Hitman godišnjak.

Vlaadisha Posted - 25/09/2024 : 17:13:34
kome se još ovo desilo

Vlaadisha Posted - 16/09/2024 : 01:07:33
quote:
Originally posted by Shaner

Ovo prekriženo zvuči zanimljivije.
onda bi to bio elmer, ne star trek

"monty" je montgomery scotty scott, njega više zanimaju brodski motori

nije ko kirk, taj je skak'o i na guske i na patke borgove

Shaner Posted - 16/09/2024 : 00:42:03
Ovo prekriženo zvuči zanimljivije.

Vlaadisha Posted - 15/09/2024 : 00:22:01
quote:
Originally posted by Shaner

Pokušavam zamisliti kontekst, ali ne polazi mi za rukom.

ona je changeling pa će se shapeshiftovati u kokošku da začine brak

muž ponavlja da, draga pa žena hoće da proveri da li je uopšte sluša
Shaner Posted - 12/09/2024 : 22:09:39
Pokušavam zamisliti kontekst, ali ne polazi mi za rukom.

Vlaadisha Posted - 12/09/2024 : 20:49:27
star trek

Vlaadisha Posted - 07/09/2024 : 03:05:19
ništa se nije promenilo za ovih 65 godina

Deers Posted - 20/08/2024 : 12:55:58
quote:
Originally posted by Vlaadisha

jeste li za ćevapčiće?

KuntaKinte Posted - 20/08/2024 : 12:52:10
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

World's Finest su urnebes, baš duhovito, nadam se da će od toga na kraju biti objavljena mala ili veća knjižica, nemam predstavu koliko toga King namerava da napiše.
Vlaadisha Posted - 19/08/2024 : 21:08:44
jeste li za ćevapčiće?

wintermute Posted - 19/08/2024 : 00:09:37
quote:
Originally posted by Vlaadisha

дело принципа

Vlaadisha Posted - 18/08/2024 : 22:14:58
дело принципа
wintermute Posted - 18/08/2024 : 22:07:01
Odakle je ovo na ruskom? Ucio sam ruski u skoli i razumem sve ali gde to iskopa? Koji je strip?
Vlaadisha Posted - 18/08/2024 : 21:38:32
nesto mi poznata ta letilica

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000