forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Raspucin Posted - 27/04/2009 : 17:48:02
Kazi bar nesto, majstore. Sta nam spremas za predstojece praznike?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
matori paraliticar Posted - 29/08/2025 : 08:53:19
valjala bi jedna dobra radnicka akcija medju citaocima.. malo volje i vremena i
et voila
mushe_m Posted - 29/08/2025 : 08:31:17
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:
Originally posted by mushe_m

Na web stranicu Fibre sam ja konkretno mislio. Jest veliki posao, zato sam i rekao da bi za pocetak moglo makar na ove stripove, koji su u najavi da bude.

Kužim što želiš, brza informacija, ali pa postoje privjui...doslovno min 20ak stranica stripa svakome na uvid i kratki opis radnje.

A sam žanr ne znači ništa ako će ti se nešto svidjeti ili neće.
Npr ne voliš fantasy, ali Ptica Vremena je tako dobar strip da će ti sjest ko budali šamar jer uz to što je fantasy je i akcijska komedija.

Fibrini previwevi su jako dobar način da se upozna sa pojedinim stripom, ali ne bi škodilo da se može i po žanrovima pretraživati. Pogotovo sad kako katalog raste, a konstantno dolaze novi kupci, koji npr. mogu biti zainteresirani samo za trilere ili sci-fi. Slično kako već postoji opcija da se filtrira po autorima. Ta ideja mi je pala na pamet gledajući bdtheque site. Razumijem da je Markosu to veliki posao sad raditi, jer nije otpočetka tako pravljeno, ali možda nekad u budućnosti.
Peyo Posted - 28/08/2025 : 18:03:06
quote:
Originally posted by anto

Sanjah sinoć da je izašao novi Žerom Bloš;doduše,na kiosku,u nekom manjem formatu,ali svejedno sam se obradovao opasno.Nebitno,ali da podelim ovaj lep događaj sa ostalima.

Sad se s tim ubaci u Markosove snove.
bisley Posted - 28/08/2025 : 14:15:44
Jedan od dražih Fibrinih stripava
anto Posted - 28/08/2025 : 13:29:14
Sanjah sinoć da je izašao novi Žerom Bloš;doduše,na kiosku,u nekom manjem formatu,ali svejedno sam se obradovao opasno.Nebitno,ali da podelim ovaj lep događaj sa ostalima.
DiSkAcH Posted - 27/08/2025 : 08:31:07
quote:

Na web stranicu Fibre sam ja konkretno mislio. Jest veliki posao, zato sam i rekao da bi za pocetak moglo makar na ove stripove, koji su u najavi da bude.

Kužim što želiš, brza informacija, ali pa postoje privjui...doslovno min 20ak stranica stripa svakome na uvid i kratki opis radnje.

A sam žanr ne znači ništa ako će ti se nešto svidjeti ili neće.
Npr ne voliš fantasy, ali Ptica Vremena je tako dobar strip da će ti sjest ko budali šamar jer uz to što je fantasy je i akcijska komedija.
Markos Posted - 26/08/2025 : 23:34:08
Nisam još siguran, ali svakako ću je objaviti.
don_draper Posted - 26/08/2025 : 22:49:49
Izasla je nova knjiga Kriminala (Knives). Je li u planu objavljivanje ili ce se pricekati da se nakupi jos toga iz serijala?
ivan_micic Posted - 20/08/2025 : 06:04:42
Hvala na odgovoru. Darku opušten oporavak
Markos Posted - 20/08/2025 : 00:31:55
Ovisi o Darku.
ivan_micic Posted - 19/08/2025 : 22:17:09
Pitanje za Marka, znam da je nekada bilo riječi o izdavanju Titeufa, da li se odustalo od toga?
Hajo Posted - 19/08/2025 : 21:39:56
quote:

+1
mushe_m Posted - 19/08/2025 : 20:00:04
Markos Posted - 19/08/2025 : 19:29:56
Na stripovi.com ili na fibra.hr? Ne znam, to mi je trenutno previše posla, ne da mi se baš trenutno baviti s tim
alinoe Posted - 19/08/2025 : 19:07:26
Potpuno podrzavam ovu ideju, i sam sam ovo hteo da predlozim.
Oduvek mi je bilo cudno sto na svim portalima za prodaju razlicitih umetnickih medija, svi ostali imaju svoje pripadajuce zanrove, a stripovi su zanr stripovi ili eventualno graficke novele.
mushe_m Posted - 19/08/2025 : 17:21:28
Postoji li šansa da se na site-u u info o stripovima doda žanr za stripove, koji će izaći i da ta paraksa ostane i za ubuduće. Mislim da bi bilo jako korisno iz dva razloga, potencijalnim kupcima koji se ne razumiju puno u naslove i/ili autore, ali ganjaju određeni žanr pomoglo bi pri kupovini, a jako bi lijepo bilo da se može i neka pretraga po žanrovima napraviti. Razumijem da je veliki backlog, ali makar za ubuduće...
dino1984 Posted - 19/08/2025 : 14:13:19
quote:
Originally posted by Markos

nemam

Hvala na odgovoru..
Markos Posted - 19/08/2025 : 14:10:28
nemam
dino1984 Posted - 19/08/2025 : 12:55:59
Marko sorry unaprijed na glupom pitanju, ali moram znati. Isak pirat od Blaina imas u planu ili da uzimam od Darkwooda?
Hvala
Markos Posted - 15/08/2025 : 16:22:23
Ne i ne
Promys Posted - 15/08/2025 : 15:42:29
Ja bih voleo da vidim izdanja Lady Mechanica... Ima li šansi da se objavi ovaj serijal?
anto Posted - 14/08/2025 : 21:51:46
quote:
Originally posted by dino1984

quote:
Originally posted by Chui

Ovo je samo prva polovica RA?

To i mene zanima,koliko ce toga biti od RA?

https://www.bedetheque.com/serie-26985-BD-Ralph-Azham__10000.html

ukupno 12 albuma,po 6 u svakoj knjizi
danilo9899 Posted - 13/08/2025 : 23:38:30
Da li je u planu još neki reprint Šabutea?
mladeNS Posted - 12/08/2025 : 21:39:12
On ja najavio Nice House on the Lake zato sam i pitao. Strip je izasao u De Luxe HC izdanju, samo eto ovaj nastavak za koji pitam nije jos ni zavrsen, tek je na pola.

quote:
Originally posted by MF Doom

Mislim da je već više puta potvrđen koncept da pre nego što Fibra izda nekog Amera to prvo mora da izađe u deluxe izdanju (na koja verovatno Markos kupuje posle prava).
Ali u svakom slučaju, dok ne izađe neki deluxe verujem da neće ni Fibra, dosta je jednostavno.

MF Doom Posted - 12/08/2025 : 17:05:18
Mislim da je već više puta potvrđen koncept da pre nego što Fibra izda nekog Amera to prvo mora da izađe u deluxe izdanju (na koja verovatno Markos kupuje posle prava).
Ali u svakom slučaju, dok ne izađe neki deluxe verujem da neće ni Fibra, dosta je jednostavno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000