T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 03/11/2009 : 14:49:47 Za sve forumase koji su se raspitivali o nasoj nazocnosti na Interliberu evo nekoliko informacija...
Kao sto je sigurno mnogima poznato sajam knjiga u Zagrebu – INTERLIBER – odrzat ce se od 11.11. do 15.11.2009. Ove godine i nas cete moci pronaci na Interliberu i to u paviljonu 6 stand 16D.
11. studenog Libellus slavi 5. godina rada i izdavanja nama omiljenih strip izdanja. Minulih 5 godina mi smo uz vasu podrsku nastojali ostaviti dubok trag u strip izdavastvu, a svaki pozitivan komentar, osmjeh, radost i podrska, dali su nam do znanja da smo na pravom putu i poticaj su za buducnost. Iz zahvalnosti za vasu neupitnu podrsku mislimo kako je ovo odlicna prigoda da uz posebne popuste i akcije proslavimo ovaj rodjendan skupa s vama.
Stoga smo pripremili nekoliko kompleta izdanja koji ce se u paketu moci kupiti po izuzetno povoljnim cijenama, cak i po 30-40% nizim cijenama od uobicajenih. Raznovrsnost izdanja je doista velika kao sto su veliki i popusti u sto se mozete uvjeriti ako bacite pogled na ovu posebnu ponudu:
www.libellus.hr/Interliber_kompleti.pdf
No to naravno nije sve! Posebno za ovu prigodu spremili smo i extra akciju: UZMI 5 PLATI 4! Ta akcija konkretno znaci da mozete odabrati bilo kojih nasih 5 izdanja po vasemu izboru od cega cete platiti 4, a peto izdanje, ono s najnizom cijenom, mi vam poklanjamo! Za tu akciju mi mozemo ponuditi sva izdanja koja imamo u ovom trenutku u ponudi, a popis raspolozivih izdanja s njihovim cijenama mozete pogledati ovdje:
www.libellus.hr/Libellus_cjenik.pdf
U akciju nisu ukljucena samo izdanja koja su izasla tijekom proslog mjeseca, kao ni izdanja koja bi eventualno mogla izaci do Interlibera. Ta izdanja ce se prodavati po standardnim cijenama.
Ovo su posebni rodjendanski popusti koji ce biti iskljucivo na nasem standu i vrijedit ce tijekom cijelog ovogodisnjeg Interlibera. Akcija i ponuda kompleta u paketima trajat ce dok zeljenih izdanja bude u ponudi na nasem standu. S obzirom na okolonosti da je prodajni i izlozbeni prostor poprilicno ogranicen necemo biti u mogucnosti na samom standu osigurati tih kompleta i izdanja za akciju neograniceno puno. Stoga bi svakome tko zeli neke od paketa ili neke od izdanja u akciji "uzmi 5 plati 4" sugerirali da iste naruci kod nas unaprijed kako bi se ta izdanja mogla pripremiti i dostaviti do standa na vrijeme.
Dakle tko zeli neke od paketa neka: - posalje e-mail na info@libellus.hr s naznakom INTERLIBER, - napise koji komplet ili komplete zeli, odnosno koja izdanja za akciju - ostavi svoje ime adresu i broj telefona i - napise koji dan zeli preuzeti izdanja.
E-mail se treba poslati najmanje 24 sata prije zeljenog termina preuzimanja izdanja. Na pitanja necemo biti u mogucnosti odgovarati u tim mailovima, stoga neka oni posluze iskljucivo za narudzbe. Ako bude pitanja, pitajte slobodno ovdje...
Gaston i ja cemo se potruditi biti nazocni na standu sto cesce moguce i s gustom cemo popiti kakvo domace picence sa svima koji dodju do nas i koji zele iz prve ruke saznati sto sve planiramo u buducnosti, kao naravno i razgovarati o svim drugim mogucim temama pa i o ambicijama Hajduka u Ligi prvaka...
Vidimo se!
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
supermark |
Posted - 03/11/2011 : 22:17:59 što se tiče ovih paketa... Savjetujem "Oči i tama" + "Odmetnuti" za 180,00 kn
inače mi i nije nešto pojeftinjenje pokloni koji su uračunati u cijenu |
DeeCay |
Posted - 03/11/2011 : 20:46:40 Uh, bit će svega... Popusti, akcije i izdanja na sve strane. Sigurno ću navratiti do štanda. |
Mr. Bushido |
Posted - 03/11/2011 : 20:33:01 quote: Izdavačka kuća Libellus, kao što smo i najavili, imat će svoj štand i na ovogodišnjem Interliberu koji će se u Zagrebu održati od 08.-13.11.2011., a moći ćete nas pronaći u paviljonu 6 - štand 2b, odnosno od glavnog ulaza drugi štand desno, dakle na istom mjestu kao i prošle godine.
Tim povodom premijerno vas očekuje 6 naših novih izdanja koje smo već najavili: Riđobradi 13 - Riđobradi pristiže u pomoć Riđobradi 14 - Pirat bez lica Tex, knjiga 45 - Tornado Martin Mystere almanah, 9. knjiga Priče iz baze Drugdje, 7. knjiga Nathan Never, 42. knjiga
Interliber cijene navedenih izdanja možete pronaći u ovom popisu, skupa s drugim izdanjima koja su još uvijek u posebnoj ponudi. Ovih 12 izdanja nije moguće uključiti i kombinirati u druge akcije već se mogu kupiti isključivo po ovdje navedenim, popularnim cijenama: http://www.alhambros.com/najave/Posebna_ponuda_2011.pdf
PONUDA KOMPLETA Osim toga, i ovaj put pripremili smo limitiranu količinu određenih kompleta koji će se moći po posebnoj cijeni kupiti tijekom trajanja Interlibera. Od svakog kompleta u ponudi je po 10 paketa, a ponuda vrijedi do isteka te količine, dakle po starom dobrom pravilu: "tko prvi djevojci, njegova djevojka".
Rezervirati se može prednarudžbom na e-mail: info@libellus.hr
Najljepše vas molimo da u mailu napišete svoje ime i prezime, broj mobilnog telefona i dan kad želite pokupiti izdanja. Rezervacije vrijede od danas pa do isteka navedene količine, odnosno najkasnije do 12.11.2011. Naravno, rezervirati se treba barem jedan dan prije nego želite pokupiti izdanja.
Ovdje možete pronaći popis svih ponuđenih kompleta: http://www.alhambros.com/najave/Interliber_Paketi-2011.pdf
AKCIJA UZMI 6 PLATI 5 Također i ove godine imamo i akciju uzmi 6 plati 5!
Ako odaberete šest izdanja koje želite kupiti, platit ćete pet izdanja a šesto izdanje, ono s najnižom cijenom, vam poklanjamo. Kao što smo već gore spomenuli, ova akcija vrijedi za sva naša izdanja, osim onih izdanja koja se već prodaju po posebnoj cijeni.
EXTRA PONUDA I ove ćemo godine po cijenama od 19.90, 29.90, 39.90, 49.90... kuna ponuditi malu količinu stripova koji zbog ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju (ili su ispali nekome pa su natučeni, ili su krivo uvezani, ili im nedostaje kolorni list itd.). Uglavnom, riječ je o stripovima koji u sebi sadrže apsolutno sve stranice, no imaju neki (manji ili veći) fizički nedostatak. Takvih stripova nema puno, a o kojima je točno riječ moći ćete vidjeti na našemu štandu. S obzirom na to da se prošle godine sve ovo razgrabilo u nekoliko sati nakon otvaranja štanda, ove godine odlučili smo se da ćemo ova izdanja rasporediti tako da će svaki dan biti nešto u ponudi. Tako da se svaki dan isplati "zaviriti" u ovu ponudu.
I za kraj još jedna važna napomena: nažalost, zbog količinske brojnosti naših izdanja jasno je da nećemo biti u mogućnosti izložiti sve naše stripove te ukoliko želite biti sigurni da ćete na štandu pronaći upravo ono što vam treba najljepše vas molimo da svoje narudžbe pošaljete najmanje dan prije nego ih želite preuzeti na štandu. Narudžbe šaljite na e-mail adresu: info@libellus.hr
Vidimo se!
http://www.libellus.hr/forum/default.aspx?g=posts&t=159 |
Renky |
Posted - 01/12/2009 : 14:47:20 quote: Originally posted by risbozg
kakav je plan za 2010... bi se moglo znati ?
Prvo, pozdravi "malene" |
risbozg |
Posted - 01/12/2009 : 14:01:16 kakav je plan za 2010... bi se moglo znati ? |
Renky |
Posted - 24/11/2009 : 19:48:48 Renda se malo pomaka u stranu da ne uđe u ovu jedinstvenu akciju: 5 za 4
Dado, Gaston, Aco, dmar, dcarapo, Renda
|
Renky |
Posted - 24/11/2009 : 19:45:03
|
Renky |
Posted - 24/11/2009 : 19:42:06
|
Renky |
Posted - 24/11/2009 : 19:40:01
|
Curunir |
Posted - 18/11/2009 : 17:13:32 quote: Originally posted by tulip
Ako netko treba zahvaljivati, onda sam to ja - bilo mi je sjajno. Nadam se da ću vam moći pomoći u svakoj prilici (valjda nisam bila tako loš trgovac). Pozdrav svim novim i starim prijateljima koji su svratili do nas!
osobe poput tebe tesko mogu biti dobri trgovci. za to treba imati ono nesto, a nemati ono NESTO |
ken2 |
Posted - 18/11/2009 : 17:01:35 nisam dugo bio, ali dovoljno da ocijenim kako je višnjevac jedan od najboljih koje sam probao pozdrav ekipi |
tulip |
Posted - 18/11/2009 : 16:56:07 Ako netko treba zahvaljivati, onda sam to ja - bilo mi je sjajno. Nadam se da ću vam moći pomoći u svakoj prilici (valjda nisam bila tako loš trgovac). Pozdrav svim novim i starim prijateljima koji su svratili do nas! |
DOMI |
Posted - 17/11/2009 : 23:07:22 To je odlična informacija za strip općenito.. __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u HR |
Tex Willer |
Posted - 17/11/2009 : 22:58:16 quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Dado Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja.
Pa to samo skeptici nisu ocekivali.
I to oni najveci |
il cattivo |
Posted - 17/11/2009 : 22:55:07 Dina i Renky palac gore.Sale from hell i ja došli na kratko, a ostali malo poduže.Ugodno čavrljanje, višnjevac, vjerujem da vam je tako bilo sa svim stripofilima (stripomanima).Nadam se da se vidimo dogodine konačno na Mafestu!
|
Dado |
Posted - 17/11/2009 : 22:31:45 Iskoristio bih prigodu i zahvalio se u Gastonovo i moje ime svim posjetiteljima koji su navratili do naseg standa, svim citateljima nasih izdanja koji su nas i u ovim akcijama podrzali na najbolji moguci nacin. Iskreno me raduje i veseli sto su mnogi po prvi put upoznali nasa izdanja i pokazali veliki interes za istim. Bilo mi je veliko zadovoljstvo susresti se sa svim dragim ljudima i prijateljima koji su nas dosli pozdraviti. Veliki pozdrav Maxu (koliko ono imas MV knjiga?), posebno hvala prijatelju i drugu Hrvoju na sjajnoj i zabavnoj veceri (osveta ce biti slatka), Parlovu i Dzuki na ugodnom druzenju, ma svima (jer nabrajanje bi bilo dugacko i nekog bih zaboravio) s kojima smo proveli nekoliko lijepih dana tijekom Interlibera i naseg boravka u Zagrebu. A posebno hvala nasim neumornim i velikim prijateljima Dini i Renkyju na ogromnoj podrsci...
|
Kit Carson |
Posted - 17/11/2009 : 22:02:41 quote: Originally posted by Dado Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja.
Pa to samo skeptici nisu ocekivali. |
Dado |
Posted - 17/11/2009 : 22:01:04 quote: Originally posted by teller
znam da nije najuljudnjije pitat ali evo:kako ste zadovoljni prodajom i kako je do sada prošo Tex color.Neću se ljutit i ako ne dobijem odgovor.
Vrlo smo zadovoljni odlukom da budemo na Interliberu, nadam se da su zadovoljni i citatelji. Tex kolor prodaje se iznad svih ocekivanja. |
Dado |
Posted - 17/11/2009 : 21:42:33 quote: Originally posted by DrB
quote: Originally posted by Dado
Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci?
ocigledno osoba koja sam mislio da mi to preuzme nije vidjela poruku , ili jednostavno nije mogla to da uradi :(
A sto se pomoci tice ja bih to uzeo , samo recite kako da realizujemo ? Moze li u knjizaru libelus da dodje neko za taj paket i da ga plati njima na licu mjesta?
Unaprijed zahvalan,
DrB
Probat cemo nesto smisliti da netko preuzme taj naruceni paket. |
DrB |
Posted - 17/11/2009 : 13:08:24 quote: Originally posted by Dado
Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci?
ocigledno osoba koja sam mislio da mi to preuzme nije vidjela poruku , ili jednostavno nije mogla to da uradi :(
A sto se pomoci tice ja bih to uzeo , samo recite kako da realizujemo ? Moze li u knjizaru libelus da dodje neko za taj paket i da ga plati njima na licu mjesta?
Unaprijed zahvalan,
DrB |
teller |
Posted - 17/11/2009 : 12:43:20 znam da nije najuljudnjije pitat ali evo:kako ste zadovoljni prodajom i kako je do sada prošo Tex color.Neću se ljutit i ako ne dobijem odgovor. |
Dado |
Posted - 17/11/2009 : 10:24:43 Primi li smo mi taj mail i pripremili izdanja i cekali da nam se javi tko ce to preuzeti, kako i pise u mailu. No na zalost nije nam javljeno nista, tako da to nitko nije preuzeo. Ne znam je li nikog nisi nasao ili u cemu je problem bio? Mozemo li kako pomoci? |
DrB |
Posted - 17/11/2009 : 08:47:34 quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by DrB
ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ??
Svi dobijeni mailovi su obradjeni i bilo je pripremljeno na standu, a sve sto je bilo pripremljeno, izuzev jedne narudzbe, pokupljeno je sa standa. Mozes li mi poslati kopiju maila, na isti mail na koji si slao, pa cu jos jednom provjeriti.
poslato |
Dado |
Posted - 16/11/2009 : 23:38:24 quote: Originally posted by DrB
ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ??
Svi dobijeni mailovi su obradjeni i bilo je pripremljeno na standu, a sve sto je bilo pripremljeno, izuzev jedne narudzbe, pokupljeno je sa standa. Mozes li mi poslati kopiju maila, na isti mail na koji si slao, pa cu jos jednom provjeriti. |
DrB |
Posted - 16/11/2009 : 13:56:20 ja poslao mail u vezi akcije 4+1 i poruku jednom clanu da mi pokupi to ali niko ne odgovori pa me interesuje sta je bilo sa tim ?? |