T O P I C R E V I E W |
kerber |
Posted - 03/02/2010 : 02:34:12 Ko je po vama najveci prevarant koji je ikada zakoracio na ovoj sajt?
Po meni,nazalost jedan makedonac,zove se ACIKA kazem nazalost,posto sam i ja makedonac,i stidim se za to sto je on dosada radio ljudima.
Ali eto,to je to,moj glas ide za njega |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zokalav |
Posted - 11/09/2012 : 19:22:39 sve se dobro završilo hvala svima koji su javili živeliiiii strip scena ide dalje pozzzz samo opušteno |
Ajkula |
Posted - 11/09/2012 : 10:28:46 quote: Originally posted by zokalav
Napokon je i mene neko prevario hahahahahaha cifra je 84KM ime giganta je Berin Bajric iz Sarajeva nikad nije posalo stripove
Konačno . Šalim se, žao mi je naravno. Ima takve bagre... u svakom slučaju zaradićeš na meni domoljno na zimu/leto, to ti obećavam . |
zokalav |
Posted - 10/09/2012 : 11:08:42 Napokon je i mene neko prevario hahahahahaha cifra je 84KM ime giganta je Berin Bajric iz Sarajeva nikad nije posalo stripove |
pacerdule |
Posted - 02/09/2012 : 06:34:58 quote: Originally posted by vronski 2
Ni ovde nisam na prvom mmestu, NEPRAVDA PA TO TI JE!!!!
Za mene jesi na prvom! |
mamlaz |
Posted - 05/07/2012 : 19:25:31 quote: Originally posted by vronski 2
Zar bi zaista IKO na ovom forumu želeo da se zauvek oprostim od istog??!! ;)
mozda radi nas ostalih :) |
Poli |
Posted - 05/07/2012 : 17:19:48 quote: Originally posted by vronski 2
Zar bi zaista IKO na ovom forumu želeo da se zauvek oprostim od istog??!! ;)
ne znam za Iku ali...
|
vronski 2 |
Posted - 05/07/2012 : 17:05:31 Zar bi zaista IKO na ovom forumu želeo da se zauvek oprostim od istog??!! ;) |
mamlaz |
Posted - 05/07/2012 : 17:01:35 quote: Originally posted by lixon
quote: Originally posted by lwood
u krajnjoj liniji vronski nije nikog zajeba za novce. a i malo smo se nasmijali
Naravno.Meni je on sasvim OK.Covek je novinar i voli da objavljuje exkluzivu,a to neki podlaci koriste da naprave farsu.Inace,gde se to vronski oprostio od foruma?
ne gledas datume:) naravno da nije odrzao rijec |
lixon |
Posted - 05/07/2012 : 16:36:22 quote: Originally posted by lwood
u krajnjoj liniji vronski nije nikog zajeba za novce. a i malo smo se nasmijali
Naravno.Meni je on sasvim OK.Covek je novinar i voli da objavljuje exkluzivu,a to neki podlaci koriste da naprave farsu.Inace,gde se to vronski oprostio od foruma? |
zokalav |
Posted - 03/07/2012 : 09:15:41 Dule Vujoševiću hahahahahaha jesi li dobio Kramba živioooo |
Ajkula |
Posted - 27/06/2012 : 13:11:28 quote: Originally posted by zokalav
mene je najvise zezno zokalav hahahahaha hvala svima na komentarima, koliko poslujem i prodajem stripove niko do sada me nije prevario, konkretno govorim o blogu stripovi banjaluka,uvijek posaljem stripove kolekcionaru prije nego [to uplati i naknadno mu javim koja je cijena stripova sa postarinom ako je ta opcija dostave u pitanju, meni je veci problem to sto izlazi dosta izdanja a kolekcionari ipak nemaju novac za sve pa se neceg moraju i odreci hvala svima na dosadasnjoj saradnji pozzzz zokalav - aresen lupen ziveliiii
Poverljivo. otkrio sam da je ovaj zvezdaš P.S. Meni šalješ Mačka Frica |
zokalav |
Posted - 27/06/2012 : 12:54:10 http://stripovibanjaluka.blogspot.com/ halo Bing kako brat striperi ziveliiiii |
zokalav |
Posted - 27/06/2012 : 11:45:09 mene je najvise zezno zokalav hahahahaha hvala svima na komentarima, koliko poslujem i prodajem stripove niko do sada me nije prevario, konkretno govorim o blogu stripovi banjaluka,uvijek posaljem stripove kolekcionaru prije nego [to uplati i naknadno mu javim koja je cijena stripova sa postarinom ako je ta opcija dostave u pitanju, meni je veci problem to sto izlazi dosta izdanja a kolekcionari ipak nemaju novac za sve pa se neceg moraju i odreci hvala svima na dosadasnjoj saradnji pozzzz zokalav - aresen lupen ziveliiii |
Ajkula |
Posted - 26/06/2012 : 13:03:21 Ima koji kradu belu tehniku, pljačkaju pare, utaje porez, navijaju za Željezničar, prevare čoveka za stripove... Svakakva bagra živi u toj Banja Luci... |
bjelolasica |
Posted - 26/06/2012 : 12:10:41 Kakvi sve pokvarenjaci žive u Banja Luci.
|
PijaniPatak |
Posted - 26/06/2012 : 11:49:52
|
Ajkula |
Posted - 26/06/2012 : 10:22:15 quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by Ajkula
Ljudi, jel ikog zeznuo onaj sa stripovibanjaluka foruma? Ne znam ko je to, a žekim da kuoim od njega jedan strip. Preko mejla mi je izgledao skroz OK.
Lopov svjetske klase. Toliko je bio bezobrazan da mi je poslao 490 stripoteka nakon samo jednog mail-a,bez ijedne uplaćene kinte. Strašno. U svojoj izopačenosti trudi se naći nekakav usputni prevoz za naručene stripove tako da se izbjegne dodatni trošak poštarine. Ne znam kako może mirno spavati nakon takvih podlosti. Uvijek prvo izruči stripove a onda za uplatu kaže " samo opušteno..." . Fuj. Mogao bih ovako nabrajati još dugo ali ne mogu više muka mi je. Ne znam,da je još koji takav propalitet u Banja Luci možda bi postala poznatija od Laktaša...
|
Ajkula |
Posted - 26/06/2012 : 10:21:47 Dobro, razumeo sam sve, ali morao sam prvo da proverim. |
vronski 2 |
Posted - 26/06/2012 : 10:10:15 quote: Originally posted by vronski 2
Ni ovde nisam na prvom mestu, NEPRAVDA PA TO TI JE!!!!
|
vronski 2 |
Posted - 26/06/2012 : 10:09:54 Ni ovde nisam na prvom mmestu, NEPRAVDA PA TO TI JE!!!! |
1Euro |
Posted - 26/06/2012 : 09:49:06 quote: Originally posted by supermark
najveći prevarant svih vremena? Figo!
|
supermark |
Posted - 25/06/2012 : 23:59:45 najveći prevarant svih vremena? Figo! |
bagi |
Posted - 25/06/2012 : 23:51:43 quote: Originally posted by Ajkula
Ljudi, jel ikog zeznuo onaj sa stripovibanjaluka foruma? Ne znam ko je to, a žekim da kuoim od njega jedan strip. Preko mejla mi je izgledao skroz OK.
Lopov svjetske klase. Toliko je bio bezobrazan da mi je poslao 490 stripoteka nakon samo jednog mail-a,bez ijedne uplaćene kinte. Strašno. U svojoj izopačenosti trudi se naći nekakav usputni prevoz za naručene stripove tako da se izbjegne dodatni trošak poštarine. Ne znam kako może mirno spavati nakon takvih podlosti. Uvijek prvo izruči stripove a onda za uplatu kaže " samo opušteno..." . Fuj. Mogao bih ovako nabrajati još dugo ali ne mogu više muka mi je. Ne znam,da je još koji takav propalitet u Banja Luci možda bi postala poznatija od Laktaša... |
cerichus |
Posted - 25/06/2012 : 09:00:11 quote: Originally posted by Ajkula
Zoka je regularan skroz. Uzimaj bez bojazni. |
Ajkula |
Posted - 24/06/2012 : 23:58:32 quote: Originally posted by swamp thing
quote: Originally posted by Ajkula
Gdje ćeš njega u ovaj topik Nema brige kad posluješ sa stripovi-banjaluka
Bio sam u pravu , ali sam ipak morao da proverim. |