forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ULTIMATE FAN Capitan Miki

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
emirem Posted - 08/02/2010 : 14:57:56
Da li netko zna da li je "Dnevnik" iz N.Sada imao licencu na talijanske Mikije sa originalnim essegesse naslovnicama jer tu su bile naslovnice radjene i za francusko trziste,a to su naslovnice objavljene na stripovima zlatne serije tipa "Otmica" "Nemirna granica" "Crni orao" " Sedmorica otpadnika" "Sakinini ratnici"?

Da li postoje u italiji uopce reprinti tih objavljenih epizoda sa tim naslovnicama(crtao ih je Uberti Emilio,a bio je tu i Biffignandi i Cedroni) i dali se mogu naci te naslovnice igdje,jer sam pretrazio sve zivo na internetu ?

Ako je Dnevnik mogao te naslovine stampati valjda netko i od tamo zna od stripomana da li je dnevik imao te podatke.

Jer prvi Mikiji su isli sa essegesse naslovnicama a kasnije su se pojavile i ove Ubertijeve iz navedenih brojeva.

Hvala unaprijed na informacijama...opet!!!
11   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
radulovic marko Posted - 19/02/2010 : 17:02:25
Voli mleko a puca iz pistolja ,drugovi mu alkosi a on mrtav trezan ,30 kila ima a pesnica mu tonu teska to je on brzi miki mlad a vec kapetan nas.
Babilon Posted - 12/02/2010 : 19:01:40
quote:
Originally posted by elsauto

quote:
Originally posted by bristova

Miki bi bio dobar pogodak kod izdavača.. Vjerovatno ni ne preskup. A kao što si rekao Blek i Mark se ipak prodaju. A ima nas i od 34+ godina koji bi mo kupili Mikija bar da nam klinci (pokušaju) čitat najbržeg od najbržih

Pozdrav ekipa

P.S.
I obavezno ostavit "Smuka" i "Salasa"

upravo tako ima nas dosta sto bi uzimali iz nostalgije kao sto
se uzima BLEK MARK ili Mali rendzer

i naravno SMUK i SALASO

Podržavam sve gore navedeno, ali ... nikako bez Suzy!
Jel se tako zvala?
elsauto Posted - 10/02/2010 : 20:13:13
quote:
Originally posted by bristova

Miki bi bio dobar pogodak kod izdavača.. Vjerovatno ni ne preskup. A kao što si rekao Blek i Mark se ipak prodaju. A ima nas i od 34+ godina koji bi mo kupili Mikija bar da nam klinci (pokušaju) čitat najbržeg od najbržih

Pozdrav ekipa

P.S.

upravo tako ima nas dosta sto bi uzimali iz nostalgije kao sto
se uzima BLEK MARK ili Mali rendzer

i naravno SMUK i SALASO
teller Posted - 10/02/2010 : 09:30:29
hm, onda moj post ne treba smajlije.
fler Posted - 09/02/2010 : 14:23:55
quote:
Originally posted by teller

uh,što ste duhoviti...čekajte da se nađe pravi izdavač pa Kapetan Miki po prodaji obori na prijestolju Zagora i
Texa, boli me jedino jer če se Renky opet smijat...kao Zagor nije car.

hm, nekad je ipak dobro staviti smajlija na kraju, čisto da ljudi zabunom ne pomisle da se misli ozbiljno.
Renky Posted - 09/02/2010 : 12:30:18
Ajme!
teller Posted - 09/02/2010 : 09:22:24
uh,što ste duhoviti...čekajte da se nađe pravi izdavač pa Kapetan Miki po prodaji obori na prijestolju Zagora i
Texa, boli me jedino jer če se Renky opet smijat...kao Zagor nije car.
Renky Posted - 09/02/2010 : 02:10:46
hi hi hi
Kit Carson Posted - 09/02/2010 : 00:14:57
quote:
Originally posted by teller

dobrodošao emirem,jako me veseli svaki novi CM fan,ima nas ko Kineza ,...

...na Antarktiku.

bristova Posted - 09/02/2010 : 00:11:24

Pozdrav ekipa

P.S.
teller Posted - 08/02/2010 : 18:06:47
dobrodošao emirem,jako me veseli svaki novi CM fan,ima nas ko Kineza , samo izdavača ni za ljek...
žao mi je što ti ja neznam odgovorit iako sam veliki esse-geese fan,jer sam i ja pretražio sve živo po
internetu...to što su Dnevnikovci radili iz naslovnica je grozno, malo Plavšič,malo Bignotti,malo esse-geese
i ko zna sve još su škrabali naslovnice,Plavšičeve su bile odlične ali sve na isti kalup, dok su jedne stisnili
u kvadratič a da nitko nezna dal su takve originalne...
ja bi bio zadovoljan sa ovim Mastertuonovim iz www.ifedizioni.it samo da netko našeg Kapetana izda ko treba...
uzdam se u Ludens,pogotova kad Blek i Mark razturaju na kioscima.
Iako KM nije Bonelli ima u Bonelli podforumu njegovih topica,pa baci pogled,možda otkriješ nešto novo.
Pozdrav.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000