T O P I C R E V I E W |
Magico_Vento |
Posted - 23/02/2010 : 18:31:15 Onako kroz pricu sa drustvom vidim da su razlicita misljenja o najdrazem liku iz grupe TNT pa zanima me ko ce odnijeti pobjedu ovdje
Licno dilema izmedju sir olivera i boba ipak odnosi glas plemicu Nasmiju me uvijek njegove prevare i nacini kako zavrne stvari,posebno se sjecam epizode kad dodje nekom luckom radniku,stavi ruku u papirnu kesu i kao da pogadja koliko prstiju ce izvuci Drama
Broj 1 epizoda kad Šef ukrade kupus pa ga policajac dovede a ovaj se izdere na njega i kaze krade se samo odrezak,meso i sl a ti nasao kupus
Vas glas i obrazlozenje? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Torghal |
Posted - 25/04/2010 : 15:17:21 grunf |
brni |
Posted - 21/04/2010 : 09:49:30 Sir Oliver..najaci lik |
drogsy |
Posted - 09/04/2010 : 15:40:10 Jeremija |
split85 |
Posted - 09/04/2010 : 11:22:59 Jeremija Bob Rock Grunf
|
superhik-osvetnik |
Posted - 09/04/2010 : 10:18:34 bob alan sir oliver
|
Opti |
Posted - 08/04/2010 : 21:08:32 Nosonja... A šta da kažem na tu temu
|
Darth Ivan |
Posted - 08/04/2010 : 20:41:30 quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by Darth Ivan
meni su bob, klodovik i nosonja najbolji xD bob-zbog temperamenta, ali isto i zbog hrabrosti
Jel' to govoriš o onom Bobu Rocku na kojeg ja mislim, koji svake druge epizode viče: "Alane,bojim se"
Klodovika nikad nisam volio,AF je zamišljen da bude realistični strip a Bunker nam na pladnju servira blebetavog papagaja koji još zna govoriti 15 jezika i štotigajaznam dijalekata. Kasnije je Klodovik samo preuzeo Bobovu ulogu(koji je zamalo pa i nestao iz stripa)i 60% epizode je uglavnom bilo potrošeno na besmislena prepucavanja između Broja 1 i Klodovika(iako je u "Banda propalica" bilo prilično smiješno)
LOOOOL ovo za boba hahahahaha ovo za klodovika se moram složit u nekim dijelovima. istina, on kao je papagaj koji priča 18 jezika (ne 15) i 77 dijalekata.ali, dobro si rekao. u onim ranijim epizodama je fakat bio blebetav do daske (fakat ima tih prepucavanja između njega i starkelje koji su uistinu bili besmisleni, dobro si rekao), ali je po mom mišljenju u kasnijim epizodama postajao prihvatljiviji. isto i njegova inteligencija je kasnije dolazila do izražaja (opet, po mojem mišljenju). ovo kad je klo kao kasnije preuzeo bobovu ulogu po meni uopće nije bitno, s obzirom da je kvaliteta stripa već do tada pala na samo dno, a tu je još i bila ona kraljica noći minuette... opet, po mom mišljenju, klo je zasigurno pridodao značaj stripu kad je debitirao (ipak je on ostao sve do danas u stripu za razliku od nosonje npr., a da je klo uistinu bio TAKO IRITANTAN onda bi zasigurno bio već maknut iz stripa, i to odavno). jedini životinjski tajni agent koji je po meni bio (besmisleno) uveden u strip je prudy (koji je bio samo jedna blijeda zamjena nosonje). meni su recimo, klo i nosonja dvojica najboljih životinjskih agenata grupe TNT i meni je recimo bilo super što su njih dvojica bili skupa u grupi TNT. opet, ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje. i to mi se sviđa ;) a za nosonju nisi ništa rekao? xD |
alanford |
Posted - 08/04/2010 : 20:20:44 Broj Jedan mi je uvjek bio Prvi...A evo zasto: Mala crna knjizica u kojoj pisu podaci i sve mracne tajne svakog stanovnika planete Zemlje.Zbog velike skrtosti :D. I zbog njegovih velikih podviga u praistoriji... |
Opti |
Posted - 08/04/2010 : 20:17:29 quote: Originally posted by Darth Ivan
meni su bob, klodovik i nosonja najbolji xD bob-zbog temperamenta, ali isto i zbog hrabrosti
Jel' to govoriš o onom Bobu Rocku na kojeg ja mislim, koji svake druge epizode viče: "Alane,bojim se"
Klodovika nikad nisam volio,AF je zamišljen da bude realistični strip a Bunker nam na pladnju servira blebetavog papagaja koji još zna govoriti 15 jezika i štotigajaznam dijalekata. Kasnije je Klodovik samo preuzeo Bobovu ulogu(koji je zamalo pa i nestao iz stripa)i 60% epizode je uglavnom bilo potrošeno na besmislena prepucavanja između Broja 1 i Klodovika(iako je u "Banda propalica" bilo prilično smiješno) |
Darth Ivan |
Posted - 08/04/2010 : 20:13:32 meni su bob, klodovik i nosonja najbolji xD bob-zbog temperamenta, ali isto i zbog hrabrosti klodovik-zato što obožavam gledat kako broju 1 pravi probleme i kad se s njim stalno svađa nosonja-zbog inteligencije, što spašava glave ostalim članovima (kao i klo) i zato što se popiški bobu ili nekome drugome na hlače xD |
Opti |
Posted - 08/04/2010 : 20:09:48 quote: Originally posted by Obi-wan
Jeremija
definitivno |
Obi-wan |
Posted - 08/04/2010 : 20:05:23 Jeremija |
kico |
Posted - 24/02/2010 : 14:45:58 Broj Jedan. |
docA |
Posted - 24/02/2010 : 14:30:17
|
pravedni |
Posted - 24/02/2010 : 13:50:36 Bob Rock,naravno...Po temperamentu i ponasanju neverovatno blizak nasem podneblju!!! |
Opti |
Posted - 24/02/2010 : 12:34:35 quote: Originally posted by culfis
quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by culfis
Bob Rock Sir Oliver Broj 1
Klišeji,klišeji,klišeji! Zašto nitko nikad ne napiše da im je najdraži agent baka Milkica s mačkom koja stanuje ispod Umornog oka?
cinjenice su cinjenice....
ne |
tex2 |
Posted - 24/02/2010 : 07:26:04 Grunf, jednostavno maestralan lik! |
kandraks |
Posted - 24/02/2010 : 03:50:44 quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by kandraks
Grunf,za nijansu ispred Boba i Sir Olivera!Uvjek je bio orginalan a i imao je genijalne parole!Bob je prica za sebe a u pravu si za onu epizodu kada Sir Oliver lozi onog luckog radnika,definitvno jedna od najdrazis scena citavog serijala!Samo kad se sjetim radnikove face...
Ma meni je krvavo kad kasnije onaj radnik ponavlja sam on i opet izvuce isti broj prstiju i kaze ova igra je bas komplikovana
Prosto genijalno... |
Porter |
Posted - 24/02/2010 : 01:22:03 1.Sir Oliver - pravi dingospo 2.Broj 1 - zbog knjizice visok plasman 3.Alan Ford - najcisca dusa u grupi (ustvari jedina) 4.Bob Rock -njega cijenim zbog nosa 5.Grunf-ne da mu se ali je borac 6.Jeremija -ziva kuknjaza 7.Šef - da nam je ovakvog sefa
|
dessa |
Posted - 24/02/2010 : 00:43:37 1. Sir Oliver 2. Bob Rock 3. Broj 1 4. Grunf 5. Jeremija 6. Alan Ford 7. Šef 8. Nosonja 9. Klodovik
|
Wicked |
Posted - 24/02/2010 : 00:08:21 Sir Oliver |
mikado |
Posted - 23/02/2010 : 23:51:34 Sir Oliver i. |
drakulloni |
Posted - 23/02/2010 : 23:50:12 Samo jedan od clanova je 100% HardCore, uvek spreman na akciju, onaj kojga vecito zaboli socijalna nepravda, i koji vecito ima nesto da prigovori. U vecitoj borbi za bolji polozaj, nikada ne odustaje, uvek spreman na sve kako bi dosao do neke kinte (ili parceta salame) u cemu je vrlo snalazljiv. Tajni agent ogromne zivotne energije, nikad neda na sebe, po cenu da popije udarac stapa koji nikada nije slomio njegov duh ...
Nosom i pelerinom, |
sawitch |
Posted - 23/02/2010 : 23:07:58 Bob Rock - Zar je potrebno objasnjenje!? |
culfis |
Posted - 23/02/2010 : 22:44:07 quote: Originally posted by Opti
quote: Originally posted by culfis
Bob Rock Sir Oliver Broj 1
Klišeji,klišeji,klišeji! Zašto nitko nikad ne napiše da im je najdraži agent baka Milkica s mačkom koja stanuje ispod Umornog oka?
cinjenice su cinjenice.... |