forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Par pitanja za Libellus

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BO Posted - 12/03/2010 : 10:16:46
1) Koliko planirate izdate knjiga MV(okvirno). Koliko sam upoznat od broja 100 prelazi na veci broj stranica. Hoce li onda oci po dvije ili tri epizode u knjizi? Da sad ne trazim po starim topicima,koliko Talijani planiraju izdati epizoda i/ili je serijal vec zavrsen?
2) Pitanje vezano za almanahe - buduci da je rijec o dvobrojima,uskoro cete stici talijanske originale - e sad kad se izjednacimo hocete li ih izdavati kao Talijani ili cete cekati dvije godine da dva broja stavite u jednu knjigu?
3) Do kojeg broja cete izdavati Martija i Mister No-a? Da li imate prava na epizode koje je izdavala SD,tj. danas Ludens?
4) Buduci da ste gigantima Martija i Nathana stigli Talijane,hocete li naustrb njih ubrzati neke druge edicije,recimo Zonu X(koje je puno izaslo u Italiji)
5) Kada ce reprinti prvih brojeva Nathana? Da li se planira jos koja edicija iz Nathanovog svijeta - Legs,Asteroid Argo,Nathan maxi?

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Curunir Posted - 19/03/2010 : 22:20:51
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

bas si blesav. pitaj direktno klaru

Strah me da ce me odbiti...

je rajt, prodaji to nekome drugom.
strah te MONIKE da ce klara prihvatiti

Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza.
Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...

Dado Posted - 19/03/2010 : 20:23:32
quote:
Originally posted by Colt

A da li bi mogao da obecas Raymond Cassidyja u HC za CRS? Mnogo cu se razocarati ako to ne uradis.

Nisi rekao koliko smije maksimalno kostati i kakav dizajn treba biti!
Jer sto ako to izbacimo do zeljenog termina ali te svejedno razocara dizajn i cijena.
I onda mi sve uzalud.
Colt Posted - 19/03/2010 : 17:15:14
A da li bi mogao da obecas Raymond Cassidyja u HC za CRS? Mnogo cu se razocarati ako to ne uradis.
Dado Posted - 19/03/2010 : 16:49:49
quote:

quote:

quote:

Jesi ti citao Klaru? E ako se sjecas tamo ima jedna scena u kojoj suprpuga placa Klari da joj obradi muza.
Cisto da njoj ne dosadjuje. Tako ti je kod mene...
Curunir Posted - 19/03/2010 : 16:31:47
quote:

quote:

rgorgiev Posted - 19/03/2010 : 11:07:35
quote:
Originally posted by teller

dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga...
A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima
a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do
sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše
za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija-
oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...

Sasvim se slazem. Uporedba je isla na racun mini-serijala.
Dosta ljudi imaju odbojnost prema novom, a i da ne govorimo o tome da nije dovoljno interesantno ako je lako dostupno.
A fakt je da je vecionom ljudi (posebno citaci stripova) mnogo vise zainteresirano za mistiku i proslost, nego za realnost i sadasnjost.
Ali nek Libellus objavi, pa videcemo.
Dosta mu je kupaca vec zagarantirano.
teller Posted - 19/03/2010 : 11:00:39
..mali offtopic...
ili odplovit stolječe unaprijed u upasti u čudesni svjet Nathan Nevera, sve je bolje od sadašnjice.
teller Posted - 19/03/2010 : 10:58:01
dobro,hvala Dadi na odgovoru...ja sam zadovoljan, tražio sam tračak nade u odgovoru i našao ga...
A usporedba Demiana i Greystorma ne stoji previše,prvi je pre svega krimi žanr(sa dozom avanture) i sa dosta lošim crtačima
a drugi mistično-istorijski-pustolovski žanr sa odličnim crtačem naslovnica(da o logu ne pričamo)i bar do
sada odličnim crtačima priča...Demian je odličan strip ali kao što je rgorgiev napisao dosta realan,možda i previše
za ta vremena, ljudi traže mistiku,horor,dozu povijesti u stripovima, dokaz su Priče iz baze drugdje i Marti Misterija-
oboje se odlično prodaje...Nick Raider i Demian su dokaz da su ljudi siti onog što doživljavaju svaki dan na ulici čitat i u stripovima...bolje odplovit par stolječa unazad i prepustit se mašti...
rgorgiev Posted - 19/03/2010 : 10:54:53
quote:
Originally posted by feka82

danas bi mi trebao poslati broj deviznog racuna pa cu ti ga ja proslijediti i tacnu cijenu kostanja primjeraka

ok
rgorgiev Posted - 19/03/2010 : 10:54:06
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by rgorgiev

Uh, zavisi. Vidi Demiana. Super i dosta realan serijal (u odnos na druge stripove), a nije prosao bas najbolje.
Bar jos ne.

Ma, Greystormu je bolji uspjeh zajamcen.

Nemam nista protiv, video sam Greystorma i siguran sam da bi i kod nas dobro prosao. Po ovom sto pise na ovom topicu, vec tu ima dosta interesa, a tek i inace.
drogsy Posted - 19/03/2010 : 10:43:17
quote:
Originally posted by rgorgiev

Uh, zavisi. Vidi Demiana. Super i dosta realan serijal (u odnos na druge stripove), a nije prosao bas najbolje.
Bar jos ne.

Ma, Greystormu je bolji uspjeh zajamcen.
feka82 Posted - 19/03/2010 : 10:14:31
danas bi mi trebao poslati broj deviznog racuna pa cu ti ga ja proslijediti i tacnu cijenu kostanja primjeraka
rgorgiev Posted - 19/03/2010 : 10:05:35
quote:
Originally posted by feka82

ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca

Imas na aukcijama komplet Demina za 800kn ili se mozes obratiti Renyju ili u Darkwood, pa da od tamo uzmes ili kod ovog tvog. U svakom slucaju neces zgresiti, tek kad vidis kako to uzivo izgleda.
feka82 Posted - 19/03/2010 : 09:49:20
ima nade za njega i ja takodje kontam da uzmem sebi jedan primjerak da skupim makar jednu kolekciju , vise mi se svidaju ovi miniserijali u odnosu na ove velike poput zagora i ostalog drustvanca
rgorgiev Posted - 19/03/2010 : 09:41:42
Bar jos ne.
feka82 Posted - 19/03/2010 : 09:38:25
bilo bi fino da greystorm ugleda svjetlo dana ima nas dosta zagrijanih i iskreno mislim da miniserijali kod nas stripofila najbolje prolaze
Dado Posted - 19/03/2010 : 09:26:55
quote:
Originally posted by teller

da Dadu skrenemo sa grešnih misli...
ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM?
Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika,
crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te.
Daj mi bar mrvicu nade.

Mogu samo ponoviti sto sam vec napisao u ovom topicu...
Kao i uvijek do sad, ako budemo planirali objavljivanje nekog izdanja mi cemo o tome pisati pravovremeno.
U suprotnom svako malo bi netko napisao nekog svog favorita i pitao hocemo li ga raditi.
Nadam se da me nitko nece krivo razumjeti.
teller Posted - 19/03/2010 : 08:57:43
da Dadu skrenemo sa grešnih misli...
ima li šanse da Libellus u dogledno vrijeme izbaci novi Bonellijev serijal GREYSTORM?
Serijal izgleda tako dobro da mi ga žao za kioske i mislim da zaslužuje luksuzno izdanje,tematika,
crtež,naslovnice sve izgleda odlično,taman za objaviti za sljedeči Mafest 2011-te.
Daj mi bar mrvicu nade.
Dado Posted - 19/03/2010 : 00:35:50
quote:

Curunir Posted - 18/03/2010 : 21:06:58
la-gaaaa-no...
Tex Willer Posted - 18/03/2010 : 21:01:42
quote:

Poslat cu ja upit Bernetu, pa cemo vidjeti koliko toga tocno ima i kakva je situacija.

Salji,salji
Prvo se napalim na Klaru,a sad da ne saznam kako ce da svrsi
Curunir Posted - 18/03/2010 : 20:24:55
Dado Posted - 18/03/2010 : 20:12:48
Poslat cu ja upit Bernetu, pa cemo vidjeti koliko toga tocno ima i kakva je situacija.
Dado Posted - 18/03/2010 : 20:11:21
quote:
Originally posted by Markos

Ima toga jos, preko 1400 stranica, ali vjerojatno se preko Rustemagića do toga ne moze doci, mislim da njegovi odnosi s Bernetom i nisu bas najbolji, tako da on ima što ima, za ostalo bi se trebalo obratiti direktno autorima.

Nemam pojma kakvi su im odnosi trenutno, koliko znam opet su OK, jer navodno opet suradjuju oko Klare za Grcku.
Tako da sam prve informacije o dodatnim stranicama vidio i cuo upravo od SAFa.
Moguce je da ce imati i prava na te preostale stranice, nisam nikad pitao.
Ako i ne budu imali uvijek se moze s autorima direktno pricati.
Nisam znao da ih ima jos preko 400 mislio sam da je to puno manje.
Ono sto je uvijek problem za Klare, postoje li uopce naslovnice za te druge stranice...
Vidjet cemo...
Markos Posted - 18/03/2010 : 16:02:23
Spanjolska + Argentina + (vjerojatno) Italija i Francuska.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000