forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Integrali by BG

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
anto Posted - 13/03/2010 : 02:02:45
Evo dođoše na red i kupovina nekih integrala od BG - Nataša, Žil Ž., Plave Bluze,XIII-ca.

Vidim da XIII-ca nekako i ide, ali ova tri izađoše prvi broj i to je to.Sad ne znam da li da ih kupujem, jer su stripovi koje baš volim, ali plašim se da će se zaustaviti na ovom prvom broju, a onda ništa nisam uradio .

Savet ???
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
anto Posted - 08/09/2010 : 20:35:08
Ma do jaja!!!!!!!!!!
Mord Posted - 08/09/2010 : 16:20:25
Odlicno!
Vid Posted - 08/09/2010 : 16:12:20
Evo potvrde, da čemo dobiti i Mladost i Helvečane:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38085
jaki Posted - 06/09/2010 : 23:58:23
a meni pogotovo
risbozg Posted - 06/09/2010 : 23:28:03
meni su c/b još bolji
Mr. Bushido Posted - 06/09/2010 : 23:03:42
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

A i wheeling drugi album je objavljen u boji pa će ga bg isto objaviti samo je pitanje u boji ili cb?

U najavi na SMG sajtu, moguće je sa programom pregledati stranice iz Fort Wheeling albuma. Doduše, samo iz prvog. Crno-bijeli je.

Također, u istoj najavi nigdje ne piše da su ovo zadnji Cortovi albumi.

Znam da je prvi c/b ali pitanje je kako će biti drugi?zato jer je on originalno izašao u boji a on će biti objavljen od strane Bookgloba pa slijedom toga i dva preostala Corta koji su isto u Fr izašli u boji će biti objavljeni od BG.Pitanje je samo u c/b ili boja.
A čini mi se i da je bilo rečeno da će ići sve od Pratta.

Sve mi je jasno. Samo, sumnjam da ćemo vidjeti Corta i Fort Wheeling u boji. Izgubio bi se kontinuitet izdanja. Dakle, vjerojatno ćemo ih dobiti, ali bez boje. Nagađam, naravno.
jaki Posted - 06/09/2010 : 20:05:02
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

A i wheeling drugi album je objavljen u boji pa će ga bg isto objaviti samo je pitanje u boji ili cb?

U najavi na SMG sajtu, moguće je sa programom pregledati stranice iz Fort Wheeling albuma. Doduše, samo iz prvog. Crno-bijeli je.

Znam da je prvi c/b ali pitanje je kako će biti drugi?zato jer je on originalno izašao u boji a on će biti objavljen od strane Bookgloba pa slijedom toga i dva preostala Corta koji su isto u Fr izašli u boji će biti objavljeni od BG.Pitanje je samo u c/b ili boja.
A čini mi se i da je bilo rečeno da će ići sve od Pratta.
anto Posted - 06/09/2010 : 18:24:42
Pa zar je moguće da niko ne može da sazna (mislim na forumaše iz Hrvatske,pre svega iz zagreba), da li BG planira i Helvećane i Mladost?
Mr. Bushido Posted - 06/09/2010 : 18:23:00
quote:
Originally posted by anto

Pa ti su Bushido prvi bacio kosku da je ovo sve od Korta!!!

Da, trebao sam naglasiti da je riječ o crno-bijelom Cortu.
anto Posted - 06/09/2010 : 18:18:36
Pa ti su Bushido prvi bacio kosku da je ovo sve od Korta!!!
Mr. Bushido Posted - 06/09/2010 : 17:25:30
quote:

jaki Posted - 06/09/2010 : 17:12:12
Nostromo Posted - 06/09/2010 : 16:59:32
Ma jasno. Nije BG kriv, oni objave što smiju, ali nekako sam se nadao da će u ovoj turi ići možda i jedna ili obje u boji. Ovako teško, poznavajući one komplikatore. Slaba je nada. Usput za Fort Wheeling svaka čast.
Mord Posted - 06/09/2010 : 09:50:45
quote:
Originally posted by Nostromo

quote:
Originally posted by Mord

quote:

Da Morde u pravu si, napisah već gore.
Ali ako već objavljuju ceo Pratov opus (svaka čast na potezu) a i Boban je rekao da će biti sve objavljeno od Korta, logično je da će objaviti u budućnosti i ove dve epizode,pa neka to bude i u boji.

Ne znam da li su otkupili prava na izdanja u boji. Citava kolekcija u boji se sastoji od 14 albuma. Ne znam da li se moze otkupiti samo 2 albuma? Nadam se da da. Ako netko zna vise, pretvorio sam se u uho.

I eto, iznervirah se nenadano. To je obična pizdarija, nema bolje riječi za to. Sada je gotovo sigurno da će BG teško uspjeti sve objaviti (pretpostavljam ne svojom krivnjom) i to zahvaljujući pametnim Francuzima ili kome već.
Ako sam dobro shvatio crno-bijeli Corto, najveći brend europskog stripa, se ne može uopće iskompletirati kod nas sa dvije knjige u boji (i istom dizajnu) jer Francuzi to ne daju?!
Ili u boji, ili crno-bijeli ali bez dvije knjige (oni makar mogu kupiti te dvije u boji ali dizajn je drugi), ili neke male knjižice... I to je to. Teški ljudi.

Samo da napomenem da nitko ne zna sto ce tocno bookglobe objaviti i na sto su otkupili prava. Dakle, sve ovo su samo pretpostavke.
anto Posted - 03/09/2010 : 00:37:14
@Nostromo
Baš kao što kažeš, ovo je da popizdiš! A ja se opet nadam da će neko objaviti ove dve knjige u boji ili c/b u tvrdom povezu,bilo to BG ili neko drugi.A i, opet kažem, ako BG planira da objavi sve od Prata, zašto ne bi objavio kompletnog Korta ?!
@Feka82
Meni je XIII-ca fenomenalan serijal,MP je izbacio svih 19 albuma u mekom povezu,c/b,i lako ih možeš nabaviti.Uz Torgala,pravo Van Hamovo remek delo devete umetnosti!
Nostromo Posted - 02/09/2010 : 20:34:08
quote:
Originally posted by Mord

quote:

Ali ako već objavljuju ceo Pratov opus (svaka čast na potezu) a i Boban je rekao da će biti sve objavljeno od Korta, logično je da će objaviti u budućnosti i ove dve epizode,pa neka to bude i u boji.

Ne znam da li su otkupili prava na izdanja u boji. Citava kolekcija u boji se sastoji od 14 albuma. Ne znam da li se moze otkupiti samo 2 albuma? Nadam se da da. Ako netko zna vise, pretvorio sam se u uho.

I eto, iznervirah se nenadano. To je obična pizdarija, nema bolje riječi za to. Sada je gotovo sigurno da će BG teško uspjeti sve objaviti (pretpostavljam ne svojom krivnjom) i to zahvaljujući pametnim Francuzima ili kome već.
Ako sam dobro shvatio crno-bijeli Corto, najveći brend europskog stripa, se ne može uopće iskompletirati kod nas sa dvije knjige u boji (i istom dizajnu) jer Francuzi to ne daju?!
Ili u boji, ili crno-bijeli ali bez dvije knjige (oni makar mogu kupiti te dvije u boji ali dizajn je drugi), ili neke male knjižice... I to je to. Teški ljudi.
Mr. Bushido Posted - 02/09/2010 : 16:00:44
quote:
Originally posted by feka82

da li je film napravljen maloprije sam naletio na neku sliku val kilmer glumi .

To je televizijska mini-serija. Snimljena je 2008. godine.

http://en.wikipedia.org/wiki/XIII_%28miniseries%29
feka82 Posted - 02/09/2010 : 15:56:16
da li je film napravljen maloprije sam naletio na neku sliku val kilmer glumi .
NESVRSTANI Posted - 02/09/2010 : 15:25:59
quote:

znaci jos 13 za izdati , kada li ce to ko ce znati :)

Pa izdaju jedan godišnje šta uopće nije loše. Ovin tempom to znači još 3-4 godine.
Sve skupa 6 godina za serijal od 19 epizoda je više nego OK.

quote:
interesantno mi zvuci , nisam nikada citao , a vidjao sam ga po kioscima :)

Provaj, ovo se stvarno rijetkima(ja u principu neznan nikoga) nije svidilo.
feka82 Posted - 02/09/2010 : 11:46:19
znaci jos 13 za izdati , kada li ce to ko ce znati :)

hvala
interesantno mi zvuci , nisam nikada citao , a vidjao sam ga po kioscima :)
Mord Posted - 02/09/2010 : 11:45:00
quote:

anto Posted - 02/09/2010 : 11:37:48
Ima 19 strip albuma i da,završen je.
U dva BG integrala ima 6 epizoda.
feka82 Posted - 02/09/2010 : 09:39:23
koliko strip albuma ima XIII serijal i da li je zavrsen . U dva integrala sto je bookglobe objavio koliko je strip albuma .
anto Posted - 02/09/2010 : 09:06:09
Mord Posted - 02/09/2010 : 08:56:04
quote:

Zar nema Korto 12 knjiga + Sećanja, što znači da bi BG trebao da objavi ukupno 13 njegovih knjiga ?

Ovim je gotov crno-bijeli Corto. Mladost i helvecani postoje samo u boji koliko sam upoznat. Nesto sam vec laprdao o tome na forumu.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000