T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 05/04/2010 : 23:29:21 Kao i obicno uvijek bude pitanja o nekom novom projektu, serijalu ili junaku kojeg cemo raditi, i kao obicno mi o tim informacijama konkretno mozemo pricati tek kad finaliziramo dogovore. A kako smo dogovorili neke nove projekte evo nas s tim informacijama...
Od Bonelli izdanja koja do sad nismo imali dogovorili smo da cemo raditi Dylan Dog i Martin Mystere one shot koja ce ici u nasu Super Book biblioteku, te Dylan Dog color fest koje ce imati svoju biblioteku. Oba "one shot" izdanja kao i prve dvije knjige iz color festa trebali bi svjetlo dana ugledati na jesen.
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/scheda_speciale?collana=58&numero=1&pers=dylan http://www.sergiobonellieditore.it/auto/listarr_1?collana=80&code=arr_sn
Zatim smo dogovorili i izdanja iz francusko-belgijske skole stripa, i to sljedeca:
Sherlock Holmes & Les Vampires de Londres Scénario: Sylvain Cordurié Crtez: Vladimir Krstic
http://blogs.rtlinfo.be/studiobd/2010/02/19/sherlock-holmes-et-les-vampires-de-londres-surnaturel-action-et-mystere-avec-le-celebre-detective/
http://www.bedetheque.com/serie-23361-BD-Sherlock-Holmes-Les-Vampires-de-Londres.html http://www.soleilprod.com/?page=Catalogue.Serie&id=657
IR$ Scénario : Stephen Desberg Dessin : Bernard Vrancken http://www.bedetheque.com/serie-317-BD-IR$.html
Škorpion Scénario : Stephen Desberg Dessin : Enrico Marini
http://www.bedetheque.com/serie-490-BD-Scorpion.html
IRS i Skorpion cemo raditi u integralima s po 3 price, za sada po jedan godinje. A Sherlock, s obzirom da je to posve novo, ide naravno u albumima kako budu i izvorno izlazili. Francusko-belgijska izdanja mozete ocekivati okvirno na jesen 2010 / proljece 2011
Sigurno sam ponesto i zaboravio, ali o svemu cemo opsirnije, i o djelima i o autorima, pricati skupa s vama u ovom topicu iducih dana...
Usput cu jos najaviti da bi do Mafesta trebala jos izaci ova izdanja:
NN knjige 15-16 Zona X 4 Agencija Alfa 5 To bi trebalo biti u prodaji za nekih petnaestak dana, ali opsirnije naravno u najavama kad dodju na red.
Potom slijede 4 knjige MMa, NN gigant 12, te Klara 5.
A izdanja koja ce biti za Mafest naknadno cemo javiti...
Toliko za sada. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sumohrvat |
Posted - 16/10/2024 : 20:03:32 quote: Originally posted by delboj
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by DiSkAcH
quote: Originally posted by sawitch
Slicice su jedno a materijal za citanje koji ne razumes je drugo. Nas jezik nije internacionala nigde osim na Balkanu. Velika je razlika.
Sumo ti kupuje Zagora na svim mogućim jezicima, što egzotičniji jezik, to mu je draže ako sam ga dobro shvatio. Ima ga na Nizozemskom, mislim Turskom....ako čita neka nastavi niz.
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom.....
Zagor je izlazio i na makedonskom, hebrejskom, španskom, grčkom, tamilskom...
Znam.... kao i na njemačkom, rumunjskom, bugarskom..... |
delboj |
Posted - 16/10/2024 : 14:25:20 quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by DiSkAcH
Slicice su jedno a materijal za citanje koji ne razumes je drugo. Nas jezik nije internacionala nigde osim na Balkanu. Velika je razlika.
Sumo ti kupuje Zagora na svim mogućim jezicima, što egzotičniji jezik, to mu je draže ako sam ga dobro shvatio. Ima ga na Nizozemskom, mislim Turskom....ako čita neka nastavi niz.
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom.....
Zagor je izlazio i na makedonskom, hebrejskom, španskom, grčkom, tamilskom... |
sawitch |
Posted - 16/10/2024 : 01:48:18 Kazem ja, skroz lud :) |
sumohrvat |
Posted - 16/10/2024 : 01:11:21 quote: Originally posted by DiSkAcH
Finskom, norveskom, danskom, albanskom, portugalskom, mađarskom, poljskom,japanskom, hindu, francuskom..... |
mmihoci |
Posted - 15/10/2024 : 20:14:38 Do kraja godine bi trebale izaći i 2 knjige Nathana, 2 Nicka i 2 Dylana. A to su ove s niskim tiražm za koje se rade posebne naslovnice knjiga. |
sawitch |
Posted - 15/10/2024 : 20:06:01 Meni ovo pokazuje neko zasicenje ali videcemo. |
jaki |
Posted - 15/10/2024 : 20:05:16 "Glib"će ostati "glib".
|
mmihoci |
Posted - 15/10/2024 : 20:03:39 Ako ovo uspije s ove 2 nove edicije, moglo bi sa sobom izvući iz "gliba" ove serijale s niskim tiražom: Nick, Nathan, Dylan, Martin.
|
sawitch |
Posted - 15/10/2024 : 13:14:25 quote: Originally posted by DiSkAcH
Dobro, on je lud potpuno! |
Renky |
Posted - 15/10/2024 : 12:15:36 A ka u onoj reklami “ali to nije sve” ide nova tura. |
DiSkAcH |
Posted - 15/10/2024 : 11:54:54 quote: Originally posted by sawitch
Pa i na AF temi ovdje imamo talijana koji skuplja sve AF, od igle do lokomotive, bez obzira na jezik. |
matori paraliticar |
Posted - 15/10/2024 : 10:22:24 Kako .. pa je gde god odem.. svugde 'nas jezik' :) malo u sali, malo ozbiljno..
"biseri rasuti"..
Mozda ipak da se vratimo ovom barem meni pomalo iznenadnom projektu Libellusa..
Dade still going strong? :) |
sawitch |
Posted - 15/10/2024 : 10:12:28 Slicice su jedno a materijal za citanje koji ne razumes je drugo. Nas jezik nije internacionala nigde osim na Balkanu. Velika je razlika. |
jaki |
Posted - 15/10/2024 : 09:02:55 quote: Originally posted by sawitch
Meni neverovatno to kupovanje stranaca. Ali eto, naucih nesto :)
Zar ti ne kupuješ strane sličice? |
I like girlz |
Posted - 15/10/2024 : 08:48:09 quote: Originally posted by fasnik
Bolje bi bilo da odrade druga izdanja za neke knjige koje su rasprodane kako bi se možda neki novi kupci priključili, ali valjda oni znaju bolje.
potpuno se slažem! |
Markos |
Posted - 14/10/2024 : 21:38:38 quote: Originally posted by Odoakar
Pa ovo je vrh, 22,90 eura redovna cijena za JEDNU nn epizodu, znači izdanje sa 3 epizode bi bilo cca 66 eura, tj 500 kn. Jebeno, valjda markos neće vidjeti pa dobiti ovako izvrsnu ideju.
Treba uciti od boljih! |
sawitch |
Posted - 14/10/2024 : 21:22:37 Meni neverovatno to kupovanje stranaca. Ali eto, naucih nesto :) |
Odoakar |
Posted - 14/10/2024 : 20:53:09 Pa ovo je vrh, 22,90 eura redovna cijena za JEDNU nn epizodu, znači izdanje sa 3 epizode bi bilo cca 66 eura, tj 500 kn. Jebeno, valjda markos neće vidjeti pa dobiti ovako izvrsnu ideju. |
verab |
Posted - 14/10/2024 : 20:44:52 quote: Originally posted by sawitch
Ho ce na ebayu kupovati za te pare stripove na nasem jeziku?
Ne bi vjerovao, ali Talijani ih kupuju. Imaju dosta hardcore fanova koji skupljaju sve šta od Bonellija kod nas izađe. Pogotovo luksuzna izdanja. Majke i očevi su iši po zlato... |
jaki |
Posted - 14/10/2024 : 20:42:20 Stvarno? |
sawitch |
Posted - 14/10/2024 : 20:34:23 Ho ce na ebayu kupovati za te pare stripove na nasem jeziku? |
verab |
Posted - 14/10/2024 : 20:23:07 nema veze što sve ovo imam u nekoliko odličnih izdanja OVO se o-b-a-v-e-z-n-o kupuje, ako ništa, za 20 godina moći će se utopit na ebayu za 70-75 eura. ide u oporuku. |
risbozg |
Posted - 14/10/2024 : 20:14:08 quote: Originally posted by jaki
Bravo! http://www.libellusforum.com/default.aspx?g=posts&t=2617
Recikliranje u novom formatu...nisam zainteresiran.. |
sawitch |
Posted - 14/10/2024 : 18:15:11 Saglasan |
fasnik |
Posted - 14/10/2024 : 15:01:42 Bolje bi bilo da odrade druga izdanja za neke knjige koje su rasprodane kako bi se možda neki novi kupci priključili, ali valjda oni znaju bolje. |