Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
King Warrior
Posted - 05/05/2010 : 13:06:27 Mlada umjetnica Minako Minagawa je od 1996. godine razvila svoj sopstveni stil crtanja stripova poznatih po imenu Tabloidism. Na samom početku su to bila obična pisma iz kojih se razvila jedna umjetnička forma koja je dobila poštovanje umjetnika širom svijeta. Tabloidism je serija strip epizoda mlade umjetnice iz Japana. Sortirani su prema mjestu i vremenu, nacrtani sa jasnim i opuštenim linijama na engleskom jeziku. Glavna figura je umjetnica koja opisuje svoju životnu borbu na tri kontinenta. Detaljno posmatranje trenutne situacije gdje se trenutno nalazi, fikcija kao i humor su sastavni dio tabloidisma. Tvrdoglavo se drži cilja da jednog dana uspije da živi od svog rada, izvještava o svakodnevnim problemima kao što su kako da se plati stan i hrana i nadje posao. 2004. godine Minako Minagawa je poginula u saobraćajnoj nesreći u 36. godini života. Njeni prijatelji su joj posvetili jednu web stranicu sa njenim radovima koje možete da pogledate ovdje: http://minako-minagawa.com/tabloidism/ Pritisnite na tačke sa desne strane pored godine, otvoriće vam se meni sa stripovima.
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
no1
Posted - 05/05/2010 : 15:58:46
quote:Originally posted by King Warrior
quote:Originally posted by no1
Meni je to bezveze.
ma nemas ti pojma to ti je ono...kako se kaze...umjetnost
Aha,a onda pardon.
King Warrior
Posted - 05/05/2010 : 15:35:20
quote:Originally posted by no1
Meni je to bezveze.
ma nemas ti pojma to ti je ono...kako se kaze...umjetnost
no1
Posted - 05/05/2010 : 13:58:08 Meni je to bezveze.