T O P I C R E V I E W |
vronski 2 |
Posted - 17/05/2010 : 15:28:10 Ili bolje reći da li je normalno da "matori konji" (gde i sebe ubrajam!) koji već imaju porodice i ozbiljne poslove i dalje strastveno skupljaju stripove, prave kućne kolekcije i rade isto ono što su radili kada su imali 15 godina?! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeraprinc |
Posted - 27/01/2011 : 19:40:33 E, zamisli, otkrio sam knjige. :) |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 27/01/2011 : 19:32:58 A sta drugo no citat' stripove? 
You got your 'ealth and strength when you're young. When you get to my time of life you ain't never well. I suffer something wicked from my feet, and my bladder's jest terrible. Six and seven times a night it 'as me out of bed. On the other 'and, there's great advantages in being a old man. You ain't got the same worries. No truck with women, and that's a great thing. I ain't 'ad a woman for near on thirty year, if you'd credit it. Nor wanted to, what's more.
(George Orwell - 1984)
|
zeraprinc |
Posted - 27/01/2011 : 18:17:48 Evo, ja da se požalim. Već mesecima nisam kupio strip... Strah me je da se polako odvikavam. Ako do kraja godine ne počnem po starom odoh ja u penzionere. :) |
PRIMOŠTEN 123 |
Posted - 07/01/2011 : 00:07:37 quote: Originally posted by hega-kutjevo
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by vronski 2
Ili bolje reći da li je normalno da "matori konji" (gde i sebe ubrajam!) koji već imaju porodice i ozbiljne poslove i dalje strastveno skupljaju stripove, prave kućne kolekcije i rade isto ono što su radili kada su imali 15 godina?!
Najnormalnije. Nije normalno ako ih ne čitaju.
Mene je stari navukao na čitanje stripova kupivši mi Dylan Doga - Igra sa smrću, prije 16 godina a danas i on (sa svojih 50 god.) pročita svaki novi strip koji kupim.
Pozdravi starog |
Tonka24 |
Posted - 06/01/2011 : 23:48:19 Teller-svaka cast slazem se planuo sam...hvala na komplimentima Born-sve znas ako sam te uvrijedio je se javno ispricavam moram priznat nije mi lako napisati ali ako uvidim da sam u krivu brate u krivu sam i gotovo Cronus-od dobre tuce nema boljeg uzitka  |
crazyboy993 |
Posted - 06/01/2011 : 22:08:54 quote: Originally posted by Zlotvor
Meni je apsurdno davat novce za cigarete. Umjesto toga, uzmem strip. Nikoga ne osuđujem radi pušenja, dapače - neka svatko radi ono u čemu uživa, pa tako i pušači. Što cuge tiče, volim popit u društvu, najčešće se radi o gemištu ili pivu a nekada i pelin. Ali sve u granica...
osim onda kad nije :) |
Zlotvor |
Posted - 06/01/2011 : 21:41:15 Meni je apsurdno davat novce za cigarete. Umjesto toga, uzmem strip. Nikoga ne osuđujem radi pušenja, dapače - neka svatko radi ono u čemu uživa, pa tako i pušači. Što se cuge tiče, volim popit u društvu, najčešće se radi o gemištu ili pivu a nekada i pelin. Ali sve u granicama... |
crazyboy993 |
Posted - 06/01/2011 : 21:09:24 quote: Originally posted by Tonka24
uzeo Sam strip u ruke i mislio si ma ko jebe TE Svaka cast Ne pretjerivam ako tebi nema nista lipše od kafane sa prijateljima oprosti ali onda si kupi život...ja nisam rekao da nije lipo to sto si ti rekao ali ima masu boljih stvari od toga
hehe e jbg :D ajde nemojte se svađat, rješite to 1 na 1  šala :D |
hega-kutjevo |
Posted - 06/01/2011 : 20:57:01 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by vronski 2
Ili bolje reći da li je normalno da "matori konji" (gde i sebe ubrajam!) koji već imaju porodice i ozbiljne poslove i dalje strastveno skupljaju stripove, prave kućne kolekcije i rade isto ono što su radili kada su imali 15 godina?!
Najnormalnije. Nije normalno ako ih ne čitaju.
Mene je stari navukao na čitanje stripova kupivši mi Dylan Doga - Igra sa smrću, prije 16 godina a danas i on (sa svojih 50 god.) pročita svaki novi strip koji kupim. |
dsormaz1 |
Posted - 06/01/2011 : 20:38:35 quote: Originally posted by vronski 2
Najnormalnije. Nije normalno ako ih ne čitaju. |
Born To Run |
Posted - 06/01/2011 : 18:23:31 quote: Originally posted by Tonka24
Mozda sam malo burno reagirao vidim da nisi neko smece...nadam se da ti nije nista zasmetalo iz mojih rijeci.Vise sam reagirao iz razloga sto mi se ucinilo da nisi bas ok. Sve ok?
sve je ok naravno, kakva bre ignore lista Tonka je upravo istakao kandidaturu za najstripasa 2011. godine. Spreman je braniti cast i dostojanstvo stripa po svaku cenu  |
Zagor12 |
Posted - 06/01/2011 : 17:23:25 DA!
Ali valjda će biti i onih mlađih . |
Mhejl |
Posted - 06/01/2011 : 17:20:30 quote: Originally posted by Zagor12 Za deset godina ću biti na SVAKOM, u to se možeš kladiti .
I danima sjedjeti sa gomilom penzionera?    |
Zagor12 |
Posted - 06/01/2011 : 17:18:42 Ma naravno da ću svratiti na neki skup, ne poznam nikog iz grada a da čita Bonelli.  
Za deset godina ću biti na SVAKOM, u to se možeš kladiti .
|
cronos six |
Posted - 06/01/2011 : 17:04:41 quote: Originally posted by Zagor12
Onda ja nikad neću svratiti na skup stripofila!  

desi se ponekad,ne brini. |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 06/01/2011 : 16:58:58 Ako je nenormalno,molicu lepo da mi se to da napismeno,jer bih da se penzionisem  |
Zagor12 |
Posted - 06/01/2011 : 16:47:51 Onda ja nikad neću svratiti na skup stripofila!  
 |
cronos six |
Posted - 06/01/2011 : 16:35:59 quote: Originally posted by Tonka24
Pa cekaj sto nije rade dam 20 kuna za strip nego sjebat mozak alkoholom i bravit budalu od sebe jos uz sve to skupo plačat:) jeste danas je zivot tezak ali samokukavice posezu za takvim stvarima i ako se nemozes zabavit bez alkohola nemoras ni ziviti istina ja osobno nekad se napijem i super mi je ali to je max 2 puta u godini ove godine za novu popio sam casu sampanjca
kad budes svratio na bilo kom skupu stripofila,videces sta je druzenje pocev od zezanja,pijancenja,ogovaranja,lupetanja,pa cak i fizickog obracuna!
|
supermark |
Posted - 06/01/2011 : 16:20:42 quote: Originally posted by Tonka24
Dajte prenesite coviku mozda me stavio na ignore nisam bas najbolje reagirao ali sto cu nevolim da me se zahebava.
ne volim se piše odvojeno!  |
teller |
Posted - 06/01/2011 : 16:07:56 BornTo Run je dobar momak i nije ti uzeo za zlo sigurno...sumljam da bi te odmah na ignore listu...evo ja sa 2 godišnjim stažom na forumu nemam nikog na nikakvoj listi pa su me neki znali pošteno iznervirati...nadam se da nitko nije stavio mene, volim različita mišljenja,pa to je forum da se diskutira. Tonka24,ti si veliki dobitak za forum i samo tako dalje,vidi se da voliš stripove i o njima diskutirat, a strpljivost dolazi sa godinama i izkustvom, osobno isto ne volim alkohol jer previše je zla koji iz njega proizlazi ali da ima forumaša dobrovoljca koji se vole nacugati-zašto jim to uzeti za zlo ako nikome ne smetaju? Nek se nacugaju, zavale u fotelj i pročitaju novog Zagora...bar neče gnjaviti ženske,koje u takvom stanju od njih ni ne očekuju čuda. |
Tonka24 |
Posted - 06/01/2011 : 15:38:52 Dajte prenesite coviku mozda me stavio na ignore nisam bas najbolje reagirao ali sto cu nevolim da me se zahebava. |
Tonka24 |
Posted - 06/01/2011 : 15:33:57 Mozda sam malo burno reagirao vidim da nisi neko smece...nadam se da ti nije nista zasmetalo iz mojih rijeci.Vise sam reagirao iz razloga sto mi se ucinilo da nisi bas ok. Sve ok? |
Born To Run |
Posted - 06/01/2011 : 15:22:08 Nemoj se srditi tonka.Nisam profesor gramatike ali to je jedna od stvari koja me osobito nervira a mnogi tako pisu. Ajde tonka vidimo se u kafani :) |
Tonka24 |
Posted - 06/01/2011 : 15:13:41 I jos nesto ti si profesor gramatike?Mislim daj malo spusti letvicu da sam doša(NE DOŠAO)pisati gramaticki nebi bio tu sto te boli k... kako ja pisem?ako ti neodgovara ne gledaj.I ne nepadam te samo ako tako mislis bolje gledaj svoja posla. |
Tonka24 |
Posted - 06/01/2011 : 15:11:43 uzeo Sam strip u ruke i mislio si ma ko jebe TE Svaka cast Ne pretjerivam ako tebi nema nista lipše od kafane sa prijateljima oprosti ali onda si kupi život...ja nisam rekao da nije lipo to sto si ti rekao ali ima masu boljih stvari od toga |