T O P I C R E V I E W |
King Warrior |
Posted - 26/05/2010 : 18:10:37 Znam da vas dosta ne ide uopste na sajt, vec se vucarate malkice po forumu, tako da neki od vas ni ne znaju koliko podataka tamo ima i koliko su neki ljudi ulozili truda u tekstove koje su napisali. Bilo da je rijec o autorima, recenzijama ili drugim stvarima, tu ima mnogo vise rada nego sto neki misle. Treba pronaci i iskopati sve te informacije, provjeriti tacnost i pretraziti tone sajtova ili knjiga/stripova da bi se moglo nesto kako treba odraditi bez nekih rupa. Iza svih tih stvari stoji ogroman posao onih koji su napisali tekstove, takodje i Markos koji mora to sve da procita i ponesto izmjeni i uskladi sto bi bolje odgovaralo nasem najvecem strip sajtu. Zbog svega toga mora da se odrzi visoki kvalitet, dok to na forumu i nije najnuznije.
Svakodnevno se objavljuje po jedan tekst, bilo recke,vijesti ili nesto drugo.
Predlazem svima da u IE u favoritima spajhruju sajtovu adresu, a ne direktnu na forum. Sa jednim klikom se moze preko sajta uci na forum, a moze da se desi da upravo na sajtu ima jedna aktuelna informacija koja vas interesuje.
Koji su vam najinteresantniji dijelovi na sajtu? Recenzije, tekstovi o autorima, magazin, tjedne crtice, vijesti ili nesto drugo sto je bilo i dopalo vam se? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 09/07/2010 : 16:56:17 Kad smo već tu, da postavim i link na Milazzov tekst...
http://www.stripovi.com/index.asp?page=magazine-view&ID=147
@vlaadisha Probao sam to konvertirati u prvo lice, no nekako mi je ispadalo natprirodno jer je Dok to prevodio onako sebi svojstveno i prilagođeno. Siguran sam da nije suhoparno od riječi do riječi sve prevodio. |
Vlaadisha |
Posted - 09/07/2010 : 16:50:41 Trebalo je ovaj intervju sa Milacom prebaciti u prvo lice, ovako ispada da covek prica o sebi u trecem. |
Rock.Bob Rock |
Posted - 27/05/2010 : 20:50:01 Naravno, uvijek pogledam čega ima novog na sajtu!
edit: iako u zadnje vrijeme sve manje i manje čitam stripove |
Darth Ivan |
Posted - 27/05/2010 : 20:44:11 osim foruma, čitam (ponekad doduše) vijesti, a i recenzije stripova ako se neki nađe ;) |
Grujah. |
Posted - 27/05/2010 : 20:39:10 quote: Predlazem svima da u IE u favoritima spajhruju sajtovu adresu, a ne direktnu na forum.
quote: da u IE u favoritima
quote: IE
Neka fala. Stavio bih u Firefox u Bookmark, ali ih ne koristim.
Inace na stripove.com cesto odlazim, recenzije me ne zanimaju, ali najave/tekstove o autorima/vesti je uvek pregledam. |
lwood |
Posted - 27/05/2010 : 20:21:18 išli smo ča malo posli utakmice.supermark nije podnija poraz a ja san se smija. a da nisan otiša ne bi uvatija potpise ujutro |
Zagor-te-nay |
Posted - 27/05/2010 : 19:44:43 quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
forum 60 % recenzije i popisi 30% i aukcije 10%
ovo si prepisa rasni sastav Mexica?
Neznam, meni Mexico pari, bar kad gledam nogometnu ekipu, 100% oni mestici, melezi... Di si bija u sub uvecer? Isa si sa Supermarkom u staju, a? Jesi, jesi, vidili su vas. |
no1 |
Posted - 27/05/2010 : 19:30:28 quote: Originally posted by King Warrior
Predlazem svima da u IE u favoritima spajhruju sajtovu adresu,
Već godinama je tako!
|
zeljko |
Posted - 27/05/2010 : 18:59:20 samo forum |
rgorgiev |
Posted - 27/05/2010 : 18:30:22 quote: Originally posted by feka82
quote: Originally posted by rgorgiev
Sve redje i redje. Informacije na sajtu citam, informacije sa foruma takodje, ali komunikacija na forumu i sl. skoro i da ne pratim vise
nema jarane ni tebe ni slika od police
Sta da ti kazem druze, izgubio sam korak sa sajtom, a policu mi nisu mogli napraviti stabilnu ko na slici, i to bio sam kod vise firmi. Sada cu najverojatnije kod kuce na jednom zidu od kraja do kraja napraviti finu belu policu i zatvoriti je siber-vratima. Ali ko sto rekoh, sve manje vremena provodim na i sa stripovima, pa nisam ni zbogatio kolekciju zadnjih par meseci. Ali bice uskoro dopuna |
selanne |
Posted - 27/05/2010 : 16:16:20 Poneku recenziju i napišem, uglavnom Texovu, ali najčešće sam na forumu... |
lwood |
Posted - 27/05/2010 : 15:59:15 quote: Originally posted by Zagor-te-nay
forum 60 % recenzije i popisi 30% i aukcije 10%
ovo si prepisa rasni sastav Mexica? |
Zagor-te-nay |
Posted - 27/05/2010 : 13:32:30 forum 60 % recenzije i popisi 30% i aukcije 10% |
drakulloni |
Posted - 27/05/2010 : 13:27:22 Citam skoro sve. Samo napred
Nikad se ne ulogujem na pocetnoj stranici. Ne znam cemu to uopste ? |
talicnitom |
Posted - 27/05/2010 : 13:03:20 Aukcije 50%, Forum 50% (iako nisam aktivan po pitanju pisanja na Forumu, ali ga citam, ponekad nesto prokomentarisem)
...samo kada imam sta pametno reci |
feka82 |
Posted - 27/05/2010 : 10:40:54 quote: Originally posted by rgorgiev
Sve redje i redje. Informacije na sajtu citam, informacije sa foruma takodje, ali komunikacija na forumu i sl. skoro i da ne pratim vise
nema jarane ni tebe ni slika od police |
feka82 |
Posted - 27/05/2010 : 10:40:00 u pocetku sam samo gledao nova izdanja sa novim naslovnicama , onda sam citao pomalo recenzije te zagrizao na aukcije ... na kraju zavrsih na forumu dje nadjoh finu raju i sad sam vecinom ovdje na aukcijama rijedje .... hvatam zaostatke u libellusu :) |
1Euro |
Posted - 27/05/2010 : 10:27:45 tek nedavno sam odkrio čar aukcija,pa sam tamo više vremena a zanima me i forum sve ostalo za mene je nepotrebno..... Tekstove ne čitam,ankete možda sam glasao na jednoj ili dvije,recenzije več dugo ne čitam,.... |
velka031 |
Posted - 26/05/2010 : 23:02:14 Najviše me zanima koji su novi stripovi izašli i o čemu se priča na forumu... |
acestroke |
Posted - 26/05/2010 : 22:07:07 Glavnu (donju) stranicu Stripovi websajt gledam prvo, da vidim koji su novi stripovi izasli. Onda provedem jedno 40% vremena na forumu, oko 30% na aukcijama i ostalih 30% citam recenzije. |
mikado |
Posted - 26/05/2010 : 21:09:27 Forum (95% vremena), aukcije (4%), spiskovi stripova (1%) - toliko procentualno provodim na stripovi.com. Voleo bih da imam dovoljno vremena da pročitam i recenzije ali trenutno to ne mogu. |
drogsy |
Posted - 26/05/2010 : 20:49:46 Jbg, u zabilješke (bookmarks) sam si prvo stavio link za sajt, a kasnije za forum kad sam shvatio da može i to, pa češče idem odmah na forum s time da onda glavnu stranicu ni ne pogledam (zaborav) |
wele |
Posted - 26/05/2010 : 20:46:29 vijesti,recenzije,podaci o autorima |
Panon |
Posted - 26/05/2010 : 20:35:25 Kad god se na sajtu pojavi nova recenzija uvijek bacim oko na nju. Ako je to recenzija neke epizode koju sam čitao, odmah i stavim komentar. Osim recenzija volim pročitati i biografije strip autora ili crtača. Ponekad odem i na aukcije izviditi što sve ima za prodaju. Inače dosta često prvo kliknem na sajt a tek onda idem na forum. A forum mi je u posljednje vrijeme dosadnjikav, pa češće posjetim samo sajt. |
morrison |
Posted - 26/05/2010 : 20:31:08 Uglavnom forum, nekako stalno zaboravim homepage. |