T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 28/05/2010 : 18:29:36 Da vidimo tko se umije služiti linkovima ...
http://province.pravst.hr/wordpress/?p=249
mcn |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
The Hammer of Hell |
Posted - 15/08/2010 : 09:49:00 quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Na ovoj vrućini, umjesto opširnijeg izvještaja samo podsjetnik:
- Natječaj je još uvijek aktualan. Za slučaj da ga je netko previdio ili zaboravio, traje do 05.09.2010, tako da se zainteresirani još uvijek mogu uključiti.
- Za vruće ljetne dane na plaži, preporučujem lagani i jeftini Stripgen svešćić kojeg valjda ima u većini striparnica, ako ga nisu rasprodali ili sakrili. Do sad još nije bilo nezadovoljnih sadržajem.
- Stripgen stripovi idu fino dalje, već ima dovoljno materijala za više albuma, ali opširnije o svemu tome u rujnu, kad zahladi.
Još pet dana and that's all, folks!
|
mcn |
Posted - 16/07/2010 : 13:13:28 Hvala lijepa.
mcn |
andjusticeforall |
Posted - 16/07/2010 : 13:00:49 Ne pucajte u glasnika, naime, postupio sam po uputi unutar teksta vezanog za natječaj o javljanju osobama za koje se smatra kako bi mogle tako što učiniti. To što je odgovor negativan, i nepristojan je sasvim nešto drugo. Za rad mcn-a imam veliko poštovanje, no smijemo se valjda zezati? Uglavnom, već neko vrijeme legu nagovaram da se počene baviti i crtanjem stripova, zato što mislim da može, sad što neće to je također druga stvar. Ne znam, mene je odgovor nasmijao, možda nisam trebao to objaviti... Isprika u svakom slučaju. |
Djole |
Posted - 15/07/2010 : 23:06:28 quote: Originally posted by andjusticeforall
Bez uvrede, sad sam se čuo s legom koji zaista dobro crta (doduše riječ je čovjeku koji ima tattoo salon, ali radi i airbrush, počeo je raditi strip za jedan drugi natječaj između ostalog) i odgovor je:
"oću ga jebat za 50 eura"
Koliko tabli stripa je do sada objavio? |
mcn |
Posted - 15/07/2010 : 22:06:34 >Bez uvrede,
Sori, ali ne može bez uvrede.
mcn |
andjusticeforall |
Posted - 15/07/2010 : 13:45:29 Bez uvrede, sad sam se čuo s legom koji zaista dobro crta (doduše riječ je čovjeku koji ima tattoo salon, ali radi i airbrush, počeo je raditi strip za jedan drugi natječaj između ostalog) i odgovor je:
"oću ga jebat za 50 eura"
|
Raven84 |
Posted - 15/07/2010 : 13:21:55 quote: Originally posted by mcn
>Zasto nema natjecaja za scenariste? Buuuuuu!
Natjeccaj za scenariste bit che raspisan u rujnu, po završetku ovog.
mcn
Uuuu, super. |
mcn |
Posted - 15/07/2010 : 13:10:13 >Zasto nema natjecaja za scenariste? Buuuuuu!
Natjeccaj za scenariste bit che raspisan u rujnu, po završetku ovog.
mcn |
osim |
Posted - 15/07/2010 : 11:47:03 Evo mene u Cavtatu na plaži i baš držim Stripgen sveščić! Nisam ga još pročitao, ali upravo se spremam :-)
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Na ovoj vrućini, umjesto opširnijeg izvještaja samo podsjetnik:
- Natječaj je još uvijek aktualan. Za slučaj da ga je netko previdio ili zaboravio, traje do 05.09.2010, tako da se zainteresirani još uvijek mogu uključiti.
- Za vruće ljetne dane na plaži, preporučujem lagani i jeftini Stripgen svešćić kojeg valjda ima u većini striparnica, ako ga nisu rasprodali ili sakrili. Do sad još nije bilo nezadovoljnih sadržajem.
- Stripgen stripovi idu fino dalje, već ima dovoljno materijala za više albuma, ali opširnije o svemu tome u rujnu, kad zahladi.
|
The Hammer of Hell |
Posted - 15/07/2010 : 09:48:15 Na ovoj vrućini, umjesto opširnijeg izvještaja samo podsjetnik:
|
mcn |
Posted - 30/05/2010 : 03:55:30 >Zasto nema natjecaja za scenariste? Buuuuuu!
Zbog nja-nja rezultata prošle godine nismo htjeli ponavljati natječaj pod istim uvjetima. Čim smislimo bolje uvjete, bit će i taj natječaj.
Ili: slušam prijedloge?
mcn |
Rico |
Posted - 28/05/2010 : 19:21:44 ja iđen u ovo, zaželijo se prave olofke i gumice, a i obojo bi to, pa nek traže nekoje druge za tisak u cb. glavno da je gula. hiraj kam. |
Raven84 |
Posted - 28/05/2010 : 18:43:35 Zasto nema natjecaja za scenariste? Buuuuuu! Ali moram priznati da serije djeluju kompliciranije nego ove prosle, vise likova. Nisam siguran bi li mogao zonglirati s toliko ljudi. Puno srece natjecateljima. |
jaki |
Posted - 28/05/2010 : 18:37:08 Superuskoci!Ludilo! Ovako nakon pročitanog scenarija mi se čini navlakušno. Crtači javljajte se! |