T O P I C R E V I E W |
hello |
Posted - 02/06/2010 : 12:11:28 Totalna rasprodaja od 01.06. do 31.07 ili do isteka zaliha u strip knjižari Stripovi na kvadrat, Babilonu i knjižarama Profila u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zaprešiću (u Profila su cijene malo drukčije formirane) za strip albume Stranci u raju, Kade, Fell i Spawn.
Stranci u raju Život je lijep možete kupiti za samo 1,00 kn uz uvjet da se uzme barem još jedno izdanje od ostalih navedenih.
Spawn 1 - 45,00 kn (preko 240 stranica u boji na luksuznom papiru i u tvrdom uvezu, fenomenalan strip) Spawn 2 - 40,00 kn Stranci u raju 1 - 16,00 kn (njega ima najmanje na zalihama tako da će vjerojatno najprije biti rasprodan) Stranci u raju 2 - 20,00 kn (preko 200 stranica stripa nagrađenog Eisnerom za najbolji strip serijal) Stranci u raju 3 - 1,00 kn (zar treba preporuka?) Kade - 20,00 kn (preko 100 stranica u boji na finom papiru i prvi objavljeni strip u Hrvatskoj jednog od najperspektivnijih hrvatskih strip crtača Stjepana Šejića) Fell - 15,00 kn ( za smješnih 15,00 kn možete pročitati vrhunski strip koji su apsolutno svi forumaši koji su ovaj strip pročitali nahvalili) Ako nekoga zanima preview može pročitati na www.izdavanje-knjiga-dani.hr ali mislim da za to nema potrebe. Ovo su sve vrhunski stripovi koje svima toplo preporučam, a cijene su smješne jer se izdavanje knjiga dani za 2 mjeseca zatvara. Iskoristite priliku koja vam se sigurno više neće pružiti.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
hello |
Posted - 27/07/2010 : 10:26:28 Još jedan podsjetnik da rasprodaja traje samo još ovaj tjedan, a za kasnije ništa ne garantiram. Neka izdanja su gotovo rasprodana (Stranci u raju 1), nekih je ostalo malo (Spawn 1, Spawn2) a ostalih još uvijek ima prilično. |
hello |
Posted - 08/07/2010 : 14:05:00 Još manje od mjesec dana do kraja rasprodaje!!! |
hello |
Posted - 15/06/2010 : 10:23:56 quote: Originally posted by sumohrvat
Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena????????
Jesi li na kraju uspjeo negdje naći stripove ili si odustao? |
sumohrvat |
Posted - 10/06/2010 : 21:14:52 Pa hello je pričao sa voditeljicom profila u toweru i rekla mu je da imaju na popustu,ja sam bio dole i na compu mi je pogledala i rekla da imaju na lageru....e sad,istina je da su one dole poprilično nezainteresirane i još više neorganizirane pa lako moguće da nemaju pojma šta imaju igdje im to sve stoji....Samo mi nisu jasni oni u novom Profilu koji nisu spustili cijene iako im je na službenim stranicama jasno stavljena nova cijena???????? |
Vorador |
Posted - 10/06/2010 : 18:23:13 quote: Originally posted by sumohrvat
Ja sam upravo došao iz Profila u Tower centru i to neobavljena posla...Naime,njima u kompijuteru stoji da imaju sva navedena izdanja,ali ih nisu mogli pronaći na policama...Da nije smiješno bilo bi tragično :P Prodavačice potpuno nezainteresirane i krajnje neprofesionalne tako da sam ja još preturao sam po policama desetek minuta i na kraju otišao...
Pitanje da li ih uopće imaju u Toweru. Mislim da tamo nisam nikada vidio niti jedno izdanje od Danija izuzev prvog sveska Stranaca kad su tek izašli. |
sumohrvat |
Posted - 10/06/2010 : 16:25:36 Ja sam upravo došao iz Profila u Tower centru i to neobavljena posla...Naime,njima u kompijuteru stoji da imaju sva navedena izdanja,ali ih nisu mogli pronaći na policama...Da nije smiješno bilo bi tragično :P Prodavačice potpuno nezainteresirane i krajnje neprofesionalne tako da sam ja još preturao sam po policama desetek minuta i na kraju otišao... |
hello |
Posted - 09/06/2010 : 17:47:36 quote: Originally posted by sumohrvat
U novootvorenom u centru grada....
Čuo sam se danas s voditeljicom onog drugog. Tamo su cijene sigurno snižene pa možeš tamo kupiti stripove. |
sumohrvat |
Posted - 09/06/2010 : 16:13:07 U novootvorenom u centru grada.... |
hello |
Posted - 09/06/2010 : 07:35:41 quote: Originally posted by sumohrvat
Ja sam danas bio u Profilu u Rijeci i cijene uopće nisu na sniženju!!??!!Kada sam došao do prodavačice zajedno smo otišli na stranice od Profila i svejedno unatoč potvrdi o popustu prodavačica mi je rekla da su cijene one koje stoje na knjizi.Dakle,Spawn 1 120 kn,Spawn 2 150 kn....Na moju molbu je nazvala svoju šeficu koja je potvrdila cijene bez popusta....
U kojem je to bilo Profilu, onom starom ili u novootvorenom? |
sumohrvat |
Posted - 08/06/2010 : 23:22:37 Ja sam danas bio u Profilu u Rijeci i cijene uopće nisu na sniženju!!??!!Kada sam došao do prodavačice zajedno smo otišli na stranice od Profila i svejedno unatoč potvrdi o popustu prodavačica mi je rekla da su cijene one koje stoje na knjizi.Dakle,Spawn 1 120 kn,Spawn 2 150 kn....Na moju molbu je nazvala svoju šeficu koja je potvrdila cijene bez popusta.... |
Vorador |
Posted - 08/06/2010 : 10:54:59 quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by Vorador
Kakve su cijene u Profilu? Vidim da piše da su malo drukčije.
http://www.profil.hr/index.php?cmd=show_akcija&akcija_id=83
Ok. Thanks! |
hello |
Posted - 08/06/2010 : 10:52:03 quote: Originally posted by Vorador
Kakve su cijene u Profilu? Vidim da piše da su malo drukčije.
http://www.profil.hr/index.php?cmd=show_akcija&akcija_id=83
|
Vorador |
Posted - 08/06/2010 : 10:41:56 Kakve su cijene u Profilu? Vidim da piše da su malo drukčije. |
hello |
Posted - 07/06/2010 : 21:33:58 quote: Originally posted by Archy
Pročitao sam sva tri nastavka Stranaca i mogu reći da me već dugo jedan strip nije toliko oduševio! Prije svega, hvala Ravenu84 na preporuci, a kao drugo, savjetujem svima da otrče po svoj primjerak, jer je ovo stvarno nešto što se mora imati. Pogotovo drugi broj... Kad se osjećaš obamrlo nakon što si pročitao neki strip, to je siguran znak da stvar valja.!
To je sigurno jedan od najboljih strip serijala objavljenih kod nas i nadam se da će netko u budućnosti nastaviti s ovim serijalom. Budući će se prvi broj uskoro rasprodati, a treći broj se ionako može dobiti za 1 kunu tako da će i on biti rasprodan postoji znači 500 ljudi koji su ovaj strip pročitali tako da ipak postoji neka baza za daljnje nastavke. |
Archy |
Posted - 07/06/2010 : 18:00:18 Pročitao sam sva tri nastavka Stranaca i mogu reći da me već dugo jedan strip nije toliko oduševio! Prije svega, hvala Ravenu84 na preporuci, a kao drugo, savjetujem svima da otrče po svoj primjerak, jer je ovo stvarno nešto što se mora imati. Pogotovo drugi broj... Kad se osjećaš obamrlo nakon što si pročitao neki strip, to je siguran znak da stvar valja.! |
danL |
Posted - 07/06/2010 : 14:47:57 kupio strance, ostatak imam od ranije, najvise mi zao sto sad spawn prestaje kod nas :/ |
hello |
Posted - 07/06/2010 : 13:22:01 Stranaca 1 je ostalo manje od 50 komada. |
hello |
Posted - 04/06/2010 : 16:55:33 quote: Originally posted by magirus
meni treba samo spawn 2 sve ostalo imam ali kako da dođem do njega
Možeš kupiti u strip knjižari Darkwood. Ne znam koja im je trenutno cijena, ali tamo je 100% najeftinije u Srbiji. |
Barker |
Posted - 03/06/2010 : 09:27:01 a meni je zao sto je ovako zavrsilo :( |
vice |
Posted - 02/06/2010 : 20:01:27 Meni je sad samo žaj šta san kupova ranije. |
hello |
Posted - 02/06/2010 : 19:32:56 Trenutno sam na putu tako da ću u petak odgovoriti na sve upite |
magirus |
Posted - 02/06/2010 : 16:02:49 meni treba samo spawn 2 sve ostalo imam ali kako da dođem do njega |
rommel |
Posted - 02/06/2010 : 15:47:40 dani, može li sve osim spawn 1 njega imam... javi se na mail |
globinjo |
Posted - 02/06/2010 : 15:31:50 quote: Originally posted by Lord Vader89
Sawitch da kupi Spawna
a ja mu baš mislio kupiti...dakle,ništa dule,žao mi je... |
Lord Vader89 |
Posted - 02/06/2010 : 14:59:23 Sawitch da kupi Spawna |