forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 pretjerivanje ili prava stvar?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
david Posted - 23/08/2010 : 11:30:53
http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=93536&page=1&pp=15
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
drakulloni Posted - 23/08/2010 : 20:25:47
Sve dok je stampano na papiru, i ako pri tome ne izgubi preterano na kvalitetu, meni je sasvim OK.

Ma to je bezpovratna putanja. Kompovi su tu, tu je i gomila programa...pa ko voli nek izvoli. A svi uglavnom vole

Mozak i ruka su i dalje glavno sredstvo, a sve ostalo su pomagala.

Inace, zanimljiv je ovaj program. Pitanje je samo koliko je pogodan za kreiranje stripova. Vidim da se dosta koristi za modelovanje skulpture.

Za sve ljubitelje klasicnog crteza tu je gomila reprintovanog materjala, u kojem i ja veoma uzivam
Rico Posted - 23/08/2010 : 15:07:26
nema veze:) naravno da ti se svidja ono sto ti se svidja:) ja sam iz jedne druge perspektive bacija osvrt.
Paka01 Posted - 23/08/2010 : 14:08:50
Ups, pardon, mislija sam da komentiraš ovaj moj post poviše pošto i kod mene piše da mi "više paše klasični crtež"
Paka01 Posted - 23/08/2010 : 14:07:30
quote:
Originally posted by Rico

pa meni proces nastajanja uopce VIŠE nije bitan, a finalni proizvod je predobar, dakle apsolutno mi se svidja.

Zasto je naglaseno ono "VIŠE"?! pa ovaj momak je skroz iskren i otvoren za razliku mase danasnjih autora koji svoje scene kao crtaju na hameru, a u stvari su cintiqom jednostavno precrtane... i tkoa to.

Ne ne, krivo si razumija, nisan mislija klasični crtež u smislu nastajanja crteža, nego baš finalni izgled. Naprimjer, draže mi je ovo http://www.tvparty.com/bgifs19/surfer18.jpg nego nešto slično ovome, ako razumiš šta oću kazat http://www.playbackstl.com/images/stories/paneldiscussion/0507/uff42pg05.jpg

Vjerojatno je to do kolora više nego do crteža, al mislin da kontaš šta sam tija reć.
feka82 Posted - 23/08/2010 : 12:52:42
klasika polako nestaje , kao i sve ostalo , svijet kompjutera zalazi u sve pore zivota ... kao sto kaze rico finalni proizvod je vazan a i meni je predobar , grafika kao sa kompjuterskih igrica , i meni je najdraza uvijek uzivam u prizorima :)
Rico Posted - 23/08/2010 : 12:19:04
pa meni proces nastajanja uopce VIŠE nije bitan, a finalni proizvod je predobar, dakle apsolutno mi se svidja.

Zasto je naglaseno ono "VIŠE"?! pa ovaj momak je skroz iskren i otvoren za razliku mase danasnjih autora koji svoje scene kao crtaju na hameru, a u stvari su cintiqom jednostavno precrtane... i tkoa to.
Paka01 Posted - 23/08/2010 : 12:16:28
Nije loše sve u svemu, lipo dizajnirano i sve, al meni više paše klasični crtež.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000