T O P I C R E V I E W |
Sloba |
Posted - 10/09/2010 : 21:46:07 Sajt je krenuo. Nije bas sve zavrseno, pa molim za jos malo strpljenja, ali lagano ko zeli, moze da se ukljuci. Od sledeceg meseca krecemo sa nagradnim igrama, kvizovima i sl, gde ce se na kraju svakog meseca deliti i nagrade za tri najuspesnija ucesnika.
Stvari Vezane za web prodaju su jos u razradi, ali vrlo brzo ce i to startovati, prvo sa uplatnicom i brojem ziro racuna, te ostalim informacijama za ljude iz inostranstva, a kasnije i sa klasicnom web prodajom.
Ostale informacije na sajtu Darkwooda - www.Darkwood.co.rs , ili putem maila info@darkwood.co.rs |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
alexts |
Posted - 20/02/2011 : 22:30:43 Da, za autore nema. A Tarzan sam upisivao gore desno. |
alterdm |
Posted - 20/02/2011 : 21:48:18 quote: Originally posted by alexts
Zašto na sajtu search ne funkcioniše? Upišem Tarzan - ništa. Upišem Milo Manara u rubriku autora i pretraga ne izbaci ništa. Uvek ništa.

Koliko vidim radi, pretraga u gornjem uglu se odnosi na sajt iliti najave izdanja, a dole je pretraga u okviru strip arhiva. Probao sam i Tarzan u polju Heroj i to isto radi. Ako koristiš polje Autor za pretragu, tu uglavnom neće biti rezultata, jer nije sve ispovezivano. |
alexts |
Posted - 20/02/2011 : 16:10:37 Zašto na sajtu search ne funkcioniše? Upišem Tarzan - ništa. Upišem Milo Manara u rubriku autora i pretraga ne izbaci ništa. Uvek ništa. |
anto |
Posted - 05/11/2010 : 18:08:04 kako je beše ona stara adresa darkvud - yubc i kako dalje ??? |
masni |
Posted - 25/10/2010 : 11:02:20 Na sajtu vam pise da je magicni vetar Sistemov od 8 - 16 meki uvez i cena 100 din , mislim da je to greska. http://www.darkwood.co.rs/strip-arhiv.html?page=8&hero=&author=&edition=&isAlive=--&isNew=--&isColor=--&coverType=--&type=--&publisherID=109&editionID=--&heroID=--&authorID=--&inStock=--&term=&no=#cxList |
Raspucin |
Posted - 24/10/2010 : 21:35:47 quote: Originally posted by mikado
quote: Originally posted by Raspucin
Ja imam problem sa logovanjem. Zaboravio sam pasvord i nikako da ukapiram sta dalje. Administrator mi je poslao neki meil o tome kako da resim problem, ali opet nece.
I ja imam isti problem. Daj, molim te , prepiši šta ti je odgovorio da ih ne smaram i ja istim pitanjem.
Evo ovo mi je stiglo :
Zdravo Raspucin
Da bi ste aktivirali vašu novu šifru kliknite na sledeći link:
http://www.darkwood.co.rs/naslovna.html&service=activate&userid=182&activationkey=3HgtSRfEv7
Ako ste uspeli možete koristiti šifru za logovanje:
Šifra: tyPYXSD54X
Pozdrav, Sajt Administrator
|
sergio gardini |
Posted - 24/10/2010 : 21:15:48 quote: Originally posted by cronos six
kod mene je sve ok.samo restartujes komp.onda kliknes na darkwudov link,i eto ga!
Napokon je proradio . Ali nije ni posle restartovanja radio. Vreme i strpljenje su čudo  |
cronos six |
Posted - 24/10/2010 : 21:14:01 kod mene je sve ok.samo restartujes komp.onda kliknes na darkwudov link,i eto ga!
|
cat claw |
Posted - 24/10/2010 : 20:50:01 Meni ceo dan iskace obavestenje da je sajt preseljen... Nadam se da je sve to kratkorocno. |
mikado |
Posted - 24/10/2010 : 20:00:27 quote: Originally posted by Raspucin
Ja imam problem sa logovanjem. Zaboravio sam pasvord i nikako da ukapiram sta dalje. Administrator mi je poslao neki meil o tome kako da resim problem, ali opet nece.
I ja imam isti problem. Daj, molim te , prepiši šta ti je odgovorio da ih ne smaram i ja istim pitanjem. |
sergio gardini |
Posted - 24/10/2010 : 19:57:40 Nadam se da će i kod mene ubrzo proraditi  |
Raspucin |
Posted - 24/10/2010 : 19:56:50 Ja imam problem sa logovanjem. Zaboravio sam pasvord i nikako da ukapiram sta dalje. Administrator mi je poslao neki meil o tome kako da resim problem, ali opet nece. |
axle munshine |
Posted - 24/10/2010 : 19:55:17 quote: Originally posted by sergio gardini
Da li još neko ima problem sa sajtom Darkwooda?
Kod mene se otvara bez problema... |
Lord Vader89 |
Posted - 24/10/2010 : 19:54:15 imam ja to jest, imao sam pre oko pola sata, plus minus
sada je sve ok |
sergio gardini |
Posted - 24/10/2010 : 19:38:26 Da li još neko ima problem sa sajtom Darkwooda? |
Djole |
Posted - 29/09/2010 : 20:20:15 Trenutno, trebalo bi da bude sredjeno u toku večeri. |
okiboki |
Posted - 29/09/2010 : 20:18:32 quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by okiboki
Jel jos neko ima problem sa sajtom?Meni nece da udje na forum.Izbacuje error,stranica ne postoji????
Takodje, verovatno samo trenutno...
Ja sam probao i danas oko 14h i nije radio. |
morrison |
Posted - 29/09/2010 : 19:04:32 quote: Originally posted by okiboki
Jel jos neko ima problem sa sajtom?Meni nece da udje na forum.Izbacuje error,stranica ne postoji????
Takodje, verovatno samo trenutno... |
okiboki |
Posted - 29/09/2010 : 19:02:11 Jel jos neko ima problem sa sajtom?Meni nece da udje na forum.Izbacuje error,stranica ne postoji???? |
lwood |
Posted - 20/09/2010 : 22:05:05 namistili ste sat  |
Lex No1 |
Posted - 19/09/2010 : 16:19:31 Super, nadam se da ce uskoro poceti sa on-line prodajom... ;) |
dzoni |
Posted - 18/09/2010 : 09:46:15 sve najbolje... |
dsormaz1 |
Posted - 15/09/2010 : 21:06:31 Pravila « poslato: Septembar 10, 2010, 08:26:49 pm » "Na forumu neće biti zabranjenih tema, dozvoljene su priče o svemu, ali samo ako su u odgovarajućem podforumu. Ako konverzacija krene u drugom pravcu u odnosu na podforum u kojem je tema pokrenuta, nastavite dalju komunikaciju u za to predviđenom podforumu. Sve poruke koje ne pripadaju određenom podforumu, biće prebačene u podforum Kafanske priče. U tom podforumu je dozvoljena žučnija rasprava, ali bez ličnih uvreda. Ako niste sigurni kojem je podforumu određena tema namenjena, otvorite je u Kafanskim pričama, kafana trpi sve Poruke koje sadrže uvrede, biće prebačene u podforum Hospitalizacija, gde možete nastaviti dalje sa raspravom. Ako nastavite da pišete uvrede van tog foruma bićete kažnjeni udaljavanjem sa foruma. Takođe Vas molimo da ne prenosite sukobe koje imate sa određenim osobama na drugim forumima, na naš forum. Sigurno svako ima bar jednu osobu sa čijim se mišljenjem ne slaže, ali probajte da u razgovor uključite argumente, jer ako nemate argumenata, onda ste u startu izgubili u raspravi, uvrede su izraz lične nemoći. Nadamo se da shvatate da Vas vaše ponašanje na internetu reprezentuje isto kao i ponašanje u stvarnom životu."
Pravila su vam dosta liberalna. Nema nekih strogih sankcija osim ako se baš ne prevrši mjera. Dobra vam je dosjetka ovo s hospitalizacijom. |
Sloba |
Posted - 15/09/2010 : 16:07:27 Komedija sta ljudi mogu sve da kazu  .
Sajt nije osmisljen da bi se bilo ko svrstavao i opredeljivao za ovaj ili onaj sajt. Gde su kome zanimljivije teme, logicno je da je u tom trenutku tamo ili ovamo. Politika nije popularna, niti je neko otvorio temu o politici, ali ako neko zeli i o tome da prica, neka prica, mi to ne podsticemo, ali necemo da suzbijamo, jer pokazalo se da se i tada ipak ne primenjuju nikada jednaki arsini, vec uvek ima na odredjenim temama blazih i strozijih kriterijuma, granice tolerantnosti nisu uvek iste. Da bi se to izbeglo, zato postoji i kafana, pa slobodan je da prica ko sta zeli.
Normalni ljudi ce se kloniti svadje i bilo cega, a takvih je vecina. Sa druge strane bilo kakva konstruktivna rasprava o bilo cemu, je isto ok.
Ali ono glavno, nema potrebe za teatralnom demonstracijom neke kvazi principijalnosti, jer je prost izbor svakog ucesnika foruma. Biras gde ces uci u cemu ucestvovati. Za bilo koga, odredjene teme ne moraju ni postojati, jednostavno ih ignorises.
Sajt jeste posvecen primarno stripu, ali tu dolaze razni ljudi i da razmene info o stripvima, da se druze i opuste i oni koji bi da lece frustracije-bice i takvih, pa zato i postoje tematski forumi i podforumi, pa svako neka bira.
Zakljucak je da ne treba nametati vestacki rivalitet izmedju ova dva sajta, jer rivalitet nije ni namera, niti postoji, niko ne mora da se opredeli samo za jedan sajt. A misljenja pojedinaca ce uvek biti iskljucivo njihovi stavovi, ne i stav koji sajt podzava. |
zlikovski |
Posted - 15/09/2010 : 13:07:45 quote: Originally posted by noemis
pa sad... ne vidim zašto je problem na strip sajtu raspravljati o politici? udaljavamo se od suštine sajta? ... pa onda ne bi trebalo da bude nikakvih off-strip podforuma, dakle, ni sporta, ni filma, ni kompjuterskih zavrzlama, ničega osim stripa... s druge strane, stavljati veto na našu burnu istoriju, a pri tome je tako divno prisvojiti nazvavši je "našom" je jako opasno... time se horizonti značenja pojedinih "naših stvari" uvećavaju a time stiču i sopstvenu moć, te ako ih sve više budemo držali pod represijom, eskaliraće u još nešto "naše"... sve u svemu, veličina "naše" međusobne komunikacije nije u brzini kojom ćemo navući rukavice (džentlmenske) kad treba da komuniciramo, već u sposobnosti da stupimo u dijalog; uostalom, kakva da nam je zajednička istorija, "naša" je, drugu nemamo, a ova neće nestati budemo li se pravili da se nije ni dogodila... štaviše!
pogodio si u sridu. slažem se u potpunosti. |