forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 13. Crtani Romani Šou!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
kunoichi Posted - 15/09/2010 : 14:04:39
Dragi svi!

Od 5. do 7. studenog u centru Zagreba imat ćemo 13. po redu CRŠ.

Gosti ovogodišnjeg festivala su Štef Bartolić (Hrvatska), Aleksa Gajić (Srbija) i Iztok Sitar (Slovenija), a iz Francuske nam dolaze braća Olivier i Jerome Jouvray te Anne-Claire Jouvray – autori poznatog stripa Lincoln. Iz SAD-a pak doputovat će poznati američki scenarist i crtač Howard Chaykin te Stanley Sakai, poznatiji hrvatskoj publici kao autor stripa Usagi Yojimbo (Zec Samuraj).
Iz programa izdvajamo, uz tradicionalni sajam stripova u ZKM-u i dječje strip radionice, nezaobilaznu izložbu „75 godina stripa u Hrvatskoj“. Naš gost Štef Bartolić ove će godine održati trodnevnu radionicu crtanja stripa za odrasle, a njegove ćete radove moći pogledati u foajeu Kina Europa.
Ne propustite i nesvakidašnju priliku: Howard Chaykin održat će trodnevni seminar o radu na stripu, modificiranu verziju svog seminara u sklopu Marvelove škole za talente (na engleskom jeziku), dok će gospodin Sakai zajedno s Darkom Macanom održati predavanje/tribinu za sve zainteresirane posjetitelje.

Za seminar kod Howarda Chaykina potrebno se prijaviti!
Prijave primamo na mail udruga.crs@gmail.com

U Kinu Europa moći ćete prisustvovati i zagrebačkoj premijeri animiranog filma Alekse Gajića "Technotise", a u Francuskom Institutu (Medijateci) pogledati izložbu radova obitelji Jouvray, porazgovarati s njima uz pomoć prevoditelja te ih nažicati crtež ili potpis.

Sve to, i još više, očekuje vas na ovogodišnjem CRŠ-u!
Upad na sve sadržaje je, kao i svake godine, besplatan.

P.S. - ako imate bilo kakvih pitanja - priupitajte ovdje ili na naš mail, potrudit ću se da svi saznate što vas zanima.
P.P.S. - više informacija uskoro na našem dobrom starom sajtu :)

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
degman Posted - 21/11/2010 : 12:40:01
:)))) odlipit cu
bisley Posted - 20/11/2010 : 14:13:29
Nije sa CRŠ-a ali je za Degmana...
Pozdrav od ekipe sa Udbine

risbozg Posted - 17/11/2010 : 09:07:23
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
Originally posted by degman
spajdiju
nema ti uticnice sljedece godine

ima ima

nego dobra ti bila kolegica

quote:
Originally posted by risbozg

a spiderman ljenčari...

ma ne ljenčarim samo ne stignem, jučer stigao u 10 navečer doma, a skoro pa tak i ostale dane

evo fotki

www.paucina.com

daj mi na mail pošalji onu sliku iz kafića..nazivom..sjever-jug..
Spiderman Posted - 16/11/2010 : 19:53:12
quote:
spajdiju

ima ima

nego dobra ti bila kolegica

quote:
Originally posted by risbozg

a spiderman ljenčari...

ma ne ljenčarim samo ne stignem, jučer stigao u 10 navečer doma, a skoro pa tak i ostale dane

evo fotki

www.stripedia.net
degman Posted - 15/11/2010 : 17:29:57
quote:
Originally posted by bisley
Čestitke Degmane, na jako lijepim stvarima koje su se dogodile...

odrasto na crsu doslovno meni sve bolji i bolji al ja sam emotivac

spajdiju
risbozg Posted - 15/11/2010 : 08:41:55
a spiderman ljenčari...
bisley Posted - 14/11/2010 : 16:14:49
quote:

quote:
Originally posted by andjusticeforall

STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr

http://ppaksu.blog.hr/2010/11/1628372332/striposi-na-cru-2010-fotoreportaa.html

by Pajo Pakšu

jako dobro

Čestitke Degmane, na jako lijepim stvarima koje su se dogodile...
degman Posted - 14/11/2010 : 14:35:37
quote:
Originally posted by andjusticeforall

STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr

by Pajo Pakšu

jako dobro
risbozg Posted - 11/11/2010 : 16:22:35
quote:
Originally posted by globinjo

Medijateka - s desna na lijevo (ova pica je tu samo ubačena ko okvir): Ratko Dragaš (strip revija), Željko Gašić (stripos), Vjeko karlovac na sljemenusmopopilismotipivu, Barić (Split) i Veljko Krulčić (strip povjesničar)

barić

vidi ratku oči ispale na ovu desnu..
globinjo Posted - 11/11/2010 : 16:16:19

Medijateka - s desna na lijevo (ova pica je tu samo ubačena ko okvir): Ratko Dragaš (strip revija), Željko Gašić (stripos), Vjeko karlovac na sljemenusmopopilismotipivu, Barić (Split) i Veljko Krulčić (strip povjesničar)

barić
dcarapo2 Posted - 11/11/2010 : 14:09:45
Ludi Pajo..Inače Crš super. Hvala mnogima na pomoći oko puta i smještaja
risbozg Posted - 11/11/2010 : 11:01:54
[quote]Originally posted by DeeCay

Dobra reportaža, kratka, jasna i otkačena... Nekako mi je promakla ona mala posvuduša u crvenom kostimu na CRŠ-u,a čudno, pojavljuje se skoro na svim slikama..

kaj je bilo više piva to je više iskakala
DeeCay Posted - 11/11/2010 : 10:53:58
Dobra reportaža, kratka, jasna i otkačena... Nekako mi je promakla ona mala posvuduša u crvenom kostimu na CRŠ-u,a čudno, pojavljuje se skoro na svim slikama..
il cattivo Posted - 11/11/2010 : 09:34:55
quote:

quote:
Originally posted by il cattivo

A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.

bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo

nego mi se upoznali?

Nismo službeno.Malo smo ćakulali u dva navrata u KIC-u.
risbozg Posted - 10/11/2010 : 19:34:57
bravisssimooo...
dcopic Posted - 10/11/2010 : 17:06:10
Ludnica!
andjusticeforall Posted - 10/11/2010 : 16:48:35

by Pajo Pakšu
Spiderman Posted - 10/11/2010 : 13:52:30
quote:
Originally posted by DeeCay
Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...

da, važnije stvari su posao :)

a privatne stvari su fotke sa CRŠ-a, evo na ovom linku ima jedno desetak fotki :)
DeeCay Posted - 10/11/2010 : 10:01:41
quote:

Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...
Spiderman Posted - 09/11/2010 : 22:57:01
quote:
Originally posted by il cattivo

A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.

nego mi se upoznali?
Mord Posted - 09/11/2010 : 21:32:33
quote:
Originally posted by Raven84

quote:
Originally posted by ken2

nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu
nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi

Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.

Svejedno, dobar tekst!
veber Posted - 09/11/2010 : 21:20:22
quote:

quote:

quote:

nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu

Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.

kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta
ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča
a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta
naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m

bude nas i sakai posjetio opet
veber Posted - 09/11/2010 : 21:19:31
quote:
Originally posted by rommel

meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti
a i sakai je bio prejak adut ali opet

bude nas uskoro posjetio opet
ken2 Posted - 09/11/2010 : 16:11:18
quote:

quote:

kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta
ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča
a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta
naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m
il cattivo Posted - 09/11/2010 : 15:36:59

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000