T O P I C R E V I E W |
kunoichi |
Posted - 15/09/2010 : 14:04:39 Dragi svi!
Od 5. do 7. studenog u centru Zagreba imat ćemo 13. po redu CRŠ.
Gosti ovogodišnjeg festivala su Štef Bartolić (Hrvatska), Aleksa Gajić (Srbija) i Iztok Sitar (Slovenija), a iz Francuske nam dolaze braća Olivier i Jerome Jouvray te Anne-Claire Jouvray – autori poznatog stripa Lincoln. Iz SAD-a pak doputovat će poznati američki scenarist i crtač Howard Chaykin te Stanley Sakai, poznatiji hrvatskoj publici kao autor stripa Usagi Yojimbo (Zec Samuraj). Iz programa izdvajamo, uz tradicionalni sajam stripova u ZKM-u i dječje strip radionice, nezaobilaznu izložbu „75 godina stripa u Hrvatskoj“. Naš gost Štef Bartolić ove će godine održati trodnevnu radionicu crtanja stripa za odrasle, a njegove ćete radove moći pogledati u foajeu Kina Europa. Ne propustite i nesvakidašnju priliku: Howard Chaykin održat će trodnevni seminar o radu na stripu, modificiranu verziju svog seminara u sklopu Marvelove škole za talente (na engleskom jeziku), dok će gospodin Sakai zajedno s Darkom Macanom održati predavanje/tribinu za sve zainteresirane posjetitelje.
Za seminar kod Howarda Chaykina potrebno se prijaviti! Prijave primamo na mail udruga.crs@gmail.com
U Kinu Europa moći ćete prisustvovati i zagrebačkoj premijeri animiranog filma Alekse Gajića "Technotise", a u Francuskom Institutu (Medijateci) pogledati izložbu radova obitelji Jouvray, porazgovarati s njima uz pomoć prevoditelja te ih nažicati crtež ili potpis.
Sve to, i još više, očekuje vas na ovogodišnjem CRŠ-u! Upad na sve sadržaje je, kao i svake godine, besplatan.
P.S. - ako imate bilo kakvih pitanja - priupitajte ovdje ili na naš mail, potrudit ću se da svi saznate što vas zanima. P.P.S. - više informacija uskoro na našem dobrom starom sajtu :)
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
degman |
Posted - 21/11/2010 : 12:40:01 :)))) odlipit cu
|
bisley |
Posted - 20/11/2010 : 14:13:29 Nije sa CRŠ-a ali je za Degmana... Pozdrav od ekipe sa Udbine
|
risbozg |
Posted - 17/11/2010 : 09:07:23 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by degman spajdiju nema ti uticnice sljedece godine
ima ima
nego dobra ti bila kolegica
quote: Originally posted by risbozg
a spiderman ljenčari...
ma ne ljenčarim samo ne stignem, jučer stigao u 10 navečer doma, a skoro pa tak i ostale dane
evo fotki
www.paucina.com
daj mi na mail pošalji onu sliku iz kafića..nazivom..sjever-jug.. |
Spiderman |
Posted - 16/11/2010 : 19:53:12 quote: Originally posted by degman spajdiju nema ti uticnice sljedece godine
ima ima
nego dobra ti bila kolegica
quote: Originally posted by risbozg
a spiderman ljenčari...
ma ne ljenčarim samo ne stignem, jučer stigao u 10 navečer doma, a skoro pa tak i ostale dane
evo fotki
www.stripedia.net |
degman |
Posted - 15/11/2010 : 17:29:57 quote: Originally posted by bisley Čestitke Degmane, na jako lijepim stvarima koje su se dogodile...
odrasto na crsu doslovno meni sve bolji i bolji al ja sam emotivac
spajdiju nema ti uticnice sljedece godine |
risbozg |
Posted - 15/11/2010 : 08:41:55 a spiderman ljenčari... |
bisley |
Posted - 14/11/2010 : 16:14:49 quote: Originally posted by degman
quote: Originally posted by andjusticeforall
STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr
http://ppaksu.blog.hr/2010/11/1628372332/striposi-na-cru-2010-fotoreportaa.html
by Pajo Pakšu
jako dobro
Čestitke Degmane, na jako lijepim stvarima koje su se dogodile... |
degman |
Posted - 14/11/2010 : 14:35:37 quote: Originally posted by andjusticeforall
STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr
by Pajo Pakšu
jako dobro |
risbozg |
Posted - 11/11/2010 : 16:22:35 quote: Originally posted by globinjo
Medijateka - s desna na lijevo (ova pica je tu samo ubačena ko okvir): Ratko Dragaš (strip revija), Željko Gašić (stripos), Vjeko karlovac na sljemenusmopopilismotipivu, Barić (Split) i Veljko Krulčić (strip povjesničar)
barić
vidi ratku oči ispale na ovu desnu.. |
globinjo |
Posted - 11/11/2010 : 16:16:19 Medijateka - s desna na lijevo (ova pica je tu samo ubačena ko okvir): Ratko Dragaš (strip revija), Željko Gašić (stripos), Vjeko karlovac na sljemenusmopopilismotipivu, Barić (Split) i Veljko Krulčić (strip povjesničar)
barić |
dcarapo2 |
Posted - 11/11/2010 : 14:09:45 Ludi Pajo..Inače Crš super. Hvala mnogima na pomoći oko puta i smještaja |
risbozg |
Posted - 11/11/2010 : 11:01:54 [quote]Originally posted by DeeCay
Dobra reportaža, kratka, jasna i otkačena... Nekako mi je promakla ona mala posvuduša u crvenom kostimu na CRŠ-u,a čudno, pojavljuje se skoro na svim slikama..
kaj je bilo više piva to je više iskakala |
DeeCay |
Posted - 11/11/2010 : 10:53:58 Dobra reportaža, kratka, jasna i otkačena... Nekako mi je promakla ona mala posvuduša u crvenom kostimu na CRŠ-u,a čudno, pojavljuje se skoro na svim slikama.. |
il cattivo |
Posted - 11/11/2010 : 09:34:55 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by il cattivo
A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.
bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo
nego mi se upoznali?
Nismo službeno.Malo smo ćakulali u dva navrata u KIC-u. |
risbozg |
Posted - 10/11/2010 : 19:34:57 bravisssimooo... |
dcopic |
Posted - 10/11/2010 : 17:06:10 Ludnica! |
andjusticeforall |
Posted - 10/11/2010 : 16:48:35 STRIPOSI NA CRŠu 2010 - fotoreportaža - - prilozi za bijografiju dva idijota - Blog.hr
by Pajo Pakšu |
Spiderman |
Posted - 10/11/2010 : 13:52:30 quote: Originally posted by DeeCay Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima...
da, važnije stvari su posao :)
a privatne stvari su fotke sa CRŠ-a, evo na ovom linku ima jedno desetak fotki :) |
DeeCay |
Posted - 10/11/2010 : 10:01:41 quote: Originally posted by Spiderman bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo
Ajde, prvi obavi ove važnije stvari pa se onda možeš posvetiti manje važnim privatnim stvarima... |
Spiderman |
Posted - 09/11/2010 : 22:57:01 quote: Originally posted by il cattivo
A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u.
bit će ovaj tjedan... moguće sutra. strpi(te) se malo
nego mi se upoznali? |
Mord |
Posted - 09/11/2010 : 21:32:33 quote: Originally posted by Raven84
quote: Originally posted by ken2
nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi
Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.
Svejedno, dobar tekst! |
veber |
Posted - 09/11/2010 : 21:20:22 quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by Raven84
nego borna, jesi li ti šta poduzeo vezano uz krađu tvog teksta o milliganu u novom kvadratu nemoj da ja moram otvarat topike, kad sam ja ljut, mogu mislit kako je tebi
Cuo sam se s urednikom, rekao je da nije znao, i da ne zna sto bi reko. Sto je u biti i razumljiva reakcija. Rekao je i da vise nikad nece suradivat s tim Josipom Lovrinom, naravno. Mozda cu ja napisati neki tekst, pa mozda uleti u Kvadrat. Jebiga, sad je kasno za sve. Al pustimo sad to, ovo je topic o cršu.
kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m
bude nas i sakai posjetio opet |
veber |
Posted - 09/11/2010 : 21:19:31 quote: Originally posted by rommel
meni žao radi romera - ovo mi bila prilika vidit ga popričat s njim - a ja i to ispustio radi maslina i nekih drugih stvari a sad mi ža...želio bi se zahvaliti čovjeku koji mi je to ponudio i nadam se da mi neće zamjeriti a i sakai je bio prejak adut ali opet
bude nas uskoro posjetio opet |
ken2 |
Posted - 09/11/2010 : 16:11:18 quote: Originally posted by Raven84
kasno je, ali barem da u slijedećem broju napišu ko je stvarni autor teksta ali u pravu si, ovo je topik o cršu i meni je stvarno žao da nisam bio na tribini sa sakaiem i pogotovo što nisam uspio užicati neki ekštremni crtež od lavriča a za organizaciju samo pohvale, puno gostiju, i to super popularnih i atraktivnih, puno izložbi i tribina, po tom pitanju skoro na razini mafesta naravno da je nekima ta 'razbacanost' sadržaja smetala, ali meni ne, uostalom, sve je to u radijusu 200 m |
il cattivo |
Posted - 09/11/2010 : 15:36:59 A gdje je Spajdi sa slikama?Pa ne treba toliko retuširavati, svi fino izgledaju na CRŠ-u. |