forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Preporučite mi nešto!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagor12 Posted - 19/09/2010 : 13:11:17
Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
adriano Posted - 23/09/2010 : 11:25:03
trebaju, nisu ni teks, mister no, marti misterija loši.
Zagor12 Posted - 22/09/2010 : 14:25:34
Ma uvijek ću ja ostati na Zagoru, ali trebaju se čitati i drugi stripovi, bez obzira što je Zagor svetinja!
adriano Posted - 22/09/2010 : 14:21:54
nije šala, preporučam ti još zagora, umjesto da tražiš nešto drugo. zagora nikad dosta.
Zagor12 Posted - 22/09/2010 : 13:52:43
Ovo mora da je neka šala. Pa pogledaj nick!
adriano Posted - 22/09/2010 : 11:33:51
preporučam ti zagora.
Zagor12 Posted - 21/09/2010 : 16:30:28
quote:
Originally posted by pravedni

Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!

Ma čitam(ili sam čitao) sve od ovoga osim Jonathana, Rip Kirbyja i Alavar Mayora. I svi su ostavili dobar dojam.
andjusticeforall Posted - 20/09/2010 : 17:36:06
quote:
Originally posted by Zagor12

Upali na listu: Tiki, Ken Parker, Tehnoočevi.
Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?

Tehnoočevi su odlični, pohvale za čitanje Forda, Alvar Mayor - meni se dogodilo isto što i tebi s Cortom, zapeo sam i nije mi se dalo više čitati.

Grendel - obavezno, lako čitljivo, brzo, nabrijano, škola crtanja - ako sam primjetio i ti ga nešto šaraš, pa kao uputa kako crtati.

E da, i dobar topic, sad si sjetio ljude što su čitali kad su imali oko trinaest godina!
pravedni Posted - 20/09/2010 : 17:16:05
Moja preporuka - Asterix,Talični Tom,Riđobradi,Tarzan,Bluberi,Ken Parker,Tunga,Umpah Pah,Princ Valijant,Rip Kirbi,Alvar Mayor,Ratnici sa Akbara,Komanča,Lester Kokni,Badi Longvej,Džonatan Kartland...sve je to dobro i u tvom uzrastu već ovo možeš čitati!
Ignus Posted - 20/09/2010 : 15:37:38
quote:

Alan Forda sam čitao i prestao i imam debelu kolekciju. Za Grendela neznam, možda Alvar Mayora, Aldebaran ću pročitati u knjižnici(pa, ako mi se svidi, kupiti), Tom's Bar sam počeo čitati u knjižnici, za Spawna sam već kontakirao rođaka da mi uzme, a Marvina ću ja kada skupim novaca... Kakav je John Rohner, a kakav Čovjek s Filipina?

Johna Rohnera nisam čitao, a Čovjek s Filipina se bavi jednom teškom temom...pa tako da nisam siguran da će ti se svidjeti.
Mord Posted - 20/09/2010 : 13:37:06
Kad sam ja imao 13 izlazilo je stvarno malo stripova. Mislim da je tada slobodna dalmacija pocela s bonelijem, mozda je bio i asterix od izvora, ne sjecam se vise.
Mord Posted - 20/09/2010 : 13:34:27
Ono sto bi se meni mozda svidjelo u tvojim godinama prije nego neke druge stvari: Aldebaran, grendel, Ken Parker, Eternaut, autocesta sunca, biljeske za ratnu pricu, tom's bar, tiki, covjek s filipina. Vecinom se radi o stvarima s konkretnom fabulom, bez nekih velikih fantaziranja.
Zagor12 Posted - 20/09/2010 : 13:09:14
Andrej Posted - 19/09/2010 : 16:57:39
Šta se tiće Fibre možeš slobodno uzet Grendel Tales:Ponos Vragova-pregenijalan je........
andjusticeforall Posted - 19/09/2010 : 16:22:50
Alan Ford, i to nešto starijeg datuma. Ako možeš posuditi negdje kupiti koji trobroj tu definitivno ima dobrih i boljih epizoda.
Ignus Posted - 19/09/2010 : 16:09:36
quote:
Originally posted by Bachy

quote:

Imam problem. Želim kupiti neki dobar strip album koji bi mi dobro legao, a pošto nisam baš upućen u umjetničke stripove, koji je vama strip dobro legao i koji bi od Fibrinih bio dobar za moje godine?

Aldebaran - 100000000%

Potpuno se slažem.
Bachy Posted - 19/09/2010 : 15:45:58
quote:

Aldebaran - 100000000%
Mr. Bushido Posted - 19/09/2010 : 15:33:16
quote:
Originally posted by drakulloni

Eto... i još jedan savet : bolje čitaj Ken Parkera nego tog Spidija što se vere po zgradama

A može i oboje.
drakulloni Posted - 19/09/2010 : 15:27:55
Ma nemoj da gubiš vreme i godine.

Ako hoćeš baš nešto od Fibre, uzmi Alvar Majora http://www.fibra.hr/index.asp?cat=3&SeriesID=11

Za te albume se nikako nećeš pokajati Tu imaš svega.

Tu ti je i Magnusov "Neznanac", aktuelno izdanje sa kojim ćeš moći da se pohvališ u školi

"Tiki, dečak ratnik", eto sam naziv ti govori... provereni dvojac (bez kormilara) Berardi & Milazzo vode nas u amazonsku avanturu. A Amazona u stripovima nikad dosta

Eto... i još jedan savet : bolje čitaj Ken Parkera nego tog Spidija što se vere po zgradama
manhunter Posted - 19/09/2010 : 14:55:49
Aldebaran? Tiki? Toms bar? Evropa? Metabaruni? Tehnoočevi??
King Warrior Posted - 19/09/2010 : 14:52:00
s obzirom da si dosta mlad, probaj sa buntnim stripovima kao sto je Aldebaran.
Zahtjevnija stiva kao Maus ili OHF ostavi za vrijeme kada budes spreman za njih, kao sto si primjetio sa Cortom, za neke stvari se mora pricekati.
jos nekoliko naslova:
-Tarzan od Darkwooda
-Lucky Luke
-Spawn
itd...
anto Posted - 19/09/2010 : 14:44:07
quote:
Originally posted by edvin

Ja sam s 13 godina čitao alan ford, asterix, đeremaja, bernard prins, komanča, bluberi, lik orijent, tangi i laverdir, riđobradi, talični tom, gusar crnobradi i sl...
većinom avantura i humor, evropska škola..

pa preporučam npr isto to plus novije stvari tog tipa:

tvrđa, vidim da te ne zanima, ali to je super parodija na fantasy, d&d i slične spike,
ako igraš fantasy igre, dbro će ti sjest.
zekanove hvalevrijedne pustolovine, naravno, teško je naći nekoga kome to nije dobro
inspektor clifton
i sl...

Isto i ja (samo što mislim da sam imao 14 ili 15 godina)- zato sam mu napisao izdanja SA,BG,MP,LL ;bilo mi je lakše nego da nabrajam sve ove kultne stripove.
Inače moje oduševljavanje sa pomenutim junacima danas nije ništa manje nego tada sa 14,15 ili 16 godina
@Bushido
Tvrđu sigurno neću zaobići, dok Gluhe laste bih najpre pročitao (pozajmio) pa tek onda odlučio da li kupiti - mnogo je toga za nabaviti!
edvin Posted - 19/09/2010 : 14:33:50
Ja sam s 13 godina čitao alan ford, asterix, đeremaja, bernard prins, komanča, bluberi, lik orijent, tangi i laverdir, riđobradi, talični tom, gusar crnobradi i sl...
većinom avantura i humor, evropska škola..

pa preporučam npr isto to plus novije stvari tog tipa:

tvrđa, vidim da te ne zanima, ali to je super parodija na fantasy, d&d i slične spike,
ako igraš fantasy igre, dbro će ti sjest.
zekanove hvalevrijedne pustolovine, naravno, teško je naći nekoga kome to nije dobro
inspektor clifton
i sl...

Zagor12 Posted - 19/09/2010 : 14:22:19
Svebor i Plamena te Gluhe Laste su mi poznati iz Modre Laste i obadvoje su zakon, Zekana sam čitao i lud je, ali Tvrđa me ne zanima. Možda kasnije...
Mr. Bushido Posted - 19/09/2010 : 14:20:09
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Imaš 13 godina ?
Zaobiđi Fibru!

Ne mora.

Neka uz Svebora i Plamenu proba i Gluhe laste, a i Tvrđa bi mu se mogla svidjeti.

Nisi ispratio moj post do kraja.

Jesam, zato sam i napisao "uz Svebora i Plamenu".

Pročitaj i ti Gluhe laste i Tvrđu.
anto Posted - 19/09/2010 : 14:17:42
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Imaš 13 godina ?
Zaobiđi Fibru!

Ne mora.

Neka uz Svebora i Plamenu proba i Gluhe laste, a i Tvrđa bi mu se mogla svidjeti.

Nisi ispratio moj post do kraja.
hteo sam da napišem i Gluhe laste, ali ih nisam čitao (mada pretpostavljam da su i one pogodne)
Tvrđa, ako je na foru Zekana, ipak je strip za odraslije!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000