forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sendmen

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
azra x. Posted - 21/09/2010 : 19:27:59
Ima li medju vama stripofilima ljubitelja Sendmena? Ja sam procitala jedan superbook nedavno,i htela bih jos,ali ga nemam gde kupiti.
Volela bih da mi,ako neko ima posalje makar linkove za download,posto trenutno nisam u mogucnosti da kupujem stripove. I ako ima neke diskusije o Sendmenu na ovom forumu,volela bih da me uputite,posto ja nisam nasla,a volela bih da se malo vise uputim u taj strip.
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
karven Posted - 21/09/2010 : 22:01:51
nisam gadljiv na skenove, ali ti za Sandmana bas ne preporucujem. ali najlakse ti je da uradis search na nekom sajtu za torrente, brzo ces naci sta ti treba
magirus Posted - 21/09/2010 : 22:01:41
ima ih svuda ali ovde nije dozvoljeno da se postavljaju. Googlanjem ćeš lako naći
azra x. Posted - 21/09/2010 : 21:16:47
Moguce da je trejd a ne superbook,nisam bas vicna tom recniku

Hvala na informacijama,ja sam (kradom)pozajmila tu jednu knjigu i procitala je na prepad za jedno popodne,eto,ne secam se ni kako glasi naslov,ali mi se mnogo svideo strip.
Jedini strip ciji sam bas veliki ljubitelj i citalac je Dylan Dog,volim mracne a melanholicne junake,horor-poeticnu atmosferu,i zato mi je retko koji strip privukao vise paznje,sve je to super,ali nekako nisam u fazonu Zagora,Tex-a i Alana Forda. Ali me je zato Sendmen "uboo"

Jel imate mozda neki link sa koga se moze downloadovati Sendmen,posto ne znam kada cu i da li cu biti u mogucnosti da nadjem i kupim knjige,a volela bih da ga citam,jes da strip nije stvar kompjutera i novih medija i ne bi trebalo da bude,ali bolje ista nego nista.
karven Posted - 21/09/2010 : 20:53:38
Procitao sve, izuzetan strip, kulminacija je u devetom trejdu gde se preplicu likovi i dogadjaji iz prethodnih, cak i oni koji deluju manje ili vise nevazni. Sjajan strip! Inace, kupio sam sve u knjizari "Akademija", ali mislim da ih vise nema osim onih od BP.
Imas 10 trejdova glavne serije, a 11.(Endless Nights) je izdat 10 godina kasnije i sastoji se od po jedne price za svakog od Endless. Imas i knjigu "Dream Hunters" koja je izasla isto posle osnovne serije i ilustrovao je Yoshitaka Amano, i oslanja se na japanske legende.
Od spin off-ova jedini vredan zapazanja, po mom misljenju, je Death:High cost of living, sve ostalo je moguce zaobici.
Grujah. Posted - 21/09/2010 : 19:36:18
Sendmen Superbook? Ne znam da bas tako nesto postoji. Verovatno mislis na trejd?
Senmenda sam procitao prvu knjigu i nikako da se odmaknem od iste. U principu skroz dobro stivo, jedino sto ima puno referenci na druge americke stripove koje sam slabo pratio pa i nije sve uvek najjasnije.
Inace, ako ces da kupujes, pozuri, 3 knjiga je vec (gotovo) rasprodata. A mozes ga kupiti u citalackom klubu Belog Puta, Kondina 16, Beograd. Posle prve kupovine daju i popuste.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000