forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Salon stripa - Beograd 30.9 - 3. 10. 2010

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Ultras Posted - 28/09/2010 : 16:04:46

Osmi Međunarodni salon stripa biće održan od 30. septembra do 3. oktobra u Studentskom kulturnom centru (SKC) Beograda, najavili su organizatori.

Specijalni gost Salona, koji organizuje "Srećna galerija" SKC-a, biće 1. oktobra Španac Enrike Sančez Abuli, scenarista kultnog gangsterskog stripa "Torpedo 1936".

"Retko će se beogradskoj publici pružiti prilika da na jednom mestu vidi i oko stotinu izloženih originala najvećih svetskih majstora stripa iz prebogate kolekcije pariskog kolekcionara Žan-Marka Beznijea, što predstavlja još jednu dragocenost ovog festivala", saopštili su organizatori.

Uz to, u takmičarskom delu Salona prvi put biće predstavljeni radovi strip autora iz Afrike, čime je na manifestaciji "zaokružen ciklus učešća umetnika sa svih kontinenata i iz svih zemalja sveta u kojima strip egzistira makar i u razvojnoj fazi".

Kako je najavljeno, biće predstavljen i međunarodni projekat "The Monsters" rumunskog scenariste Marijana Mireskua koji pruža mogućnost za "internacionalnu art komunikaciju i profesionalno afirmisanje zainteresovanih učesnika".

"Kvalitet stripa u Srbiji je nesporan, a naši napori da revalorizujemo njegove vrednosti u svim segmentima ogledaju se u dodeljivanju specijalnih priznanja za doprinos srpskom stripu koje ove godine dobija Novica Đukić (1925), strip autor, ilustrator i prvi urednik zabavnika 'Kekec'", saopštila je "Srećna galerija".

Nagrade najmlađim takmičarima, kao i nagrade Salona u svim kategorijama, žiri će saopštiti na svečanom otvaranju manifestacije 30. septembra u SKC-u.

klik na

• Četvrtak - 30. septembar

15:00 – 22:00, Happy Centar SKC: BERZA STRIPA
    18:00, Plato svečanog ulaza u SKC: THE MUPPET SHOW -TEATAR SKC
    19:00, OTVARANJE IZLOŽBI SALONA:
    Srećna Galerija: KONKURS 2010 – IZLOŽBA NAGRAĐENIH RADOVA
    Galerija Art@Art: KONKURS 2010 – IZLOŽBA SELEKTOVANIH RADOVA
    Velika sala: JUBILEJI – 60 GODINA STRIPA U LESKOVCU / 15 GODINA ŠKOLE STRIPA ”Nikola Mitrović Kokan”, Leskovac
    Galerija SKC: IZLOŽBA ORIGINALNIH TABLI SVETSKIH MAJSTORA STRIPA IZ KOLEKCIJE ŽAN-MARKA BEZNIJEA
    Galerija Cirkus: “Novica Đukić - dobitnik priznanja za doprinos srpskom stripu”, dokumentarna izložba
    (izložbe su otvorene od 10.00 – 20.00)
    20:00, Velika sala: CEREMONIJA SVEČANOG OTVARANJA SALONA I DODELA NAGRADA

• Petak - 01. oktobar

11:00 – 22:00, Happy Centar SKC: BERZA STRIPA
    17:00, Velika sala: JUBILEJI – 60 GODINA LESKOVAČKOG STRIPA / 15 GODINA ŠKOLE STRIPA ”Nikola Mitrović Kokan”, Leskovac / 5 GODINA INTERNET PORTALA “UPPS!”
    19:00, Velika sala: ŽAN-MARK BEZNIJE (Francuska), KOLEKCIJA SVETSKIH MAJSTORA STRIPA, prezentacija
    20:00, Velika sala: ENRIKE SANČES ABULI (Španija), predstavljanje specijalnog gosta Salona

• Subota - 02. oktobar

14:00, Velika sala: CRTAČI CRTAJU ZA VAS, radionica
    16:00, Velika sala: PROMOCIJE FESTIVALA IZ OKRUŽENJA: Hercegnovski strip festival, Balkanska smotra mladih strip autora Leskovac, Pirotski strip festival, Salon stripa Laktaši...
    18:00, Velika sala: PROMOCIJE IZDAVAČA
    20:00, Velika sala: MARIJAN MIRESKU (Rumunija), THE MONSTERS, prezentacija međunarodnog projekta
    21:00, Velika sala: COMIXCULTURE, prezentacija međunarodnog projekta

• Nedelja - 03. oktobar

14:00, Velika sala: CRTAČI CRTAJU ZA VAS, radionica
    17:00, Velika sala: Udruženje stripskih umetnika Srbije, konstitutivna sednica
    18:00, Velika sala: Program Plus
    19:00, Velika sala: STRIP ALTERNATIVA U SRBIJI
    20:00, Velika sala: Program Plus
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
cronos six Posted - 27/10/2010 : 15:59:28
The Hammer of Hell Posted - 27/10/2010 : 09:01:57
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:
Originally posted by cronos six

samo da pozdravim culfisa legendu,a za stripovi me zabole.

Alo, egomanijače, i mene "zabole" za tebe i za tvoje idiotske postove. Svoja preseravanja možeš izvršavati i uživo, i telefonom i SMS-om i privatnim porukama, sa bilo čim, a ne da ovdje skrećeš svima pažnju sa svojim ego-tripovima.

Na forumu stripovi.com, u podforumu Stripovi, u topicu o "Salonu stripa", pozdravljaš nekog drugog pizdeka, kao da si curica u osnovnoj školi i zabole te za stripove. Neko tko ne može otići na Salon bi očekivao ovdje neku poruku ili izvještaj o događanjima tamo, ali ne, tu se čita o tvojoj ekipi i kako ste face i legende.

Ovaj forum je odavno otišao u kurac, pametan čovjek se više ne usuđuje pisati, a i lurkanje ima sve manje smisla zbog takvih.

Elegantno privremeno rješenje bi bilo momentalno i bez ikakvih obrazloženja izbacivanje takvih kao što su ti, Tex Willer, Kit Carson i sawitch, čime bi broj kretenskih postova automatski opao za 50% i čime bi se možda forum malo okrenio stripovima, a ne gdje je koji dernek i koliko tko može popiti.

manhunter Posted - 04/10/2010 : 18:37:06
azra x. Posted - 04/10/2010 : 18:30:39
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by azra x.
Nisam vodila momka... Stvarno je bamovan Sneaksie??? Sta je uradio?

Udvarao ti se... Ali ima ovde Zagora i Blekova..

Ih,bre,nije valjda...pa ja bih ga ipak postedela.
Pravo zboris,sad moram da predjem na Zagore i Blekove. Al jedan je Sneaksie
sawitch Posted - 04/10/2010 : 18:20:27
quote:
Originally posted by azra x.
Nisam vodila momka... Stvarno je bamovan Sneaksie??? Sta je uradio?

Udvarao ti se... Ali ima ovde Zagora i Blekova..
kemo2012 Posted - 04/10/2010 : 18:17:55
quote:

Jesi li vodila momka da obuzda udvaraca? Banovan je pa ne mozemo da cujemo njegove utiske..

Sneaksie? Banovan!!? (jeli ovo recenica?) Oh, the humanity!
azra x. Posted - 04/10/2010 : 18:05:47
quote:

Jesi li vodila momka da obuzda udvaraca? Banovan je pa ne mozemo da cujemo njegove utiske..

Nisam vodila momka... Stvarno je banovan Sneaksie??? Sta je uradio?
sawitch Posted - 03/10/2010 : 18:35:51
azra x. Posted - 03/10/2010 : 18:29:46
Bila sinoc i danas. Nije mi se izlazilo odatle kad je trebalo da podjem. Odlicno uredjeno.Zao mi je sto nisam imala vise vremena da detaljnije pogledam izlozene radove. Nije bilo ni para za neku vecu kupovinu,al jbg,neki drugi put,drago mi je da sam ipak stigla da odem...
andjusticeforall Posted - 03/10/2010 : 14:17:01
Ekipa STRIPOS, na strip putešestviji (subota 02. listpoad):

Stanka u Vukovaru

Mrlje na asfaltu

Take II

Torpedo, puši...

Dil

On the face of the place

Veliki izbor...

Veeeliki plakati

Torpedo i Abuli

Ekipa iz Tehnotajsa se grije uz radijator...

Uppers, downers, screamers, lafters, cijela jebena mulitikolorna galaksija stripa u magazinima STRIPOS

Isprika zbog kvalitete fotografije

Međugorac vs. Plavšić

Zupan i Plavšić

Majstori na okupu

Uno mas!

Dio atmosfere

Razgovori ugodni

Pano&štand

Nove tehnologije

Ekipa iz ćoška

U dobrom društvu

Druženje na vrhuncu

Izbacite uljeza

Sve u svemu, bilo je odlično!

zlatan bihac Posted - 02/10/2010 : 16:12:09
aha,sajam knjiga,salon stripa,znam da je u pitanju neki događaj...
sawitch Posted - 02/10/2010 : 14:08:42
I ja mislim da je to planirano za Sajam knjiga...
Ultras Posted - 02/10/2010 : 13:51:55
quote:
Originally posted by zlatan bihac

jesu na ovom salonu stripa trebali izaći oni tex i mister no od po
600 - 700 stranica ili kad???

Nisu bili planirani za Salon

Možda za Sajam knjiga, krajem oktobra, ali nije precizirano...

zlatan bihac Posted - 02/10/2010 : 13:45:35
jesu na ovom salonu stripa trebali izaći oni tex i mister no od po
600 - 700 stranica ili kad???
King Warrior Posted - 02/10/2010 : 13:01:47
quote:

quote:

Alo, egomanijače, i mene "zabole" za tebe i za tvoje idiotske postove. Svoja preseravanja možeš izvršavati i uživo, i telefonom i SMS-om i privatnim porukama, sa bilo čim, a ne da ovdje skrećeš svima pažnju sa svojim ego-tripovima.

Na forumu stripovi.com, u podforumu Stripovi, u topicu o "Salonu stripa", pozdravljaš nekog drugog pizdeka, kao da si curica u osnovnoj školi i zabole te za stripove. Neko tko ne može otići na Salon bi očekivao ovdje neku poruku ili izvještaj o događanjima tamo, ali ne, tu se čita o tvojoj ekipi i kako ste face i legende.

Ovaj forum je odavno otišao u kurac, pametan čovjek se više ne usuđuje pisati, a i lurkanje ima sve manje smisla zbog takvih.

Elegantno privremeno rješenje bi bilo momentalno i bez ikakvih obrazloženja izbacivanje takvih kao što su ti, Tex Willer, Kit Carson i sawitch, čime bi broj kretenskih postova automatski opao za 50% i čime bi se možda forum malo okrenio stripovima, a ne gdje je koji dernek i koliko tko može popiti.

to se moglo i na normalniji nacin reci, bez vrijedjanja
7 dana
ostali, drzite se teme
Tex Willer Posted - 02/10/2010 : 12:39:13
quote:

I jos i tebe da izbace i onda bi bilo 100% manje kretenskih postova, jer ti sam imas ostalih 50%.
Cistom matematikom dolazimo do toga da si 4 puta veci kreten od bilo koga od nas cetvorice koje si pobrojao
Al' dobro, nista ti novo nisam reko, i sam znas da si kreten i da samo umes da seres po forumu i vredjas nekog nicim izazvan
cronos six Posted - 02/10/2010 : 11:26:02
quote:

quote:

samo sam pozdravio mog prijatelja culfisa,a za ovo sto pominjes i moje prijatelje koji ti ocigledno smetaju,vidi se da si obezglavljeni som i konj.
1Euro Posted - 02/10/2010 : 10:22:16
Ako ima neki štand sa stripovima, pogledajte jel imaju ZS 462,463,471,479,480,553,591 i možete ih kupiti pa ih onda prodate meni ili stavite na aukcije pa če ljudi to sigurno bidati ako drugi neče ja ču sigurno!
Ili mi dajte email ili telefonski broj od prodavača pa da se ja sa njim dogovorim....naravno ako ste u mogučnosti posetiti taj salon stripa i da opazite ove spomenute stripove.
Ja sam iz Slovenije pa ne mogu doči....
culfis Posted - 02/10/2010 : 09:49:26
@The Hammer of Hell
Prijatelju dragi i kolega topike na ovom forumu od zloupotreba i zagadjenja stite moderatori.
Neka sud o ovome oni i donesu i neka izbace sve nas koji smo prekrsili pravila, a sto tebi ipak ne daje za pravo bilo koga vredjas.
Nadam se da se u mojim postovima krila i po koja korisna informacija o strip desavanjima, a ti ako me ne podnosis izvoli ignorisi me, jednostavno je samo klikni na Add to Ignorelist!
culfis Posted - 02/10/2010 : 09:43:15
quote:

quote:

Pravila:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
The Hammer of Hell Posted - 02/10/2010 : 08:59:38
quote:

anto Posted - 02/10/2010 : 08:29:13
quote:

cronos six Posted - 02/10/2010 : 04:01:49
paranoid Posted - 01/10/2010 : 23:50:12
TAkodje. Stizem taman na promocije izdavaca
azra x. Posted - 01/10/2010 : 23:32:23
Nasla drustvo(i vreme) - vidimo se sutra i prekosutra.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000