T O P I C R E V I E W |
SeTr |
Posted - 03/10/2010 : 00:07:19 U djetinjstvu (osamdesetih) rado sam citao Mister No, Alan Ford, Dilan Doga i slicno. Danas zivim i radim u Svedskoj i sad me intresuje da li kod nas (Hrvatska, Bosna, Srbija) izlaze takvi stripovi danas?
Ako da... Kako do njih doci iz inostranstva? Pretplata??
|
17 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
seinfeld |
Posted - 13/03/2011 : 13:39:57 quote: Originally posted by SeTr
U djetinjstvu (osamdesetih) rado sam citao Mister No, Alan Ford, Dilan Doga i slicno. Danas zivim i radim u Svedskoj i sad me intresuje da li kod nas (Hrvatska, Bosna, Srbija) izlaze takvi stripovi danas?
Ako da... Kako do njih doci iz inostranstva? Pretplata??
Posalji poruku=private message Porteru. On je iz Svedske i zna sta je glancer. Cak moze i da ti objasni koje rukavice treba da stavis kad budes citao stripove!
Probaj preko Slobe iz darkwooda da narucis. Tako sam ja uzeo komplet junaka koje sam citao kao klinac. Ili preko VJ= Vedrana, koji je clan ovog foruma. Ima i drugih, uglavnom imas tonu opcija... |
Dranki |
Posted - 13/03/2011 : 13:24:46 Je li iko pokusao naruciti preko www.stripovi.hr a da placa kreditnom karticom? Aplikacija javlja neku cudnu gresku tokom narucivanja, a kad se treba zakljuciti placanje kreditnom karticom, na samom kraju procesa javi da je doslo do greske u aplikaciji. Sad ne znam da li mi je skinuto sa kreditne kartice ili nije. |
mcn |
Posted - 07/03/2011 : 21:36:56 > cak smo imali i elektricni WC
I ne drmne te struja kad pišaš?
mcn |
Dranki |
Posted - 07/03/2011 : 21:18:11 Hvala prijatelju, imacu te u vidu |
Dranki |
Posted - 07/03/2011 : 04:42:38 Hvala vam na odgovorima!
Emirem, ne znam stvarno ni sam zbog cega tako visoka postarina za 6 stripova, 2 Texa giganta, 2 Martija maxija, 1 Marti specijal i Čikova knjiga "Moj zivot sa Zagorom" (ili je Ferri autor? )
A opcija da čekam pola godine da dodjem u njihov posjed mi je totalno uncool, do tada izgubim apetit za njima, to mi je totalno bezveze
Više sam se nadao da postoji neka čarobna formula kojom bi mi neko iz Zagreba mogao jeftinije prebaciti ili u Bosnu ili u Austriju.
|
jaki |
Posted - 06/03/2011 : 23:57:25 quote: Originally posted by Dranki
Pozdrav!
Htio sam danas naruciti 5 stripova na www.stripovi.hr ali postarina mi je preskupa, izadje oko cirka 30€ Znate li neku jeftiniju varijantu, kako da ustedim na postarini? Kada bi mi neko u Zagrebu to pokupio iz prodavnice i poslao, da li izaslo jeftinije? Hvala na savjetima!
Pozdrav svima!
http://www.posta.hr/main.aspx?id=194#
|
Dranki |
Posted - 06/03/2011 : 21:20:43 Pozdrav!
Htio sam danas naruciti 5 stripova na www.stripovi.hr ali postarina mi je preskupa, izadje oko cirka 30€ Znate li neku jeftiniju varijantu, kako da ustedim na postarini? Kada bi mi neko u Zagrebu to pokupio iz prodavnice i poslao, da li izaslo jeftinije? Hvala na savjetima!
Pozdrav svima! |
kemo2012 |
Posted - 04/10/2010 : 18:36:24 quote: Originally posted by Magico_Vento Na selu nema kioska
Neznam gdje si ti odrasto ali u mom selu je bio kiosk pokraj prodavnice, cak smo imali i elektricni WC |
Magico_Vento |
Posted - 04/10/2010 : 17:42:05 quote: Originally posted by kemo2012
quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by SeTr
Hvala svima na odgovorima... Na zalost, ja nemam blizih rodaka koji bi mi mogli kupovati stripove i slati ovamo. U Bosni (odakle sam inace) zadnji put sam bio 2005 i tad nije bilo stripova na kioscima.
Ako iko ovdje ima mogucnosti da mi pomogne neka mi javi na seadt@hotmail.com... Oko nadoknade cemo se dogovoriti
Ti onda ne vidis dobro 2005 je itekako bilo stripova na kioscima u BiH
Nemoj odmah podjebavat*i, mozda covjek zivi na selu..
Na selu nema kioska |
kemo2012 |
Posted - 04/10/2010 : 17:32:45 quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by SeTr
Hvala svima na odgovorima... Na zalost, ja nemam blizih rodaka koji bi mi mogli kupovati stripove i slati ovamo. U Bosni (odakle sam inace) zadnji put sam bio 2005 i tad nije bilo stripova na kioscima.
Ako iko ovdje ima mogucnosti da mi pomogne neka mi javi na seadt@hotmail.com... Oko nadoknade cemo se dogovoriti
Ti onda ne vidis dobro 2005 je itekako bilo stripova na kioscima u BiH
Nemoj odmah podjebavat*i, mozda covjek zivi na selu.. |
sawitch |
Posted - 04/10/2010 : 14:08:42 'ajd' javi se na sawitch@gmail.com
Ja cu ti pomoci koliko budem mogao... |
Magico_Vento |
Posted - 04/10/2010 : 13:26:17 quote: Originally posted by SeTr
Ti onda ne vidis dobro 2005 je itekako bilo stripova na kioscima u BiH |
SeTr |
Posted - 03/10/2010 : 21:50:44 Hvala svima na odgovorima... Na zalost, ja nemam blizih rodaka koji bi mi mogli kupovati stripove i slati ovamo. U Bosni (odakle sam inace) zadnji put sam bio 2005 i tad nije bilo stripova na kioscima.
Ako iko ovdje ima mogucnosti da mi pomogne neka mi javi na seadt@hotmail.com... Oko nadoknade cemo se dogovoriti |
jang |
Posted - 03/10/2010 : 13:11:05 kontaktiraj i par članova koji isto žive u Švedskoj, verovatno imaju duplikata za prodaju. Porter recimo |
masni |
Posted - 03/10/2010 : 12:47:32 Ima toga gde hoces, sad je pocelo izlaziti i u srbiji, najbolje je ako imas nekog savesnog rodjaka da ti on to kupuje, a kad dodjes na odmor da to pokupis. |
acestroke |
Posted - 03/10/2010 : 04:15:32 A mozes i u Stripovi Na Kvadrat, od njih ja kupujem, imaju oni nova izdanja, i isto tako brojeve iz poslednjih par godina:
www.stripovi.hr
;) |
Magico_Vento |
Posted - 03/10/2010 : 00:20:56 http://www.stripovi.com/index.asp?page=auctions-list
Eto jednog rjesenja |