T O P I C R E V I E W |
anto |
Posted - 03/10/2010 : 00:07:22 Pre dve godine prvi put se desilo "organizovano" okupljanje forumaša sa ovog sajta na Beogradskom sajmu knjiga, ako se to uopšte može nazvati okupljanjem.Na Ferijevom i Laurentijevom predavanju, ali i na štandovima VČ i drugih izdavača pala su prva "stidljiva" upoznavanja, mada je to više bilo "u hodu", !
Prošle godine pored Peđinog štanda već smo nešto i organizovali - bilo je i slikanja,rakijanja,diskutovanja o uticaju japanskih mangi na nove Zagorove avanture i slično.
Ove godine,30.X, zadnje subote sajma, nadam se da ćemo doći u još većem broju nego prethodne i da ćemo napraviti jednu sliku na kojoj ćemo svi biti goli. Mesto okupljanja će se naknadno odrediti. Toliko za početak! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Grujah. |
Posted - 02/11/2010 : 15:26:22 quote: Originally posted by DeeCay
Okupila se ekipa znači... Gdje ste to na afterparyju, negdje u podrumu? Radili ste kaos na sajmu, pa vas protjerali?![](icon_smile_big.gif)
u lokalu sa romanticnim nazivom: Ilegala |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 02/11/2010 : 13:07:08 azra x. lepsa ![](icon_smile_approve.gif) |
alterdm |
Posted - 02/11/2010 : 12:22:56 quote: Originally posted by morrison
Auuuu, crnka je preslatka i slomila nam je srca svima...![](icon_smile_kisses.gif)
Ja sam pazario na VC standu u dva navrata samo zbog nje, pa htedoh da pridjem i treci put za Superbook, ali me bilo sramota.![](icon_smile_shy.gif)
Gazda zadovoljno trlja ruke, skočiće prodaja u nebesa. Još kada bi ljudi znali da je Dragani omiljeni junak Zagor, a priča Zimska Zmija, zbog romanse između Zagora i Fride, tu je valjda prvi put Zagor pokazao da nije bespolni crv ![](icon_smile.gif) |
DeeCay |
Posted - 02/11/2010 : 11:44:24 Okupila se ekipa znači... Gdje ste to na afterparyju, negdje u podrumu? Radili ste kaos na sajmu, pa vas protjerali?![](icon_smile_big.gif) |
morrison |
Posted - 01/11/2010 : 22:21:24 Uh, ja sam poslednji put zvao njih pre godinu i po...ne znam. |
okiboki |
Posted - 01/11/2010 : 22:19:57 quote: Originally posted by morrison
Auuuu, crnka je preslatka i slomila nam je srca svima...![](icon_smile_kisses.gif)
Ja sam pazario na VC standu u dva navrata samo zbog nje, pa htedoh da pridjem i treci put za Superbook, ali me bilo sramota.![](icon_smile_shy.gif)
Bila je ona i cini mi se pre dve godine,neko je postavio sliku i tada.Imala je kikice.Ne znam zasto ali ja sam ubedjen da se ona javlja na tel.redakcije i prima porudzbine.Eto ti si joj cuo glas ako si ikada zvao da narucis nesto znas jel ona ili ne? |
morrison |
Posted - 01/11/2010 : 21:50:42 Auuuu, crnka je preslatka i slomila nam je srca svima...![](icon_smile_kisses.gif)
Ja sam pazario na VC standu u dva navrata samo zbog nje, pa htedoh da pridjem i treci put za Superbook, ali me bilo sramota.![](icon_smile_shy.gif) |
okiboki |
Posted - 01/11/2010 : 21:46:01 quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by okiboki Jel se ova devojka javlja na telefon u redakciji?
Ne,ona nam se javlja u snovima...![](icon_smile_approve.gif)
Slazem se. A ozbiljno jel ona radi u redakciji i prima narudzbe?
Nazovi Grafart, trazi Azru x. pa nam javi kako je proslo.![](icon_smile_big.gif)
Ma ne mislim na Azru vec na onu crnu sa VC standa.![](icon_smile_approve.gif) |
morrison |
Posted - 01/11/2010 : 21:23:12 quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by okiboki Jel se ova devojka javlja na telefon u redakciji?
Slazem se. A ozbiljno jel ona radi u redakciji i prima narudzbe?
Nazovi Grafart, trazi Azru x. pa nam javi kako je proslo.![](icon_smile_big.gif) |
okiboki |
Posted - 01/11/2010 : 20:37:32 quote: Originally posted by Pajtos
Slazem se. A ozbiljno jel ona radi u redakciji i prima narudzbe? |
cat claw |
Posted - 01/11/2010 : 19:02:59 Nema sekiracije. Bice jos sajmova. |
azra x. |
Posted - 01/11/2010 : 18:08:27 Otprilike ![](lol.gif)
Zamajala sam se... Tek posle sam se setila sta sam sve propustila da obidjem,a nameravala sam. Izmedju ostalog,i stand Marketprinta. ![](icon_smile_blush.gif) |
Pajtos |
Posted - 01/11/2010 : 18:00:08 Nije mogla da se probije kroz kordon obozavaoca... ![](icon_smile_wink.gif) |
cat claw |
Posted - 01/11/2010 : 17:33:42 Kad si vec bila na sajmu, zasto nisi svratila na stand Marketprinta? |
azra x. |
Posted - 01/11/2010 : 17:28:32 Kul ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Pajtos |
Posted - 01/11/2010 : 17:11:49 quote: Originally posted by cat claw
Eto, sad imamo zivu Cat Claw na forumu!![](icon_smile_approve.gif) Treba da je proglasimo za maskotu! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
Pajtos |
Posted - 01/11/2010 : 17:08:48 quote: Originally posted by okiboki Jel se ova devojka javlja na telefon u redakciji?
Ne,ona nam se javlja u snovima...![](icon_smile_approve.gif) |
cat claw |
Posted - 01/11/2010 : 16:50:53 Eto, sad imamo zivu Cat Claw na forumu!![](icon_smile_approve.gif) Treba da je proglasimo za maskotu! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://i55.tinypic.com/3097iaa.jpg)
|
okiboki |
Posted - 01/11/2010 : 16:43:39 ![](http://i55.tinypic.com/rh3ggk.jpg)
Jel se ova devojka javlja na telefon u redakciji? |
Imrahil |
Posted - 01/11/2010 : 01:20:38 quote: Originally posted by Grujah.
S kim sam se dogovorio da menjamo sotecenih 100metaka za Sendmena?
sa mnom ![](icon_smile.gif) |
Lord Vader89 |
Posted - 31/10/2010 : 22:28:15 Jedino sto ja vidim je da ti onako najagresivnije moguce treses nos sedeci pored jedne devojke ![](icon_smile_big.gif) Pa ni cisterna piva te ne moze opravdati ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](lol.gif) |
Grujah. |
Posted - 31/10/2010 : 22:17:57 quote: Originally posted by Pajtos
![](http://i55.tinypic.com/26067ba.jpg) Pocinjem od kraja...rastali smo se u "Ilegali".Ce Gevara nije mogao da dodje...![](icon_smile_tongue.gif)
Primeti iza mene zastekanu V za Vendetu, jedva me je Gil odvratio od ideje da je drpim :P |
Lord Vader89 |
Posted - 31/10/2010 : 22:13:40 quote: Originally posted by Pajtos
![](http://i55.tinypic.com/26067ba.jpg)
a izvali ona dva lesinara ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) i onog treceg manijaka skroz levo, koji ih snima ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
![](http://i51.tinypic.com/ekm6gy.jpg) Mijalkovic u raju...![](icon_smile_tongue.gif)
jbt, koji HC ![](icon_smile_shock.gif) ne daj Boze da se sapletes, polomi glavu dok si rek'o keks! ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Grujah. |
Posted - 31/10/2010 : 21:52:59 Ma Gil Galad je li Imrahil... |
Pajtos |
Posted - 31/10/2010 : 21:52:08 quote: Originally posted by Grujah.
S kim sam se dogovorio da menjamo sotecenih 100metaka za Sendmena?
Sa konobarom u "Ilegali"? ![](icon_smile_tongue.gif) |