forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BOGOMDAN Kurt Cobain u stripu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
zizanon Posted - 17/11/2010 : 22:02:14

copy/paste:
O Kurtu Cobainu objavljene su brojne biografije, njegovi dnevnici pa čak i studije o raznim teorijama zavjere oko njegove zagonetne smrti i upečatljive samoubilačke poruke.

No, britanski ekstravagantni strip-crtač Flameboy udružio se sa scenaristima Jimom McCarthyem i Barnabyem Leggom koji su oduvijek voljeli 'edgy' priče te su zajedno stvorili legendarnu strip-biografiju koja ništa iz Cobainovog života nije pokušala sakriti ili prešutjeti.

Odlično ilustirana biografija frontmena Nirvane "Bogomdan" od sada i na hrvatskom jeziku. Potražite ju u glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb) po cijeni od 119 kuna.

Više o stripu potražite na www.modofac.hr gdje možete i preuzeti ulomak iz knjige u PDF-u.

http://www.hrt.hr/index.php?id=137&tx_ttnews[tt_news]=93809&tx_ttnews[backPid]=614&cHash=1c0513c80f
http://www.happynovisad.com/strip/godspeed-the-kurt-cobain-graphic.4503.html
http://www.flameboycomics.co.uk/html/News.html
22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Nivox Posted - 24/11/2011 : 12:47:38
Nabavio sam Bogomdan prije pola godine. Strip je dobar. Ali vjerujem da nije za svakoga. Slušao sam Nirvanu dok je Kurt još bio živ. Mnogi su je počeli slušati kad se on ubio, a ja sam je uskoro prestao slušati (čak sam poklonio i kazete) jer me glazba odnjela negdje drugdje, iako ne daleko .
I nisam je slušao sve do prije nekoliko mjeseci kada sam pročitao strip i sjetio se se...svega iz tog vremena. Sjeo sam za komp, uključio youtube i odgledao hrpu Nirvaninih spotova-nakon 15-ak godina. I sada opet ne slušam Nirvanu-ali cijenim više nego prije.
Oni koji nisu voljeli Kurta i Nirvanu, pa pretpostavljam da ovo ni nije za njih.
Crtež je „dječji“, ali nakon par stranica se naviknete i ne smeta. U priči za mene nije bilo baš puno novih stvari koje nisam znao, no bilo je zanimljivo proči kroz njegov život-ponovno-nakon svih onih novinskih članaka sredinom devedesetih. A posebno zanimljivo je bilo to sve prolaziti kroz strip-medij koji volim. Jer strip je između ostaloga svakako i medij koji u ovakvim prilikama može ponuditi puno.
Osuđivanje, nevoljenje i vrijeđanje Kurta Cobaina (koje samo po sebi nije u redu, što god netko mislio) nebi trebalo dovoditi do vrijeđanja i osuđivanja ovog stripa. Pa nije Cobain napravio ovaj strip...hm..on ga je samo odživio .
Ako je meni Bogomdan dobar to svakako može biti zbog toga što sam volio i slušao Nirvanu (znaći zbog osobnih subjektivnih razloga), pa mogu razumjeti da netko tko nije volio Kurta ovaj strip ne želi ni otvoriti. Ne znam ni da li bi ja želio pročitati biografiju (pa makar i u stripu) neke osobe koja me ne zanima, ili mi se čak gadi.
Još jednom-ovaj strip valja, ali sigurno nije za svakoga.
wele Posted - 03/11/2011 : 01:21:08
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by morrison

Aj ko nabavi, nek prenese utiske...patos naslovnica.

Jos uvek cekamo utiske...
Neko??
Bilo ko??

Iko??
Snake Plissken Posted - 05/09/2011 : 23:51:58
Lol @ traktorske fore od lika koji bi strip o Kurtu.

Kad budes imao vremena, slobodno mi ostavi spisak tema o kojima smem da pisem i nacin na koji treba da pisem da to tebi ne bi smetalo, da mi se ne bi ponavljali ovakvi ispadi.
Do groba zahvalan (reci koja fora), Snake Plissken
elfak nish Posted - 05/09/2011 : 14:46:28
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Tako se ide kroz zivot, trpanje u grupe, generalizacija i iskljucivot.
Ako ne siljimo patke na Kurta i ovaj strip, odmah smo za Sabana i drugu planetu.
Doduse, Kurt i ovako vise nije na ovoj. :D

Pih...ako tako gledas necemo ni mi biti,za godinu-dve,dvadeset,pedeset...kako koji

I sta ako sledeci izadje strip o Npr.Draganu Manceu?Da ocekujemo strip od tebe kako se auto razbija o banderu?
Ili npr o Merkjuriu iz Kvina,nazvrljaces dva lika kako se tovare i jedan od njih je na groblju.I ??
Jel hoces jos neki scenario?
Ovim sam pokusavao da ti skrenem da svoj spam ogranicis za "prostorije" predvidjene za to jer ovakve traktorske fore nisu svakome zanimljive.
Mali_Mate Posted - 05/09/2011 : 13:08:31
http://www.ravnododna.com/bogomdan-kurt-cobain-u-stripu-%E2%80%93-superman-u-istrosenim-starkama/
Snake Plissken Posted - 05/09/2011 : 12:10:25
Tako se ide kroz zivot, trpanje u grupe, generalizacija i iskljucivot.
Ako ne siljimo patke na Kurta i ovaj strip, odmah smo za Sabana i drugu planetu.
Doduse, Kurt i ovako vise nije na ovoj. :D
elfak nish Posted - 05/09/2011 : 01:53:46
Drz' se samo ti Sabana ko pijan za plot i sve ce biti u redu na tvojoj planeti...
Snake Plissken Posted - 04/09/2011 : 20:49:37
Evo jedan strip o Kurtu sto sam ranije crtao. :P

Argus Posted - 04/09/2011 : 20:18:42
Volio sam i jos volim njihovu muziku ali ne bih njegov zivot mjesao sa stripom
Zagor12 Posted - 04/09/2011 : 17:52:48
Nisam nabavio ali sam prolistao i crtež je govno, kao neki dječji Marvelov strip. Scenarij mi se čini isto šitast.
elfak nish Posted - 04/09/2011 : 16:35:56
quote:
Originally posted by morrison

Jos uvek cekamo utiske...
Neko??
Bilo ko??
Zagor12 Posted - 18/11/2010 : 19:17:32
quote:
Originally posted by Zok

quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Zok

Smece i on i njegova biografija...

komentar govori mnogo o svom avtoru

Hvala na komplimentu.Bio slavan i pun love i nije se znao nositi s tim.Vidis da je smece.

Ak se nije znao nositi s tim ne znači da je smeće.
morrison Posted - 18/11/2010 : 18:18:54
Zok Posted - 18/11/2010 : 18:05:22
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Zok

Hvala na komplimentu.Bio slavan i pun love i nije se znao nositi s tim.Vidis da je smece.
leshwolsh Posted - 18/11/2010 : 17:24:51
Odlican strip
Zagor12 Posted - 18/11/2010 : 15:43:10
Legenda, ali naslovnica mi se uopće ne sviđa!
emirem Posted - 18/11/2010 : 15:10:49
Volim unplugged Nirvanu, a oko njegove smrti nema se sta pisati. Bio slavan, puno love, tesko se nosio sa tim i dvocijevka u usta i pridruzio se Hemingwayu, kolegi po dvocijevki. Kao umjetnik i po glasovnim mogucnostima imao je buducnost, ali eto "what if..." da su svi sad zivi ne bi bili legende, zamislite Bob Dylana sada sta mislimo o njemu imao par dobrih pjesama i da nas je napustio prije trideset ili vise godina bio bi legenda ,ali ima brate mili i sestro mila i zivih legendi kao on i ostalih. Zamisli James Deana sada kao 80-godisnjaka snima film sa Kirk Douglasom kako se utrkuju po starackom domu ganjaju komade po Floridi,uh dobar scenario mogao bih ga dati u Hollywood!
jang Posted - 18/11/2010 : 15:01:23
quote:
Originally posted by Zok

Zok Posted - 18/11/2010 : 14:02:33
il cattivo Posted - 18/11/2010 : 08:41:08
Rado ću nabaviti ovo.
manhunter Posted - 17/11/2010 : 22:21:39
Jedna od legendi rock muzike.

Ovo sam već odavno video,a uvek nekako propustim da ga nabavim.
Moraću da bacim pogled unutra, mada ne očekujem previše.
Paka01 Posted - 17/11/2010 : 22:07:43
Gadi mi se taj čovik.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000