forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest postaje tjedan stripa

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Spiderman Posted - 30/11/2010 : 22:26:34
Sljedeći, 6. po redu festival stripa MaFest, održat će se u periodu od 16.- 22. svibnja, a po prvi puta MaFest će trajati punih tjedan dana. Na samom početku, 2006. godine, makarski festival stripa trajao je četiri dana, da bi se potom prošle godine program odvijao tijekom pet dana, a sa šestim izdanjem MaFest će postati tjedan stripa. Osim ove novine, od direktora festivala Darija Antunovića saznali smo i još jednu novost koju donosi
sljedeći MaFest. Radi se o natječaju kojim će se animirati djecu osnovnih škola na Rivijeri i u Vrgorcu da se kreativno izraze crtanjem stripova, čime će se otkriti i potencijalni crtački talenti. – Želja nam je da MaFest postane sastavni dio kulturnih događanja cijele regije, stoga smo odlučili u festival uključiti i najmlađe. Za osnovnoškolce ćemo raspisati natječaj u crtanju stripa u dvije kategorije – onu za niže i onu za više razrede, a sve radove pristigle na natječaj ćemo otisnuti u poseban strip kojega ćemo djeci pokloniti. U eri kada roditelji sve aktivnosti svoje djece moraju plaćati, mi ćemo ponuditi mogućnost likovnog izražavanja i motivirati ih na daljnji rad poklanjajući im vrijednu kompilaciju njihovih radova, rekao je Antunović. Inače, za sljedeću godinu još nisu poznata imena glavnih gostiju, ali se zna da će ih kao i lani biti više, a svoj dolazak u Makarsku ponovno je najavio Marvelov lovac na talente C.B. Cebulski, a dolazi i najpoznatiji head hunter s francusko-belgijskog područja.

http://www.kronika.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=3846&Itemid=37
20   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Curunir Posted - 01/12/2010 : 21:40:25
quote:
Originally posted by Raven84

quote:
Originally posted by teller

več zbog toga BUM izplati se mi posetiti taj Mafest....za to bi krenuo pešice jadranskom magistralom.
tako su u životu redki sretni trenutki da....

Ban od 7 dana.

taman posla, spomenik narodnom heroju
DeeCay Posted - 01/12/2010 : 14:11:57
HUh, pa to je skoro 50% povećanje sadržaja... NIšta, bit će više vremena za izvannastavne aktivnosti!
Paka01 Posted - 01/12/2010 : 11:43:17
quote:
Originally posted by feka82

quote:
Originally posted by Paka01

Nije mi ovo drago, ne mogu nikako stić cili tjedan bit doli, maximalno par dana... Valjda će sve najbolje goste ubacit za vikend.

ti si najblizi ne smijes da se zalis , mada nisam ni ja daleko

Je dok sam doli, al skoro cilu godinu sam u Zagrebu na faxu pa mi se i nije jednostavno spustit kako ti misliš
Babilon Posted - 01/12/2010 : 10:53:53
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by mladjo

Da, skupit će nas sve na jednom mjestu, kao "dajte da vas slikamo, stanite tu" i onda BUM

evo ja se javljam da vas ja slikam

Slikaj ih prije nego što dobiješ ban
split85 Posted - 01/12/2010 : 10:45:49
spustit ću se za vikend
feka82 Posted - 01/12/2010 : 10:14:31
ali ljeto je uvijek krcato poslom najbolje bi bilo da ga prebace za zimu , tad bi i spavali u kafanama :)
feka82 Posted - 01/12/2010 : 10:11:27
quote:
Originally posted by Paka01

Nije mi ovo drago, ne mogu nikako stić cili tjedan bit doli, maximalno par dana... Valjda će sve najbolje goste ubacit za vikend.

ti si najblizi ne smijes da se zalis , mada nisam ni ja daleko
Paka01 Posted - 01/12/2010 : 10:04:10
ponki Posted - 01/12/2010 : 09:21:24
a sto se tice teme, jedva cekam i vec pribiljezavam u kalendar termin za slobodne dane
ponki Posted - 01/12/2010 : 09:19:53
quote:
Originally posted by mladjo

Da, skupit će nas sve na jednom mjestu, kao "dajte da vas slikamo, stanite tu" i onda BUM

evo ja se javljam da vas ja slikam

Raven84 Posted - 01/12/2010 : 09:11:10
quote:
Originally posted by teller

več zbog toga BUM izplati se mi posetiti taj Mafest....za to bi krenuo pešice jadranskom magistralom.

Ban od 7 dana.
teller Posted - 01/12/2010 : 09:06:51
mladjo Posted - 30/11/2010 : 23:48:59
sawitch Posted - 30/11/2010 : 23:46:42
Bacice vam neko bombu na skup..
mladjo Posted - 30/11/2010 : 23:36:44
Znači konačno moderatorsko okupljanje
Ultras Posted - 30/11/2010 : 23:31:20

Ako sve bude kako treba, eto i mene na MaFestu broj 6

sawitch Posted - 30/11/2010 : 23:13:16
To je izazov za ogranizatore... Ako se ne nadje dovoljno kvalitetnog programa ili gostiju bice razvodnjen festival... Ovako cekamo bombe na sledecem Mafestu...
manhunter Posted - 30/11/2010 : 22:40:30
Tek sad neću moći da se opravdam kod D&D ako ne dođem...
Djole Posted - 30/11/2010 : 22:38:32
Bedak, sad ću još teđe da nađem vremena za ceo Mafest.

Šalu na stranu, čestitke Dadama i ekipi!
Babilon Posted - 30/11/2010 : 22:31:48
Lipo, lipo ...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000