forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kosi stripovi ://

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 06/12/2010 : 13:37:47
Dakle iman jedno pitanje iman kolekciju zagora ludens/sd sve je ok sa stripovima slazem ih kao svi kolekcionari okomito mene malo zivcira to sto su stripovi kosi kad pogledas iz bliza strip okomito hrbat mu je kriv!!! malo i nezamijetno ali je kod svih stripova.dali ima tko slicnih iskustava?
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonka24 Posted - 08/12/2010 : 21:11:00
Da mislimds si savrseno u pravu +4 moze covijeka zadovoljiti cak i 4 :))
Obi-wan Posted - 07/12/2010 : 17:02:02
Ja sam jedno vrijeme glancao kolekcije do iznemoglosti. Kupiš strip za 4 pa onda za 5- pa ni taj nije dobar već mora biti čista 5. Pa od dvije petice koji je bolji. Bolest je to. Ali, nekako sam se izvukao. I sada volim što bolje očuvane, ali 4+ (po mojim kriterijima) će me zadovoljiti. Ipak je to samo strip koji se haba čitanjem. I ako imaš glancer, on će se za 5 godina preslagivanja, loženja, vlage i čitanja pretvoriti u 4+ ili 5-. Pa je bolje ne pretjerivati. Dovoljno da je strip čist i čitav, a što ima hrbat kos 1 milimetar (koji samo ti vidiš), zajebi...

Nedavno sam preko Amazona kupio strip (fulfiled by Amazon - što znači od nekog drugog prodavača preko Amazona). Opis stripa - kao nov, cijena nekih 30 % manja. Ajde rekoh da probam. Došao strip, očuvan za 3 i još ima neku crtu markerom odozgo po stranicama. Razočaran, odlučio sam ga ispraviti, očistiti, zalijepiti pa prodati. Kada sam ga sredio, dobio strip očuvan za 4. I na kraju sam ga ostavio u kolekciji. Ništa mu ne fali, sada da kupujem novi samo zato što sam picajzla... neki drugi put.
Tonka24 Posted - 06/12/2010 : 20:22:04
Ma stripovi su novi.Mozda ja malo pretjerujem nije to sad savijeno niti se nekuzi tek onako gad pogledas iz profila...dobro si reka nesluze mi za livel hahaha xD
split85 Posted - 06/12/2010 : 20:14:00
meni se to dešava s libellusovim izdanjima nakon prvog čitanja
to nije ništa samo ti ne može poslužit kao livel
Obi-wan Posted - 06/12/2010 : 17:02:55
Da li su to novi ili polovni stripovi?
Tonka24 Posted - 06/12/2010 : 14:10:39
ma to su stripovi za peticu da ih prodajem prodavao bih za 5 ali mene eto zivcira malo :/
delboj Posted - 06/12/2010 : 13:39:40
Imam nekoliko takvih izdanja Veselog četvrtka.
Tonka24 Posted - 06/12/2010 : 13:39:11
Ispricavam se na unakazenom tekstu ali iman malih problema sa tipkovnicom

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000