T O P I C R E V I E W |
skuby |
Posted - 20/02/2011 : 10:55:28 Jedan mi je prijatelj rekao da je negdje čuo da u Splitu ima trgovina stripova.Ako tko zna za to molim Vas javite. Puno hvala |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
globinjo |
Posted - 13/08/2012 : 23:36:24 quote: Originally posted by Torghal
Bradonja se zove Ante i on ti prodaje stripove na standu pokraj javnog wca malo ispod prime odnosno pokraj kina Tesla.
nekoć bilo... |
Cevap |
Posted - 13/08/2012 : 23:05:51 Je, evo danas sam baš kupio gore na Marmontovoj par stripova. |
Torghal |
Posted - 13/08/2012 : 16:53:56 Bradonja se zove Ante i on ti prodaje stripove na standu pokraj javnog wca malo ispod prime odnosno pokraj kina Tesla.Na vrhu marmontove,nasuprot Zare odnosno bivse robne kuce Maja i bivseg McDonaldsa(prije nego je preselia u Jokera) ti prodaje jedan stariji covik koji prodaje Columbove stripove.On ti bude tamo ujutro od 10-12,30 i popodne od 5-8,30.Ja nisam ni kod jednog kupova vec par mjeseci pa postoji mogucnost i da se nesto u medjuvremenu prominilo. |
Cevap |
Posted - 08/08/2012 : 18:54:51 A nije valjda da sam ga falio dva puta. Obično bi oko osam i po bio dolje. Ništa, provjerit ću opet za koji dan, hvala. |
jaki |
Posted - 08/08/2012 : 18:48:25 kako ga nema pa svaki dan je tamo. samo nemoj očekivati da bude 24 sata na dan. potraži ga uveče od 6-8 pa ga nećeš faliti. |
Cevap |
Posted - 08/08/2012 : 17:48:15 Šta se desilo s onim likom na Marmontovoj? Nema ga više na štandu. Jedino još preostaje auto-pazar na TTTS-u, ako već netko zna stanje tamo neka javi. |
jaki |
Posted - 08/08/2012 : 16:59:42 pa kontaktiraj ga na mail ili preko privatne poruke na forumu pa se dogovarajte. |
Cuvam starudije |
Posted - 08/08/2012 : 16:50:15 quote: Originally posted by jaki
Nema striparnica ali imaš člana foruma Columba koji ima dosta stripova.
Hvala procitah to, samo mi reci gde da ga potrazim u Splitu, tj. kako se zove taj deo grada ili ulica? |
jaki |
Posted - 08/08/2012 : 16:42:28 Nema striparnica ali imaš člana foruma Columba koji ima dosta stripova. |
Cuvam starudije |
Posted - 08/08/2012 : 16:24:45 Jel se nesto promenilo po pitanju striparnica u Splitu posto cu krajem Avgusta da navratim? Hvala |
skuby |
Posted - 23/02/2011 : 08:15:37 quote: Originally posted by ponki
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by skuby
Aha Columbo je prodavač.Hvala!
Da stvarno, imaš i globinja, on ti je stara garda-moderator na sajtu, al ga nemoj kontaktirat nakon hajdukove loše utakmice.....znači vikendom
A ako stavis Hajdukov grb na zaglavlje mail-a dobit' ces i popust
Ha ha ha ha ha Hajduk je najbolji |
ponki |
Posted - 22/02/2011 : 20:24:49 quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by skuby
Da stvarno, imaš i globinja, on ti je stara garda-moderator na sajtu, al ga nemoj kontaktirat nakon hajdukove loše utakmice.....znači vikendom
A ako stavis Hajdukov grb na zaglavlje mail-a dobit' ces i popust |
paro |
Posted - 22/02/2011 : 19:02:29 quote: Originally posted by skuby
Da stvarno, imaš i globinja, on ti je stara garda-moderator na sajtu, al ga nemoj kontaktirat nakon hajdukove loše utakmice.....znači vikendom |
skuby |
Posted - 22/02/2011 : 10:31:28 Aha Columbo je prodavač.Hvala! |
ponki |
Posted - 22/02/2011 : 10:28:50 quote: Originally posted by PAJDO
columbo je više nego pošten trgovac Najveći problem za striparnicu u st-u su nenormalno visoki najmovi poslovnih prostora. Tako da otvorit striparnicu i živit od toga je gotovo pa nemoguće. U biti u st-u se mogu relativno lako nabavit velika većina stripova iz svih djelova bivše juge (opet zahvaljujući columbu), ali nedostaje mjesto za nabavit fordove hc, bonellije hc i još ponešto albuma.
Koliko znam Globinjo uvijek ima ovih HC Bonellija i HC Fordova
|
dicmanjac |
Posted - 22/02/2011 : 10:23:42 ma columbo ti je tip sa foruma,aukcija...proda je miljon stripova,a valjda je iz splita....pa se ovi zajebaju da je to jedina striparnica,a doduse bolja da i netreba. ja nisam radio jos sa njim pa neznam nista. mene zanima u vezi ovog covjeka sa standa. jel zna ko kakve su mu cijene??? hvala ljepa. |
supermark |
Posted - 22/02/2011 : 10:21:50 columbo nije striparnica, nego prodavač sa velikom ponudom član je ovog foruma, tako da ga možeš kontaktirati preko PM-a ili e-maila |
skuby |
Posted - 22/02/2011 : 08:05:29 Čekajte,ja više ništa ne kontam.Znači u Splitu ima striparnica koja se zove Columbo,a je li ta striparnica prodaje npr.Zagora,Alan Ford,Bleka,Marka... Ako da možete li mi napisati adresu đe se nalazi ta striparnica. Puno hvala! |
PAJDO |
Posted - 21/02/2011 : 21:31:05 quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
Ima jedna pokretna, columbo d.d. Stvarno je žalosno da Split nema poštenu striparnicu, ali takva je situacija...
Čekaj malo, znači COLUMBO nije poštena striparnica? Pa imate njega, šta će vam više?
columbo je više nego pošten trgovac Najveći problem za striparnicu u st-u su nenormalno visoki najmovi poslovnih prostora. Tako da otvorit striparnicu i živit od toga je gotovo pa nemoguće. U biti u st-u se mogu relativno lako nabavit velika većina stripova iz svih djelova bivše juge (opet zahvaljujući columbu), ali nedostaje mjesto za nabavit fordove hc, bonellije hc i još ponešto albuma. |
lwood |
Posted - 21/02/2011 : 21:25:34 quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
ošla da se leći |
paro |
Posted - 21/02/2011 : 21:05:38 quote: Originally posted by PAJDO
quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
Ima jedna pokretna, columbo d.d. Stvarno je žalosno da Split nema poštenu striparnicu, ali takva je situacija...
Čekaj malo, znači COLUMBO nije poštena striparnica? Pa imate njega, šta će vam više? |
split85 |
Posted - 21/02/2011 : 20:52:48 quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
mi smo ti selo dobro PAJDO govori, žalosno i tragično |
PAJDO |
Posted - 21/02/2011 : 20:40:06 quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
Ima jedna pokretna, columbo d.d. Stvarno je žalosno da Split nema poštenu striparnicu, ali takva je situacija... |
Mali_Mate |
Posted - 21/02/2011 : 20:23:14 quote: Originally posted by Obi-wan
A di vam je striparnica?
bilo pa proslo |
Obi-wan |
Posted - 21/02/2011 : 19:00:22 A di vam je striparnica? |