T O P I C R E V I E W |
Patrix |
Posted - 03/04/2011 : 10:45:12 Jel' vam se ikad dogodilo da ste u pakiranju nekog stripa dobili oštećen strip Meni se dogodilo preko nekoliko puta,ali najoštećeniji su mi bili,DD LUSP "Na Ruti Moby Dicka" i Zagor LU MAXI "Noćna Mora Na Moru". Zašto se to događa Na polici poredani maxiji,a naslov Noćna Mora Na Mo... To se po meni ne bi smjelo događati. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome i je li se vama dogodila ista stvar? Nadam se da više neće biti takvih brojeva u kompletima,a vi? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
skuby |
Posted - 05/04/2011 : 12:59:49 Na sreću meni se nikad nije dogodilo da sam dobio oštećen strip |
jaki |
Posted - 04/04/2011 : 22:36:22 kad sam kupova pakete rijetko sam uzeo koji oštećen strip u njemu. |
Patrix |
Posted - 04/04/2011 : 20:27:49 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Patrix
Evo,kupio i MM pakiranje,a gornji dio zadnjih nekoliko stranica-strgan!
Pa jel gledaš ti u kakvom su stanju ti stripovi kad ih kupuješ ili uzimaš naslijepo?
Naravno da gledam.Samo što ne vidim stražnji dio prvog MM-a,kao ni prednji dio drugog.Ali,nema veze,lako je taj broj naći u kompletima. |
jaki |
Posted - 04/04/2011 : 17:08:34 quote: Originally posted by Patrix
Evo,kupio i MM pakiranje,a gornji dio zadnjih nekoliko stranica-strgan!
Pa jel gledaš ti u kakvom su stanju ti stripovi kad ih kupuješ ili uzimaš naslijepo? |
Patrix |
Posted - 04/04/2011 : 16:10:20 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by bisley
Poštar mi je slomio Komarca (strip tvrdih korica) na pola da bi ga uuguuuuraaaaaoo u sandučić.
tvoj poštar neki bodybuilder!
a lwoodu sa foruma je njegov poštar poručio da stripove skupljaju pedofili
|
Patrix |
Posted - 04/04/2011 : 16:09:09 Evo,kupio i MM pakiranje,a gornji dio zadnjih nekoliko stranica-strgan! |
supermark |
Posted - 04/04/2011 : 16:02:09 quote: Originally posted by bisley
Poštar mi je slomio Komarca (strip tvrdih korica) na pola da bi ga uuguuuuraaaaaoo u sandučić.
tvoj poštar neki bodybuilder!
a lwoodu sa foruma je njegov poštar poručio da stripove skupljaju pedofili |
jaki |
Posted - 04/04/2011 : 13:37:16 U pm kako da i mi ostali dobijemo tu uslugu? |
bisley |
Posted - 04/04/2011 : 13:05:51 quote: Originally posted by jaki
Da li svaki put potpisuješ primitak u onu poštansku knjigu? Da li tvoja kartična kuća odbija novce na kraju mjeseca ili Amazon? Meni uvijek je datum terećenja kartice datum kad su mi poslali pošiljku.
Svaki put osim ta dva puta Kartična kuća Amazon mi tereti račun onaj dan kad dignem pošiljku |
masija |
Posted - 04/04/2011 : 12:23:42 I meni odMah skidaju pare sa kartice. |
jaki |
Posted - 04/04/2011 : 12:11:46 Da li svaki put potpisuješ primitak u onu poštansku knjigu? Da li tvoja kartična kuća odbija novce na kraju mjeseca ili Amazon? Meni uvijek je datum terećenja kartice datum kad su mi poslali pošiljku. |
bisley |
Posted - 04/04/2011 : 09:09:53 quote: Originally posted by jaki
Amazon skida novac sa računa tek onda kad dobije obavjest od pošte da je pošiljka isporučena. U oba slučaja pošiljka nije bila isporučena, netko je u pošti potpisao umjesto mene i na osnovu ničega poslali su obavjest Amazonu
Griješiš.Amazon skida novce kad ti pošalju pošiljku i pošto je ta pošiljka u rangu tiskanice obično ne ostavlja nikakav papirni trag.
Ni jedna pošiljka mi nije bila u rangu tiskanice, nego paketa. Dakle sve pošiljke koje sam cobivao tretirane su kao paketi, a novac skinu zadnji dan u mjesecu u kome su poslali pošiljku. Sa engleskog amazona nikad ili rijetko naručujem jer imaju veću poštarinu zbog tretiranja zemlje kao ostatak svijeta. |
jaki |
Posted - 04/04/2011 : 06:49:17 quote: Originally posted by bisley
Amazon skida novac sa računa tek onda kad dobije obavjest od pošte da je pošiljka isporučena. U oba slučaja pošiljka nije bila isporučena, netko je u pošti potpisao umjesto mene i na osnovu ničega poslali su obavjest Amazonu
Griješiš.Amazon skida novce kad ti pošalju pošiljku i pošto je ta pošiljka u rangu tiskanice obično ne ostavlja nikakav papirni trag. |
Obi-wan |
Posted - 03/04/2011 : 21:40:28 quote: Originally posted by bisley
quote: Originally posted by Obi-wan
Novac ti nije skinula pošta već Amazon. Kada pošalju, oni skinu novac s tvojeg računa. Pošta nema ništa s tim.
Ono što je debilno je tretirati tako skupu pošiljku kao tiskanicu i shodno tome ostavljati na stepenicama, sandučetu ili slično. Trebalo bi ostavljati izvješće pa onda primatelj ode na poštu, potpiše i podigne pošiljku... Problem je konkretno u tvojoj pošti gdje rade nemarni i nefleksibilni službenici. Ja sam ove moje (doduše teškom mukom) nagovorio da ne nose pošiljke i da ne istavljaju na sandučetu. Poštar mi ostavi izvješće i ja odem na poštu po to. I sve super...
100 puta sam dobivao obavjest i išao u poštu podignuti pošiljku, nikad nije bilo problema. Nakon što su izmjenjali poštare po ulicama, to svako ljeto rade jer se zbog turizma udupla broj ljudi u gradu, pa zaposle i sezonce. Amazon skida novac sa računa tek onda kad dobije obavjest od pošte da je pošiljka isporučena. U oba slučaja pošiljka nije bila isporučena, netko je u pošti potpisao umjesto mene i na osnovu ničega poslali su obavjest Amazonu
Da, promjena poštara je zeznuta. Taman kada izdresiraš jednog, dođe neki drugi. Kod mene Amazon skine novce pri slanju pošiljke - znači kada je shipped (ne čekaju dokaz isporuke, a vjerovatno ga ni ne dobiju, niti ja išta potpisujem)...Znači, ja platim (skinu mi novce) i onda čekam 8-14 dana na stripove i uvijek je tako. |
Obi-wan |
Posted - 03/04/2011 : 21:35:54 quote: Originally posted by Davor2403
U mene u mom naselju se postar ama bas nikada nije potrudio bilo kakvu posiljku ponijeti, bilo da se radi od 2-3 broja ili o posiljci od 4 kg... On jednostavno meni ubaci onu obavijest da mogu paket podici na tom i tom salteru i gotovo... Nekad mi je znalo biti krivo sto ja moram ici do poste po 2 stripa, ali kad vidim kakvih postara ima drago mi je da je ovaj moj takav...! ;)
Imaš sreće što je tvoj poštar takav. Puno njih nije te sreće. Pazi ovo: Moj poštar je kukao i bunio se što "mora" nositi teške tiskanice do moje kuće. Onda ja objasnim da ne mora tj. da mi je bolje dobiti izvješće pa na poštu. Tu se poštar još više razljuti i ponovo počne kako više ne može podnijeti teške tiskanice koje stalno stižu. Uviđate li nelogičnost ovdje? Na kraju sam ipak nekako isposlovao da ne nosi i ne ostavlja u hodniku zgrade. To je i meni i poštaru ustvari bio cilj, a trebalo je 4-5 ubjeđivanja da se to ostvari. |
Obi-wan |
Posted - 03/04/2011 : 21:29:09 quote: Originally posted by Mhejl
Just curious - kako vam se isplati naručivati bilo šta sa Amazona uz onakvu krvopijsku poštarinu?
Kada zbrojim strip i poštarinu, strip sa Amazona izađe jeftinije nego sličan ili isti strip u domaćem izdanju. Dakle, ako ne smeta engleski jezik, Amazon je super. Izbor stripova je odličan, a poštarina bude nekih 20-25 % od narudžbe. Moja zadnja narudžba, 70 dolara za stripove i 20 dolara za poštarinu (podnošljivo, bar za mene). Knjige su još isplativije, a ako hoćeš polovne, bude stvarno jeftino. |
bisley |
Posted - 03/04/2011 : 18:00:27 quote: Originally posted by Obi-wan
Novac ti nije skinula pošta već Amazon. Kada pošalju, oni skinu novac s tvojeg računa. Pošta nema ništa s tim.
Ono što je debilno je tretirati tako skupu pošiljku kao tiskanicu i shodno tome ostavljati na stepenicama, sandučetu ili slično. Trebalo bi ostavljati izvješće pa onda primatelj ode na poštu, potpiše i podigne pošiljku... Problem je konkretno u tvojoj pošti gdje rade nemarni i nefleksibilni službenici. Ja sam ove moje (doduše teškom mukom) nagovorio da ne nose pošiljke i da ne istavljaju na sandučetu. Poštar mi ostavi izvješće i ja odem na poštu po to. I sve super...
100 puta sam dobivao obavjest i išao u poštu podignuti pošiljku, nikad nije bilo problema. Nakon što su izmjenjali poštare po ulicama, to svako ljeto rade jer se zbog turizma udupla broj ljudi u gradu, pa zaposle i sezonce. Amazon skida novac sa računa tek onda kad dobije obavjest od pošte da je pošiljka isporučena. U oba slučaja pošiljka nije bila isporučena, netko je u pošti potpisao umjesto mene i na osnovu ničega poslali su obavjest Amazonu |
Davor2403 |
Posted - 03/04/2011 : 17:11:49 U mene u mom naselju se postar ama bas nikada nije potrudio bilo kakvu posiljku ponijeti, bilo da se radi od 2-3 broja ili o posiljci od 4 kg... On jednostavno meni ubaci onu obavijest da mogu paket podici na tom i tom salteru i gotovo... Nekad mi je znalo biti krivo sto ja moram ici do poste po 2 stripa, ali kad vidim kakvih postara ima drago mi je da je ovaj moj takav...! ;) |
Mhejl |
Posted - 03/04/2011 : 17:09:34 Just curious - kako vam se isplati naručivati bilo šta sa Amazona uz onakvu krvopijsku poštarinu? |
Obi-wan |
Posted - 03/04/2011 : 17:01:18 Novac ti nije skinula pošta već Amazon. Kada pošalju, oni skinu novac s tvojeg računa. Pošta nema ništa s tim.
Ono što je debilno je tretirati tako skupu pošiljku kao tiskanicu i shodno tome ostavljati na stepenicama, sandučetu ili slično. Trebalo bi ostavljati izvješće pa onda primatelj ode na poštu, potpiše i podigne pošiljku... Problem je konkretno u tvojoj pošti gdje rade nemarni i nefleksibilni službenici. Ja sam ove moje (doduše teškom mukom) nagovorio da ne nose pošiljke i da ne istavljaju na sandučetu. Poštar mi ostavi izvješće i ja odem na poštu po to. I sve super... |
bisley |
Posted - 03/04/2011 : 16:53:50 quote: Originally posted by jaki
Nekoliko nezgodnih stvari mi se dogodilo. Poštar mi je slomio Komarca (strip tvrdih korica) na pola da bi ga uuguuuuraaaaaoo u sandučić. Mjesec dana sam se žalio u pošti od šaltera do šaltera dok nisam na kraju došao do šaltera na kojem sam se počeo žaliti. Dakle vidio sam da nema smisla. Druga stvar je bila da mi poštar donese paket koji je stigao iz Amerike i ostavi ga na stepenice na ulazu u zgradu. Tjedan dana kasnije tip iz zgrade mi je rekao da su djeca nosala peket pa ga je on uzeo jer je na moje ime. Pošta je uredno skinula lovu sa moga računa iako nisam potpisao da sam podigao pošiljku. Dva mjeseca kasnije ponovila se ista stvar. Zvao sam direktora pošte i pitao kako mi mogu skidati lovu sa računa, s obzirom da nisam potpisao da sam preuzeo pošiljku, a on mi kaže, naš djelatnik ti donese u zgradu a ti se buniš... Ne znam što napraviti...
Zašto ti je pošta skidala lovu sa računa i kako?
Naručio sam neke stripove sa Amazona. Nisam u pošti potpisao da sam podigao pošiljku,a uredno mi je skinuto sa računa..., i tako 2 puta u 2 mjeseca |
srdjandj |
Posted - 03/04/2011 : 16:52:42 Da, uglavnom mi se ošteti po neki strip tokom transporta. |
bazgtoon |
Posted - 03/04/2011 : 15:07:59 joj, nikad necu zaboravit svog genijalnog postara, frajer je u sluzbenoj torbi sa pismima nosio Colu koju nije dobro zatvorio i to mu se prolilo po cijeloj torbi!!!! dobio sam močo krpu, a ne stripove. sva sreca, bila su to samo dva dylan doga vrijednosti 40 kn koje sam odmah bacio, a postaru je bilo toliko zao da mi je iduci tjedan kupio strip na kiosku, pa sam mu sve oprostio :) |
Paka01 |
Posted - 03/04/2011 : 12:54:17 Samo jednim sam ima problem sa time, kad sam naručija strip iz Engleske, a retardirani poštar ga je prisavija na pola kako bi ga ugura u sandučić. Sad mi se taj trejd može odlično savijat po sredini Zato sad kad naručujen, uvik stavin da mi se šalje na adresu u Podgori jer tamo svi ovi ljudi iz pošte poznaju svakoga iz mista tako da i bolje paze na pakete |
jaki |
Posted - 03/04/2011 : 12:48:59 quote: Originally posted by bisley
Nekoliko nezgodnih stvari mi se dogodilo. Poštar mi je slomio Komarca (strip tvrdih korica) na pola da bi ga uuguuuuraaaaaoo u sandučić. Mjesec dana sam se žalio u pošti od šaltera do šaltera dok nisam na kraju došao do šaltera na kojem sam se počeo žaliti. Dakle vidio sam da nema smisla. Druga stvar je bila da mi poštar donese paket koji je stigao iz Amerike i ostavi ga na stepenice na ulazu u zgradu. Tjedan dana kasnije tip iz zgrade mi je rekao da su djeca nosala peket pa ga je on uzeo jer je na moje ime. Pošta je uredno skinula lovu sa moga računa iako nisam potpisao da sam podigao pošiljku. Dva mjeseca kasnije ponovila se ista stvar. Zvao sam direktora pošte i pitao kako mi mogu skidati lovu sa računa, s obzirom da nisam potpisao da sam preuzeo pošiljku, a on mi kaže, naš djelatnik ti donese u zgradu a ti se buniš... Ne znam što napraviti...
Zašto ti je pošta skidala lovu sa računa i kako?
|