forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 LB

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Curunir Posted - 18/06/2011 : 00:15:21
http://www.libellus.hr/

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
zeljko Posted - 11/07/2011 : 09:47:04
fala nebesima
nadam se da će se ubrzati komunikacija i da će se kačiti najave kao nekad ovdje na podforumu
jaki Posted - 10/07/2011 : 22:46:55
bubo Posted - 10/07/2011 : 21:56:57
libellusov forum otvoren
teller Posted - 29/06/2011 : 13:41:54
pa mislim da bi trebali u rundi sa Magičnima...ako je pravde!
split85 Posted - 29/06/2011 : 11:57:09
Nema nikakvih novosti o Mister NO-a
Poli Posted - 29/06/2011 : 11:56:21
Super!
Meni su pasala. :)
teller Posted - 29/06/2011 : 11:43:38
nema još najave na sajtu ali spremaju dečki dva nova Dilan Dog kolorca, prvi se dobro prodaju kažu.
feka82 Posted - 27/06/2011 : 09:14:30
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by DOMI

nadam se da neće propasti, prvenstveno radi serijala MMystere koji konačno imam u opremi kakvu taj serijal zaslužuje... uskoro izlaze 49 & 50... Ipak je prvih stotinjak priča fino kompletirano...

Možda jedina mala zamjerka što se MM ne izdaje kao Nathan Never 3 u 1.

Da. To ja odavno govorim. Jednostavno, šteta je potrošit tako lipo izdanje na 110-120 stranica. I neisplativo. Nema većeg gušta nego uzet onu knjižurdu mister no-a od 350 stranica i vatra.
I mislim da nije prekasno, libellus po meni mora stavit bar 2, ako ne već 3 priče u jednu knjigu.2 bi bile taman. I tad bi svaka bila uvr glave 300 stranica knjiga sta je skroz ok.

ja mislim sto se tice MM-a da ce takav nacin pakovanja prica doci tek kada se budu objavljivale price od slobodne dalmacije ondje je vecinom jedan broj bila kompletna prica , pa bi se tako u dvi-tri price i mogao pakovati
Zagor-te-nay Posted - 26/06/2011 : 17:36:47
quote:
Originally posted by split85

quote:

nadam se da neće propasti, prvenstveno radi serijala MMystere koji konačno imam u opremi kakvu taj serijal zaslužuje... uskoro izlaze 49 & 50... Ipak je prvih stotinjak priča fino kompletirano...

Da. To ja odavno govorim. Jednostavno, šteta je potrošit tako lipo izdanje na 110-120 stranica. I neisplativo. Nema većeg gušta nego uzet onu knjižurdu mister no-a od 350 stranica i vatra.
I mislim da nije prekasno, libellus po meni mora stavit bar 2, ako ne već 3 priče u jednu knjigu.2 bi bile taman. I tad bi svaka bila uvr glave 300 stranica knjiga sta je skroz ok.
split85 Posted - 26/06/2011 : 10:40:03
quote:

DOMI Posted - 26/06/2011 : 10:19:47
______________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HR HIPNOS ovih dana...
Garfield_Mo Posted - 24/06/2011 : 13:35:44
Ma ja sam za to da se svaka greska treba ispraviti.Placamo to uredno i posteno i takvi trebaju biti stripovi, a ne s nekakvim greskama.
Zeljko nadam se da toga nece doci ... Ja cak mislim da je dobro sto su se rasirili, to bi trebalo znaciti da im dobro ide.Zalosno bi bilo kupiti primjera 50-60 knjiga (a dobro znamo kolko kostaju) i da se prekine ...
zeljko Posted - 24/06/2011 : 11:13:02
što se mene tiče ne moraju povlačiti greške iz opticaja osim ako nisu katastrofalne...
međutim i dalje me strah da će libelus propasti dok ne završi npr NATHANA
nekako su mi se previše raširili kao na frontu
ritam je OK samo nek ovako nastave...
prodana izdanja govore kako ljudi ipak kupuju... jeste sa zakašnjenjem... ali ide to polako...
feka82 Posted - 24/06/2011 : 10:28:49
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

I jedna bitna razlike izmedju Libellusa i Ludensa je ta, da ako se desi neka greska u stripu kod Libellusa oni sve to povuku i ponovo stampaju stripove, a kod Ludensa nema toga.Kod njih vrijedi ono ... Pogrjesilo se sta sad ? :) Ili sto mi pravo smeta kad ukinu neka izdanja ... Kupujem godinama izdanja, ostavim gomilu para i samo tako prestalo izlaziti. Smjesno i sad sve se moze baciti u vodu sto si skupljao.Imas polovicnu kolekciju ...

Mislim da taj odnos nije uredu.

apsolutno se slazem , to sam gore i naveo sto se tice bookglobeovog izdanja dampyra sta ce ljudi sada sto imaju ove knjige , ni tamo ni vamo , a tek sto daju budzasto da oni rasprodaju te knjige , da i tu namlate da im ne skuplja prasinu . Covjek konta rasprodaju da bi mogli stampati nova izdanja , ali ne ....
Kit Carson Posted - 24/06/2011 : 01:51:12
quote:
Originally posted by Paka01

Vjerojatno bi išlo bržim tempom = minus

A jbg kad je ovo minus! Ne shvatam sta kupcima smeta ako odredjeno izdanje izadje, a ti nemas trenutno para da kupis. Kupices ga kad imas. Njihov tempo u ovom slucaju ne uslovljava tvoj. Medjutim, ako oni ne izbacuju dovoljno brzo, onda odredjuju i tvoj tempo.
Garfield_Mo Posted - 24/06/2011 : 00:06:30
I jedna bitna razlike izmedju Libellusa i Ludensa je ta, da ako se desi neka greska u stripu kod Libellusa oni sve to povuku i ponovo stampaju stripove, a kod Ludensa nema toga.Kod njih vrijedi ono ... Pogrjesilo se sta sad ? :) Ili sto mi pravo smeta kad ukinu neka izdanja ... Kupujem godinama izdanja, ostavim gomilu para i samo tako prestalo izlaziti. Smjesno i sad sve se moze baciti u vodu sto si skupljao.Imas polovicnu kolekciju ...

Mislim da taj odnos nije uredu.
Mr. Bushido Posted - 23/06/2011 : 21:31:48
quote:
Originally posted by pknezevic

da li libelus i stripovi na kvadrat rade sutra

Trebali bi. Nije bilo nikakvih obavijesti da neće.
pknezevic Posted - 23/06/2011 : 21:29:12
da li libelus i stripovi na kvadrat rade sutra
feka82 Posted - 23/06/2011 : 12:11:51
quote:
Originally posted by Paka01

Mislin, da me se ne razumi krivo... Uzea bi i ja Libellusovoga Zagora bez problema, al čisto sumnjan da bi to moga pratit. Njihov tempo mi je neizdržljiv i iz toga razloga sam prista pratit Nathana Nevera nažalost. Al Libellusu ću ako ništa vječno bit zahvalan za NN Gigante, neki od najboljih stripova šta sam ikad pročita se nalaze u toj ediciji.

ludensu je mrsko stampati ista sto je u boji (osim specijalaca ,ali to moraju ) , pa tako i naslovnice , a to mi je u kolekcionarsko minus na desetu . Oni po meni se cini zele samo namlatiti lovu , a po sto se zagor prodaje ko lud oni ga stampaju po deseti put . Najbolje da su kod zagora ostali na standardnim edicijama i njih ubrzali i to je to , a mozda i kolekcionarima poklonili neko supesonicno ultra izdanje , a ne onu da kazem jednostavnost
Sto se tice tempa kod libellusa on je odlican i vecini odgovara , zasto cekati kraj serijala i drugi , treci , deseti broj dvije-tri godine , kao sto neki kolekcionari cekaju na bookglobeove edicije . Ne moraju se svi stripovi kupiti .
Onda ako ne moze , ako se ne prodaju svi primjerci , prodaji po budzasto ili ukini ediciju , sto je dampyrov slucaj dok bi da je to kod libellusa vec zajedno sa talijanima citali
Libellus je najbolji i to je najveca istina .
U ovu recenicu jos mozemo svrstati i fibru i darkwood jeri oni spadaju u tu kategoriju
teller Posted - 23/06/2011 : 11:38:08
Poanta je da bi Libellusov bio bolji i skuplji...večini kolekcionara tih 30-40 kuna više nebi pravilo problem
za perfektno izdanje, nije ovo loše od Ludensa ali papir je krut,tvrd i debeo, pa mi se mnogo više dopada onaj kojeg
upotrebljava Libellus...uz naslovnice največa mana tog izdanja-što se mene tiče...Libellus skoro da do sada nije zajebao pa
nebi ni tog Zagora,to sam siguran...a kvaliteta se plača...i bolji kruh je skuplji pa kako nebi bio bolje napravljen strip?
Raumijem ja Paku01,na svoj način je u pravu...danas svaka kuna/euro zlata vrijedi ali Libellus bi prodao 800 komada Zagora i da je cijena 25o kuna...to sam siguran,ne prvi dan ali u pola godine sigurno.
Paka01 Posted - 22/06/2011 : 19:39:46
Mislin, da me se ne razumi krivo... Uzea bi i ja Libellusovoga Zagora bez problema, al čisto sumnjan da bi to moga pratit. Njihov tempo mi je neizdržljiv i iz toga razloga sam prista pratit Nathana Nevera nažalost. Al Libellusu ću ako ništa vječno bit zahvalan za NN Gigante, neki od najboljih stripova šta sam ikad pročita se nalaze u toj ediciji.
Zagor12 Posted - 22/06/2011 : 19:39:01
Kad će forum?
Paka01 Posted - 22/06/2011 : 19:37:35
Ovaj prvi primjer je izaša 2007. godine, od tada su digli cijene, provjeri novija izdanja
A Texova Kolor biblioteka isto košta svako izdanje, koliko god strana imalo.
Garfield_Mo Posted - 22/06/2011 : 19:35:30
Paka01 imas primjera http://libellus.hr/i/rio-negro/174/0/-2 338 strana 130 kuna i bio je 110 kuna, ili primjera http://libellus.hr/i/dvostruka-igra/384/0/-2 459 stranica u boji koji je kostao 220 kuna i slicno ... To sad zavisi od x faktora.Sto se tice naslovnica u boji, to je jedan od razloga zbog cega razmisljam bi li uzimao zagora kolekcionarskog.Ako vec prave kolekcionarskog zagora zar to ne bi trebalo izgledati perfektno jer ga vec ima u milion izdanja, i stvarno sam se nadao da ce biti naslovnice u boji.I svaka je naslovnica u boji siguran sam bar 10'ak kuna, pa vjerovanto bi i on bio 200 kuna da ima samo naslovnice u boji, ali to je sve stvar ukusa i misljenja.

Meni je puno minusa u ludensovog kolekcionarskog ...

crno bijele naslovnice minus
hrbat minus
kvaliteta opcenito minus

i td ...

U biti kupujes kolekcinarsko izdanje gdje ima relativno dosta popusta.Sto mi stvarno smeta.
Paka01 Posted - 22/06/2011 : 19:01:15
Vjerojatno bi bilo skuplje od ludensovoga = minus
Vjerojatno bi išlo bržim tempom = minus

A kvaliteta Ludensovoga izdanja mi je taman. Meni ne tribaju nikakvi popratni tekstovi, strip kupujem radi stripa.
To je sve moje mišljenje i kazat ću to. Da, libellusov bi ima popratne tekstove, naslovnice u boji, ne znan ni ja šta još... Al mi to uopće nije potribno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000