forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Striparnice u Splitu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Rogan Posted - 06/07/2011 : 12:14:10
...ima li ih? Gde se nalaze? Koji su izdavachi zastupljeni...?

Idem naredne nedelje na svoj annual Croatian vacation na Vis, i vech 3-4 godine barem dva dana tokom leta provedem u Splitu, ali uvek zaboraviim da se raspitam za neku pristojnu striparnicu. Mnogo bi mi znachlo da me uputite na pravu stranu.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rogan Posted - 12/08/2011 : 13:22:41
Pardon, hvala jakiju.
jaki Posted - 12/08/2011 : 08:20:31
jakiju,molim lijepo
Rogan Posted - 12/08/2011 : 01:01:58
Htedoh samo da se zahvalim Jakom, Nesvrstanom i ponajvishe ljubaznom i predusretljivom Columbu. Hvala, ljudi, ypu made my summer - letovanje nije letovanje bez dobrog stripa. Stripovi kupljeni, sve je vishe no zadovoljavajuche, a uspeo sam i da odmah po izdavanju nabavim 3 i 4 Dilan Kolor fest i to josh s popustom.
globinjo Posted - 07/07/2011 : 16:48:01
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:
Originally posted by jaki

Tako je.Na vrhu Marmontove od 18-21h svaki dan prodaje Columbo/Dalibor i ima širok izbor stripova(sve).

a reci mi,znas li mozda kako se krecu cijene kiosk izdanja??

kontaktiraj ga...veliki je raspon cijena...
jaki Posted - 07/07/2011 : 16:24:41
jaki je reka da Columbo ima sve ali normalno da ne može sve da drži na štandu zato je potrebno ga kontaktirati da mu on zna donijeti željene stripove.
jaki mnogo pametan a i lijep.
rekao sam.uggh!
NESVRSTANI Posted - 07/07/2011 : 15:36:53
quote:
Originally posted by Lord Vader89

jedino mogu da iscupam znacenje da na samom standu nema tih stripova (iako jaki rece da ima), vec da mora da pre toga uspostavi kontakt sa Columbom?
na kraju krajeva, nije ni bitno, posto je problem ocito resen, nego mi se ucinilo zanimljivim u trenutku :)

Bingo.
Jaki nema pojma.
dicmanjac Posted - 07/07/2011 : 15:32:13
quote:
Originally posted by jaki

Tako je.Na vrhu Marmontove od 18-21h svaki dan prodaje Columbo/Dalibor i ima širok izbor stripova(sve).

a reci mi,znas li mozda kako se krecu cijene kiosk izdanja??
Lord Vader89 Posted - 07/07/2011 : 15:24:07
jedino mogu da iscupam znacenje da na samom standu nema tih stripova (iako jaki rece da ima), vec da mora da pre toga uspostavi kontakt sa Columbom?
na kraju krajeva, nije ni bitno, posto je problem ocito resen, nego mi se ucinilo zanimljivim u trenutku :)
NESVRSTANI Posted - 07/07/2011 : 15:20:00
quote:
Originally posted by Lord Vader89

To mu ne resava problem, jer Columbo to ne drzi, ali da ipak kontaktira Columba?

Aj pažljivije pročitaj.
Rogan Posted - 07/07/2011 : 14:46:07
Vech kontakirao, ali mi je svakako znachilo da mu saznam i lokaciju, da bih lakshe isplanirao/ugovorio primopredaju.
Lord Vader89 Posted - 07/07/2011 : 14:04:05
To mu ne resava problem, jer Columbo to ne drzi, ali da ipak kontaktira Columba?
NESVRSTANI Posted - 07/07/2011 : 13:58:45
quote:
Originally posted by Rogan

E pa to reshava moj problem. Hvala, momci!

Ma ne rješava ti ovo ništa.
Ako san dobro skužija, tebe interesiraju Libellus/Fibra izdanja, a to Columbo na štandu ne drži.
Na štandu ćeš uglavnom nać SD/Ludens izdanja, a za ovo šta tebe interesira kontaktiraj Columba.
Rogan Posted - 07/07/2011 : 12:26:37
E pa to reshava moj problem. Hvala, momci!
jaki Posted - 07/07/2011 : 09:27:39
globinjo Posted - 07/07/2011 : 05:00:27
quote:
Originally posted by bazgtoon

zar nema neki tip sa štandom koji prodaje stripove, na vrhu marmontove ako se dobro sjecam? kad sam bio u splitu pred 2 godine sam kupio neke stripove kod njega, ne znam dali je taj tip jos uvijek tamo

prije dvi godine na vrhu marmontove??ja se ne sjećam tog tipa ni da je tu itko prodavao romane...ali danas,baš na vrhu marmontove,prvi štand u nizu,je sa stripovima...štand je tu ima dva mjeseca...nema čega nema...
Amos Posted - 06/07/2011 : 16:15:13
quote:

Eh, to je ona psihologija turizma, kad odem na more, nije mi frka da puknem 200-300 evra na stripove odjednom, kao luksuz sebi, a ovako kad sam po ceo dan u gradu, uvek ima prechih stvari a Darkvud mi i kad imam para ne bude bash toliko usput, pa nikad ne stignem.

Ovo skroz razumijem. Na odmoru se malo opustiš pa i više para potrošiš i tako. Bed je ako nemaš gdje potrošiti!
Amos Posted - 06/07/2011 : 16:11:45
Nije mi jasno da doli kod nas (mislim prvenstveno na moj Zadar, a vidim da ni Split nije bolji) nema niti jedna jedina striparnica. Zapravo sumnjam da bi bilo gdje u Zadru bilo moguće kupiti neki strip album, osim kiosk izdanja. Ne znam kakvo je stanje u Algoritmu na Relji?
Idem uskoro na godišnji doma u Zadar pa ću malo pronjuškati, mada se ne nadam previše.
A nije baš da na tom području nema ljudi koji čitaju i vole stripove.. Arthur Clarke: Misterije svijeta!
supermark Posted - 06/07/2011 : 16:01:15
nije više
bazgtoon Posted - 06/07/2011 : 15:55:51
zar nema neki tip sa štandom koji prodaje stripove, na vrhu marmontove ako se dobro sjecam? kad sam bio u splitu pred 2 godine sam kupio neke stripove kod njega, ne znam dali je taj tip jos uvijek tamo
Rogan Posted - 06/07/2011 : 14:40:29
Hvala na informaciji!
jaki Posted - 06/07/2011 : 14:15:54
Javi se našem članu Columbu za stripove.On je najveći trgovac stripovima u Dalmaciji(sad će me Milko poslati u neku stvar).
Rogan Posted - 06/07/2011 : 13:13:33
As well as convenience.
Mord Posted - 06/07/2011 : 13:09:36
U biti placas sentimentalnu vrijednost, sta ne?

Rogan Posted - 06/07/2011 : 13:02:41
Eh, to je ona psihologija turizma, kad odem na more, nije mi frka da puknem 200-300 evra na stripove odjednom, kao luksuz sebi, a ovako kad sam po ceo dan u gradu, uvek ima prechih stvari a Darkvud mi i kad imam para ne bude bash toliko usput, pa nikad ne stignem. No dobro, tu su Salon i Sajam knjiga. ovo je vishe bilo ubijanje dve muve jednim udarcem - ako vech idem u Hrvatsku na mesec dana, a leti okom odmora najvishe volim da uzhivam u dobrom stripu, zaista mi je lakshe da ih kupim na licu mesta a ne da vuchem svoje iz Beograda.
Markos Posted - 06/07/2011 : 12:53:17
quote:

Ja sam se najpre nadao nekom vechem izboru Libellus/Fibra/etc. izdavachkih kucha.

Fibra je prisutna u Algoritmu samo u zagrebačkom Avenue Mallu, u Profilu u Splitu bi trebao biti relativno pristojan izbor.

Ali nije mi jasno u čemu je problem otići u Darkwood/AF i kupiti iste stripove tamo po bitno nizim cijenama?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000