T O P I C R E V I E W |
veber |
Posted - 19/09/2011 : 20:31:43 Dragi ljubitelji i prijatelji stripa!
Od 4.-6. studenog održat će se 14. po redu Međunarodni festival stripa Crtani romani šou na izvrsnima lokacijama u samom srcu Zagreba : Zagrebačko Kazalište Mladih,Kino Europa,Francuska medijateka,KIC i Biblioteka Svijet Stripa.
Gosti ovogodišnjeg festivala su :
Milo Manara, Dubravko Mataković, Achde (Lucky Luke) Philippe Luguy ( Percevan) Laci (Sherlock Holmes) Leonid Pilipović (Tajna povijest,Velika igra) Thomas Gabison (urednik izdavačke kuće Actes sud) Enrique Badia Romero
+ koncert Septice
U sklopu festivala i ove godine će se održati izložbe,promocije domaćih izdanja,razgovori s publikom,potpisivanja i crtanja za publiku,projekcije filmova ,možda pokoja tribina, dan besplatnih stripova....
Sve to i još puno vše očekuje Vas na ovogodišnjem CRŠ-u a detaljan program i informacije slijede u budućnosti.
Za sva pitanja priupitajte ovdje ili na naš mail ,potrudit ćemo se da svi saznate što Vas zanima.
Davno je bila 1998. kad se dogodio prvi CRŠ,letili smo i padali :) al smo se održali, hvala svima koji ste nas pratili, Srdačan pozdrav, S.
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Spiderman |
Posted - 10/11/2011 : 20:02:12 quote: Originally posted by paro Želiš reć da djevojke prate forum?
možda da možda ne :) |
paro |
Posted - 10/11/2011 : 17:50:16 quote: Originally posted by Spiderman
Gle, obećao curkama da fotke neću staviti na net tako da nema svrhe da govorim :)
Želiš reć da djevojke prate forum? |
Spiderman |
Posted - 10/11/2011 : 17:31:47 quote: Originally posted by paro
Gle, obećao curkama da fotke neću staviti na net tako da nema svrhe da govorim :) A svi ste mogli svemu prisustvovat pa bi vidjeli curke |
paro |
Posted - 10/11/2011 : 17:16:40 quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by DeeCay
Da, i obećao je da će napraviti top 10 listu najboljih komada na CRŠ-u! Ja još čekam na to!
Jel ja? A to ću ipak ostavit za sebe :)
|
Spiderman |
Posted - 10/11/2011 : 17:07:18 quote: Originally posted by DeeCay
Da, i obećao je da će napraviti top 10 listu najboljih komada na CRŠ-u! Ja još čekam na to!
Jel ja? A to ću ipak ostavit za sebe :) |
DeeCay |
Posted - 10/11/2011 : 15:15:35 Da, i obećao je da će napraviti top 10 listu najboljih komada na CRŠ-u! Ja još čekam na to! |
Spiderman |
Posted - 10/11/2011 : 12:56:54 quote: Originally posted by degman dobri duh festivala je clan foruma spiderman, taj je sve je vidio i sve pohodio, svaka cast
|
degman |
Posted - 09/11/2011 : 22:11:15 meni je i ove godine bio SHOW jako dobro intimno poznanstvo s lacijem i pilipovicem je bilo nevjerovatno iskustvo, bolje se upoznao konacno i s kordejem
super, jako zadovoljan 1000 malih stvari treba jos ispraviti i popraviti ali sve u svemu - SHOW
dobri duh festivala je clan foruma spiderman, taj je sve je vidio i sve pohodio, svaka cast |
Spiderman |
Posted - 09/11/2011 : 12:38:12 quote: Originally posted by paro
Ja mislim da sam skužio koji je, al taj mi djeluje nekako preozbiljno i nedovoljno bushidovski...makar brijem da je on. Meni glupo što je lik sjedio 5 metara od nas na tribini i ne upoznamo se..
Jbg, mene godina proizvodnje muči pa nekad i zaboravim koga sam sve upoznao |
paro |
Posted - 09/11/2011 : 12:35:49 Ja mislim da sam skužio koji je, al taj mi djeluje nekako preozbiljno i nedovoljno bushidovski...makar brijem da je on. Meni glupo što je lik sjedio 5 metara od nas na tribini i ne upoznamo se.. |
Spiderman |
Posted - 09/11/2011 : 12:26:17 quote: Originally posted by zlikovski takvih na fotkama ima preko nekoliko. misterija još nije razriješena. koja fotka iz kojeg seta? nego vidim kako je bilo i zgodnih mladih dama preko nekoliko. lijepo, lijepo
Nisam ovlašten da kažem koji set koja fotka. Iako ako slijediš Bushidove upute lako se da naći
Oooo da, bilo je i curki, neloših čak |
zlikovski |
Posted - 09/11/2011 : 12:17:41 quote: Originally posted by Raven84
quote: Originally posted by zlikovski
nego vidim kako je bilo i zgodnih mladih dama preko nekoliko. lijepo, lijepo
Te su jadne cure pratile svoje dečke. Ne viidš okove?
svaki okov se da slomiti! |
Raven84 |
Posted - 08/11/2011 : 13:19:22 quote: Originally posted by zlikovski
nego vidim kako je bilo i zgodnih mladih dama preko nekoliko. lijepo, lijepo
Te su jadne cure pratile svoje dečke. Ne viidš okove? |
zlikovski |
Posted - 08/11/2011 : 12:40:17 quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Spiderman
Mr Bushido: naočale, bradica i brkovi?
Taj sam.
takvih na fotkama ima preko nekoliko. misterija još nije razriješena. koja fotka iz kojeg seta? nego vidim kako je bilo i zgodnih mladih dama preko nekoliko. lijepo, lijepo |
DeeCay |
Posted - 08/11/2011 : 01:07:39 Pa takav je Bushidu i avatar...
Spidey, dobre fotke! Sad možemo točno prebrojati koliko je ljudi bilo na kojoj tribini. Paro, baci se na posao da izradimo stats! |
Mr. Bushido |
Posted - 08/11/2011 : 00:16:47 quote: Originally posted by Spiderman
Mr Bushido: naočale, bradica i brkovi?
Taj sam. |
Spiderman |
Posted - 07/11/2011 : 23:46:38 narode evo fotki pa uživajte
Mr Bushido: naočale, bradica i brkovi? |
tinton |
Posted - 07/11/2011 : 18:57:09 Meni je također bilo odlično, pogotovo u petak i nedelju! Pilipović me naprosto oduševio!!! |
Spiderman |
Posted - 07/11/2011 : 18:00:23 quote: Originally posted by Zlotvor
fotke će biti navečer... u jurnjavi sam cijeli dan zbog privatnih stvari.
Zar i ti imaš sliku njegovog albuma? Znan da je paro sliku stavia na fejs pa ga zato pitan...
krivo sam kvotao, jbg... jurim cijeli dan |
Zlotvor |
Posted - 07/11/2011 : 14:39:18 quote: Originally posted by paro
O Kriste, ti zaista jesi brbljavi lik...
A nisan moga izdržat zbog ovog... Biće me ljubomora izila |
paro |
Posted - 07/11/2011 : 14:38:08 quote: Originally posted by Zlotvor
Zar i ti imaš sliku njegovog albuma? Znan da je paro sliku stavia na fejs pa ga zato pitan...
O Kriste, ti zaista jesi brbljavi lik... |
Zlotvor |
Posted - 07/11/2011 : 14:33:14 quote: Originally posted by Spiderman
Zar i ti imaš sliku njegovog albuma? Znan da je paro sliku stavia na fejs pa ga zato pitan... |
Spiderman |
Posted - 07/11/2011 : 14:26:47 quote: Originally posted by Zlotvor
A di je ulov od Manare, paro? Nećeš se ni pohvališ...
fotke će biti navečer... u jurnjavi sam cijeli dan zbog privatnih stvari. |
Spiderman |
Posted - 07/11/2011 : 14:26:01 'Ja sam najnormalniji seksualni manijak, kao i svi drugi ljudi!' |
ozasloscena_sovuljaga |
Posted - 07/11/2011 : 14:21:13 http://www.jutarnji.hr/mislav-stipic--ravnatelj-htv-a-uhvacen-kako-na-bolovanju-obilazi-festival-stripa/985664/ |