T O P I C R E V I E W |
Elesar |
Posted - 21/09/2011 : 11:38:46 Drugarke i drugari, kolege forumasi, clanovi Udruzenja,
povom predstojeceg 9. medjunarodnog Salona stripa u Beogradu (29.09-02.10.), Udruzenje Svet stripa ima veliko zadovoljstvo da vas pozove na zajednicko okupljanje i druzenje koje cemo upriliciti tokom 2 salonska dana – u petak (30.09.) i subotu (01.10.) Druzenje bi pocelo u 14.00h.
Naravno, dobrodosli su svi, ne samo clanovi Udruzenja, jer verujemo da ce ovaj Salon biti najbolji i najmasovniji po poseti do sada. Clanovi Udruzenja ce doduse imati dodatnih obaveza, posto bismo na tom okupljanju pripremili materijal i napravili konacne konsultacije pred predstojecu Skupstinu Udruzenja, koju bismo odrzali tokom Sajma knjiga. Mesto na kome cemo se okupiti je - kako prikladno ! - preko puta SKC-a, a sve to da ne biste morali previse da nosite torbe sa stripovima, a i da bi se nakon nekoliko piva bezbedno razisli kucama ili do autobuske stanice.
Restoran se zove POLET, i nadamo se da ce biti odlican domacin za sve nas.
Pretpostavljamo da ce veci broj forumasa i ljubitelja stripa doci u petak i subotu, tako da su upravo ti dani izabrani kao namenski za druzenje. Da bismo mogli da organizujemo i rezervisemo mesta, bilo bi vise nego korisno da nam vec sada, ukoliko ste u mogucnosti, kazete kada biste dosli i koji dan bi bili na druzenju. Takodje, i zbog nasih drugarki/ra van Beograda i Srbije, kako bismo mogli da im preporucimo (i eventualno rezervisemo za njih) smestaj po okolnim hostelima.
Zelimo vam prijatan boravak, ugodno druzenje sa gostima i autorima, prijateljima, kolegama, pune ruke kupljenih stripova i naravno puna srca utisaka!
Udruzenje ljubitelja devete umetnosti SVET STRIPA
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
elfak nish |
Posted - 05/10/2011 : 22:34:23 quote: Originally posted by dessa
quote: Originally posted by elfak nish
Kako alkohol deluje na omladinu
Što, pa baš smo glej.
Bas ste "glej" ,tj za posmatranje
super bilo,vidimo se barem na sajmu,ako bude prenocista |
dessa |
Posted - 05/10/2011 : 02:40:37 quote: Originally posted by elfak nish
Kako alkohol deluje na omladinu
Što, pa baš smo gej. |
elfak nish |
Posted - 05/10/2011 : 02:25:16 Kako alkohol deluje na omladinu
|
Grujah. |
Posted - 04/10/2011 : 03:03:25 Ja zato nasao Yukon Ho za 500, Scalped TPB za 500, Blago je svuda za 650.. ih bre, cene bile skroz kul :) |
debeli_bg |
Posted - 04/10/2011 : 01:43:41 Sa cenama su ga bas....trazi li mi za jedan kupus zagor(pecinu vetrova) isaran,ispresavijan,isflekan 400 din...pa mislim...valjda ce na sajmu da bude bolja ponuda. |
azra x. |
Posted - 03/10/2011 : 11:26:07 To je onaj lik sto stari i lose ocuvani Horror ceni 300 kinte. |
torgalgames |
Posted - 02/10/2011 : 23:24:01 culfis koj je bre ovaj zika :) ,e svasta ima :) |
culfis |
Posted - 02/10/2011 : 21:22:13
Zika na radnom mestu! |
Elesar |
Posted - 02/10/2011 : 16:17:36 Ispomerali su satnicu, bilo je manje od 15-ak minuta za pricu (i to za 2 casopisa), a posto su na bini vec bili Marko (za Strip Pressing), Vlada Vesovic i Zoran, te nije bilo mesta, Zoran je ispricao malo o casopisu. |
morrison |
Posted - 02/10/2011 : 14:32:17 E? Sto? |
azra x. |
Posted - 02/10/2011 : 14:30:17 quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by manhunter
Danas na Salonu stripa u 17: 45 zvanično predstavljanje revije Kiša. Predviđeno je da govore Zoran Stefanović, Darko Perović, Azra X. i Elesar.
Pa izvol`te.
I? Kako je bilo?
Never happened. . . |
morrison |
Posted - 02/10/2011 : 14:21:10 quote: Originally posted by manhunter
Danas na Salonu stripa u 17: 45 zvanično predstavljanje revije Kiša. Predviđeno je da govore Zoran Stefanović, Darko Perović, Azra X. i Elesar.
Pa izvol`te.
I? Kako je bilo? |
Gil-galad |
Posted - 01/10/2011 : 23:56:25
Moj jedini ulov sa Salona... Jedan, ali vredan.
Nisam se dugo zadržao, na žalost, ali - svake godine idem i mogu da kažem da nikad nije bila bolja atmosfera nego ove! Druženje posle takođe. |
Elesar |
Posted - 01/10/2011 : 22:52:03 quote: Originally posted by anto
Čekaj Elesare - a gde su fotke toliko očekivanog i najavljivanog fajta fri stajlom Marlowe VS Markos - i da li je do njega uopšte došlo, ili su to samo bile prazne priče i pusta obećanja za masu željne krvi ???
Sve sto ja mogu da ti kazem jeste da mi je bilo drago sto sam imao prilike da se ispricam sa obojicom i pozdravim sa velikim zadovoljstvom. |
Kojot |
Posted - 01/10/2011 : 22:38:56 quote: Originally posted by Kit Carson
@ Morrison
Koliko puta si cestitao Azri X. rodjendan?
Mene zanima koliko bi ti puta cestitao rodjendan Azri X? |
vronski 2 |
Posted - 01/10/2011 : 21:02:18 quote: Originally posted by anto
Čekaj Elesare - a gde su fotke toliko očekivanog i najavljivanog fajta fri stajlom Marlowe VS Markos - i da li je do njega uopšte došlo, ili su to samo bile prazne priče i pusta obećanja za masu željne krvi ???
Ne znam za taj fajt ali je zato Elesar snimo fajt moje malenkosti sa grupom razularenih forumaša a kao oružje ama koristio Darkwoodovog Konana! ;) |
anto |
Posted - 01/10/2011 : 14:16:21 Čekaj Elesare - a gde su fotke toliko očekivanog i najavljivanog fajta fri stajlom Marlowe VS Markos - i da li je do njega uopšte došlo, ili su to samo bile prazne priče i pusta obećanja za masu željne krvi ??? |
Elesar |
Posted - 01/10/2011 : 13:09:15 quote: Originally posted by Kit Carson
@ Morrison
Koliko puta si cestitao Azri X. rodjendan?
To je pitanje svih pitanja! Mrtva trka sa Grujahom... |
Kit Carson |
Posted - 01/10/2011 : 11:34:51 @ Morrison
Koliko puta si cestitao Azri X. rodjendan? |
kreŠa |
Posted - 01/10/2011 : 10:13:45 quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Elesar
Dusman medju dusmanima koji pitaju za KIDD, KIZ, KIMN, KITX, TT…
Ja sve hoću da pitam: u reklami za VIP telefoniju, sa onim skejterima, mornarima i ostalima: da li se na početku pojavljuje Dušman ili neko ko mu frapantno liči?
Došao je do tog nivoa da ga prepoznaju sa interneta. :D |
manhunter |
Posted - 01/10/2011 : 10:09:05 quote: Originally posted by Elesar
Ja sve hoću da pitam: u reklami za VIP telefoniju, sa onim skejterima, mornarima i ostalima: da li se na početku pojavljuje Dušman ili neko ko mu frapantno liči? |
manhunter |
Posted - 01/10/2011 : 10:06:48 Danas na Salonu stripa u 17: 45 zvanično predstavljanje revije Kiša. Predviđeno je da govore Zoran Stefanović, Darko Perović, Azra X. i Elesar.
Pa izvol`te. |
Elesar |
Posted - 01/10/2011 : 01:31:45 Sa danasnjeg druzenja na Salonu...
“Poletanje” u “Poletu”: Woolf, Drakulloni, Lixon, Snake, Grujah, Honest, Silni, Ultras, Morrison
Ekipa c’est la: (gornji red) Honest, Azra x, Morrison x, Pedja_Nbg, Grujah, Silni (donji red) Lixon, Elesar, Silni, Snake
Luka Enoh u akciji: Imrahil, Honest, Azra x, Sloba, Luka
Luka Enoh medju nama: (gore) Dessa, Woolf, Pedja_Nbg, Silni, Elesar (dole) Sloba, Morrison, Luka Enoh, Gil-galad
Ana, Colt (PP), Lixon, Woolf
Morrison, Vlada legenda Vesovic, Ultras, Elesar
I jos malo preko ovoga na http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=4656.120 |
axle munshine |
Posted - 30/09/2011 : 13:49:47 Cestitam Marku i Joci za osvajanje Grand prixa...Bravo majstori... |
andjusticeforall |
Posted - 30/09/2011 : 11:55:15 Cisto informativno, StripOs br. 5, Matakovicevo HC Govno, knjiga Crveni tata bijeli zec, se mogu kod Pedje kupiti, kad se udje u SKC, stepenicama gore lijevo, pa opet lijevo (ako slucajno nekoga zanima). |
|
|