forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra slavi peti rođendan!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 15/10/2011 : 00:01:39
15.10.2006., prije točno pet godina, izašla su prva Fibrina izdanja: prva dva albuma serijala Spaghetti brothers. Iako je Fibra formalno pravno osnovana par mjeseci ranije, ovaj datum je ipak ostao prihvaćen kao službeni početak ove izdavačke pustolovine. Iskreno, na početku ni sam nisam znao dokle će stići i kamo će je struje odnijeti, ali danas, rezimirajući učinjeno u ovih prvih pet godina ne mogu nego biti presretan i prezadovoljan. Ono što sam s Fibrom ostvario je više nego sam se i u snu mogao nadati: Fibra je pridobila povjerenje publike i ugled kod kritike objavivši zaista impresivnu nisku mahom iznimnih ostvarenja devete umjetnosti.

Zahvalio bih se svim Fibrinim suradnicima, u prvom redu Darku Macanu i Goranu Parlovu koji su joj kumovali, te Melini Mikulić koja joj je dala lice, ali i svima vama koji ste nas podržavali u proteklih pet godina; bez vas bi ova avantura bila nemoguća. Čast mi je i obaveza uzvratiti na ukazano povjerenje beskompromisno se držeći Fibrine izdavačke filozofije: samo dobri stripovi (u jednako dobrom izdanju)!

Kako rođendansko slavlje ne bi ostalo samo na riječima, odlučili smo iskoristiti nadolazeće književno-stripovske manifestacije kako bismo pripremili prigodno druženje, rođendanske popuste i akcije, o čemu ćemo vas uskoro malo opširnije obavijestiti.

A nama sad ne preostaje ništa drugo nego krenuti istim žarom u novu petoljetku;)
Sretno nam bilo!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
zokalav Posted - 21/10/2011 : 23:09:50
Čestitam srećno u daljem radu kako sa autorima tako i sa kupcima
živellllllliiiiiiii
Charlito de la Vega Posted - 21/10/2011 : 15:26:50
Sve čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu!
Stvarno odlični stripovi!
Porter Posted - 21/10/2011 : 14:28:29
Cestitke na radu i stvaralstvu.
GGG Posted - 21/10/2011 : 14:04:17
U današnje vrijeme jeftinih gluposti rijetke su firme, na bilo kojem području, koje rade takav kvalitet i takvim tempom kao Fibra (i to za više nego fer cijenu)
Čestitke i od mene.
Combatrock Posted - 20/10/2011 : 23:07:23
quote:
Originally posted by feniks

quote:
Originally posted by Combatrock

cekam... sta ima .... jel ima....

Imaju Spageti 2 3 4 x1 cijena 44 KM

Zadnji broj 1 je otisao pre neku nedelju- toliko o stripadzijama u BL

Hvala ti u svakom slucaju... imam sve sem keca...
red cloud Posted - 20/10/2011 : 19:39:13
quote:
Originally posted by Markos

15.10.2006., prije točno pet godina, izašla su prva Fibrina izdanja: prva dva albuma serijala Spaghetti brothers. Iako je Fibra formalno pravno osnovana par mjeseci ranije, ovaj datum je ipak ostao prihvaćen kao službeni početak ove izdavačke pustolovine. Iskreno, na početku ni sam nisam znao dokle će stići i kamo će je struje odnijeti, ali danas, rezimirajući učinjeno u ovih prvih pet godina ne mogu nego biti presretan i prezadovoljan. Ono što sam s Fibrom ostvario je više nego sam se i u snu mogao nadati: Fibra je pridobila povjerenje publike i ugled kod kritike objavivši zaista impresivnu nisku mahom iznimnih ostvarenja devete umjetnosti.

Zahvalio bih se svim Fibrinim suradnicima, u prvom redu Darku Macanu i Goranu Parlovu koji su joj kumovali, te Melini Mikulić koja joj je dala lice, ali i svima vama koji ste nas podržavali u proteklih pet godina; bez vas bi ova avantura bila nemoguća. Čast mi je i obaveza uzvratiti na ukazano povjerenje beskompromisno se držeći Fibrine izdavačke filozofije: samo dobri stripovi (u jednako dobrom izdanju)!

Kako rođendansko slavlje ne bi ostalo samo na riječima, odlučili smo iskoristiti nadolazeće književno-stripovske manifestacije kako bismo pripremili prigodno druženje, rođendanske popuste i akcije, o čemu ćemo vas uskoro malo opširnije obavijestiti.

A nama sad ne preostaje ništa drugo nego krenuti istim žarom u novu petoljetku;)
Sretno nam bilo!

Samo napred! Sam znas koliko je tesko (u finansijskom smislu) danas raditi sa stripovima u danasnje (ne)vreme. Siguran sam da je pre svega ljubav prema stripu nesto sto te i dalje gura u strip proizvodnji. Stripovi odavno na ovim prostorima nemaju tako veliku strip populaciju ljubitelja kao pre 20-25 godina, a sigurno da po pitanju strip ponude i kvaliteta, kao i dostupnosti, ovo moze biti smatrano zlatnim dobom stripa.
Jos jednom cestitke i sve najbolje u daljem radu!
noemis Posted - 20/10/2011 : 19:30:53
quote:
Originally posted by dessa

Hoće li biti uskoro informacija o tim popustima/akcijama? Sajam počinje za 3 dana, treba napraviti planove.

vala baš!
feniks Posted - 20/10/2011 : 18:54:43
quote:

Imaju Spageti 2 3 4 x1 cijena 44 KM

Zadnji broj 1 je otisao pre neku nedelju- toliko o stripadzijama u BL
dessa Posted - 20/10/2011 : 15:52:38
Hoće li biti uskoro informacija o tim popustima/akcijama? Sajam počinje za 3 dana, treba napraviti planove.
dcopic Posted - 20/10/2011 : 11:20:56
Čestitke i od mene za nevjerojatno ogroman trud koji je uložen u cijeli projekat!

A što se stripova tiče, više manje sve sama remek djela u savršenom izdanju.
DeeCay Posted - 20/10/2011 : 11:04:10
Evo, samo da se pridružim čestitkama! Odličan izdavač, odlični stripovi. Moram priznati da je i broj izdanja impresivan, isto kao i stripovi koji su objavljeni...
nika331 Posted - 19/10/2011 : 20:12:23
bravo markos, bravo fibra, bravo ja jer to čitam!
gombi Posted - 19/10/2011 : 20:05:41
quote:

Kada sam juce naletio do kancelarija vec su uhvatili maglu
Pokusacu danas...

molim te pogledaj i za Alvara Mayora ako ima ;)
Combatrock Posted - 19/10/2011 : 19:48:41
austin Posted - 19/10/2011 : 13:12:32
ja sam uzeo predzadnji spaghetti 1 u Biblioneru jos pre godinu dana i jache.
Cisto sumnjam da je onaj jedan preostali opstao do sada.
feniks Posted - 19/10/2011 : 12:35:55
Kada sam juce naletio do kancelarija vec su uhvatili maglu
Pokusacu danas...

Koliko se sjecam Spagetiji su kostali oko 45 KM komad i imali su prva 4 broja.
noemis Posted - 19/10/2011 : 01:21:32
čestitam i hvala za neke od najboljih stripova koje sam čitao!
Combatrock Posted - 17/10/2011 : 21:11:09
ok prijatelju... cekam... i hvala unapred...
ponki Posted - 17/10/2011 : 20:07:49
quote:

quote:

Mislim da to kod nas (u Banjaluci) jos ima u Biblioneru
nabavili prije 4 godine

ok. kazi kako da se dokopam toga...

prvo se strpi par dana dok Raso nadje vremena da provjeri sta u Biblioneru uopste jos imaju od tih Fibrinih izdanja i po kojoj cijeni...ali sigurno ce ti se javit' vrlo brzo
Combatrock Posted - 17/10/2011 : 18:42:06
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Markos

quote:

odgovori za spaghetti 1 ne vrdaj... 500 komada u reprintu bi naslo svoje kupce...

nema sanse da bi se prodalo vise od 50 komada u godinu dana.

dobro... prihvatam... u pravu si .... a kako da se ja dokopam br 1???? samo mi to odgovori (al nemoj neko zezanje)....

Mislim da to kod nas (u Banjaluci) jos ima u Biblioneru
nabavili prije 4 godine

ok. kazi kako da se dokopam toga...
SenG Posted - 17/10/2011 : 17:31:48
Sretan rođendan Fibri! Ja sam Markosa već jednom usporedio sa Prometejom koji ljudima donosi vatru - samo se nadam da neće završiti okovan za stijenu! :)
Šovinista Posted - 17/10/2011 : 15:56:13
Srećno bilo i još dugo Vam trajalo!!!
Fibra je pravi izdavač za mene jer bar 80 procenata izdanja odgovara mom ukusu i senzibilitetu. Raduje me rođendanski popust iako znam da je bezveze što ja kao čitaoc nisam podržao izdavača na vreme, ali jebiga takva je situacija, na žalost....
Samo napred i nemojte da stajete a mi ćemo se već nekako snaći da kupimo stripove (iako ide zima, pa mora i struja više da se plati)!
nenno Posted - 17/10/2011 : 15:11:06
zahvaljujuči Fibri stvarno sam upoznao "drugačije" stripove, u biti stripove koje možemo nazvati "umjetnost".... samo naprijed
Poli Posted - 17/10/2011 : 12:58:40
quote:
Originally posted by anto

Sto godina nam živeo.I ti i tvoja izdavačka kuća!
Ovo što si učinio za strip na ovim prostorima sa stripovi.com i Fibrom je nemerljivo!
Šta drugo da kažem osim hvala i da uradim osim da kupujem tvoja izdanja.

Istih sam rijeci.

feniks Posted - 17/10/2011 : 12:44:49
Sve najbolje u narednoj petoljetki!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000