forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 strip godine

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Argus Posted - 30/12/2011 : 17:28:53
Kad krece izbor za strip godine?
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
marinac Posted - 31/12/2011 : 22:17:54
Pojedinačno najbolji strip daleko ispred svih DEMON LUDILA

Izdanje godine HC Konan

Kiosk izdanje godine, serijal PSDZ

Najbolje naslovnice u ovoj godini Tex VČ

anto Posted - 31/12/2011 : 20:23:58
Strip godine ????
Pa Zekani, normalno!
Ignus Posted - 31/12/2011 : 18:30:56
quote:
Originally posted by Argus

Po meni ne bi trebalo razdvajati Konan 1 posebno Konan 2ili R.Kirby 1 pa R.Kirby 2 i Opskurne gradove1-4

Da, to sam i ja imao na umu kad sam pisao svoj post.
Raymond Posted - 31/12/2011 : 18:06:48
1. Rat-Man

vise gledam na kakav mi je roman nego jeli lux izdanje ovo-ono; iako i to moze biti vazno ali u vezi price nebi trebalo bit'
Argus Posted - 31/12/2011 : 18:05:25
Po meni ne bi trebalo razdvajati Konan 1 posebno Konan 2ili R.Kirby 1 pa R.Kirby 2 i Opskurne gradove1-4
dessa Posted - 31/12/2011 : 17:47:00
quote:
Originally posted by jang

nisam siguran za Demone ludila. Ipak je to VČ, a on nema neke distribucije u HR i SLO

A prošle godine?
Ignus Posted - 31/12/2011 : 17:40:19
5 vrhova bogova, 4 opskurna grada i Inkal...i to je to
jang Posted - 31/12/2011 : 17:26:29
nisam siguran za Demone ludila. Ipak je to VČ, a on nema neke distribucije u HR i SLO
Johnny Difool Posted - 31/12/2011 : 17:16:55
Demon ludila ove godine zadovoljava i kategoriju favoriziranja debeljuca, plus vrlo dobar tekstualni dodatak, pa mislim da ga ništa ne može ugroziti. A Conan zadovoljava i tehničkom i sadržajnom kvalitetom, pa će za neveliku razliku ali ipak pobijediti omiljenog nam detektiva Kirbyja.
dessa Posted - 31/12/2011 : 15:55:50
Ovako će biti ove godine:

1. Konan I
2. Rip Kirby I
3. Inkal
4. Konan II
5. Rip Kirby II

Moguća su iznaneđenja oko razlike u glasovima između prvog i drugog.

Dalje, bez nekog redosleda, će ići: Trgovina, Blast, Veštice/Pun mesec, Vrh Bogova, Fotograf, YU Tarzan...

"Kiosk" varijanta:

1. Zagor Demon ludila - ubedljivo najprvi

Ostali koji će se verovatno naći na listi: Ratman 1, Greystorm 1, Lilit 1, PSDZ 1, Zagor gigant, Mister No knjiga 2, Zagor knjga 1, Lift za pakao, DD 200...
Combatrock Posted - 31/12/2011 : 15:32:33
koja crna konkurencija te godine nije ni postojala... tex zasluzeno prvi ... cudi me samo sto povratak superhika nije drugi... i ja sam danas mislio da ce united da unisti blackburn a trenutno je 2:3 za goste i tece 86 minut
Imrahil Posted - 31/12/2011 : 15:04:20
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Imrahil

Najbolja epizoda po tebi, a daleko od izdanja godine. Nisi nimalo objektivan, ali ni malo.

pogledaj konkurenciju:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=oscar-frontpage&Year=2008&List=1&Official=1&Category=1

jbg, mei realno ali opet, dolazimo do subjektivnog mišljenja
Imrahil Posted - 31/12/2011 : 15:02:25
quote:

quote:

Plus, kolko znam može da se glasa i bez logovanja na sajtu. Što ako je istina je neopisivo bezveze.

Vecinom su glasovi ulogovanih i onih koji to nisu su skoro identicni, tako da ovo ne igra neku veliku ulogu.

Jbg, onda je očigledno da ljudi vole Texa, a ne Zagora.
Imrahil Posted - 31/12/2011 : 15:02:21
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Možda ljudi prave dvojne naloge, pa glasaju više puta.

...i Zagor opet zblajva :D :D :D

ima neke draži u tome
King Warrior Posted - 31/12/2011 : 15:02:06
quote:

Najbolja epizoda po tebi, a daleko od izdanja godine. Nisi nimalo objektivan, ali ni malo.

pogledaj konkurenciju:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=oscar-frontpage&Year=2008&List=1&Official=1&Category=1
King Warrior Posted - 31/12/2011 : 15:00:32
quote:

Plus, kolko znam može da se glasa i bez logovanja na sajtu. Što ako je istina je neopisivo bezveze.

Vecinom su glasovi ulogovanih i onih koji to nisu su skoro identicni, tako da ovo ne igra neku veliku ulogu.
Mairosu Posted - 31/12/2011 : 14:57:19
quote:

Možda ljudi prave dvojne naloge, pa glasaju više puta.

...i Zagor opet zblajva :D :D :D
Imrahil Posted - 31/12/2011 : 14:55:55
quote:
1. Po meni najbolji Tex, mozda sam pomalo subjektivan jer obozavam Fonta, ali, daleko od stripa godine.

A za ostalo, pa šta znam. Možda ljudi prave dvojne naloge, pa glasaju više puta. Plus, kolko znam može da se glasa i bez logovanja na sajtu. Što ako je istina je neopisivo bezveze.
King Warrior Posted - 31/12/2011 : 14:51:42
quote:

1. Sjeverozapadni teritorij je odlična epizoda.
2. a i generalno, možda se Zagorovi glasovi razdele na previše izdanja, pa zato ne može da pobedi, ko zna..

1. Po meni najbolji Tex, mozda sam pomalo subjektivan jer obozavam Fonta, ali, daleko od stripa godine.

2. Taj problem je bio primjetan samo prosle godine kada je Teror 6.Planete bio drugi, sa svim nastavcima koje su izdali Ludens i VC, prica je imala oko 1500 poena, sto je skoro trostruko vise od pobjednika. Ale eto, jedno pojedinacno izdanje nije uspjelo da pobjedi. To je uopste prvi put da je Zagor dosao na drugo mjesto, svi ostali plasmani su slabiji.
Mairosu Posted - 31/12/2011 : 14:44:55
quote:
Originally posted by Mhejl

Svaka čast "Bilo jednom u Njujorku" i "Zlatu juga", a ostalo, kao što je već istaknuto, spada u kategoriju nezasluženih pobjednika - "".

Moja izjava je dobila na tezini, upravo.
Imrahil Posted - 31/12/2011 : 14:40:05
quote:

quote:

quote:
2008: Tex - Sjeverozapadni teritorij ;

jbg, da piše Zagor na koricama, rekao bi zaslužena pobeda.

a vidi nesto, da Zagor pobjedi sa nekim drugorazrednim stripom ne bi bilo cudo, ipak je daleko najpopularniji junak, ali da se to desi kod Texa, i to tri puta sa lijevim pricama, koliko god da je Sj.teritorij inekako solidan...kontas?! Uz to, u top 5 ima vecinom vise Texovih ozdanja. Cak ni Dylan sa legendarnim epizodama nije mogao da primirise pobjedi. Mislim da nije potrebno objasnjavati koliku fan bazu imaju spomenuti junaci.
Ono, da je cudno-bas je cudno.

Sjeverozapadni teritorij je odlična epizoda.
a i generalno, možda se Zagorovi glasovi razdele na previše izdanja, pa zato ne može da pobedi, ko zna..
Mhejl Posted - 31/12/2011 : 14:36:24
Svaka čast "Bilo jednom u Njujorku" i "Zlatu juga", a ostalo, kao što je već istaknuto, spada u kategoriju nezasluženih pobjednika - "".
Combatrock Posted - 31/12/2011 : 14:35:25
sz teritorija... i zlato juga... bolji od bilo kog zagora u poslednjih 15 godina... bez ljutnje...
anto Posted - 31/12/2011 : 14:24:35
quote:
Originally posted by Mairosu

Blindirani vlak su valjda izglasali u fazi cold turkeya za maxijima, to je djubre od stripa. Sjeverozapadni Teritorij i Zlato Juga su po meni zasluzni pobednici.

+1!!
King Warrior Posted - 31/12/2011 : 14:21:13
quote:

quote:
2008: Tex - Sjeverozapadni teritorij ;

jbg, da piše Zagor na koricama, rekao bi zaslužena pobeda.

a vidi nesto, da Zagor pobjedi sa nekim drugorazrednim stripom ne bi bilo cudo, ipak je daleko najpopularniji junak, ali da se to desi kod Texa, i to tri puta sa lijevim pricama, koliko god da je Sj.teritorij inekako solidan...kontas?! Uz to, u top 5 ima vecinom vise Texovih ozdanja. Cak ni Dylan sa legendarnim epizodama nije mogao da primirise pobjedi. Mislim da nije potrebno objasnjavati koliku fan bazu imaju spomenuti junaci.
Ono, da je cudno-bas je cudno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000