forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zatvorena Trafika Veselog četvrtka u Novom Sadu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
tumen Posted - 07/01/2012 : 06:22:33
Jedna od dve Trafike Veselog u Novom Sadu i to ona veća je zatvorena od Nove godine.Da li je to neki znak ili samo traže novu lokaciju, ne znam, ali ovo svakako nisu dobre vesti ni za Novosađane, ali i ljude iz drugih mesta koji čekaju da se i kod njih otvori neka Trafika.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
MF Doom Posted - 09/05/2025 : 14:14:35
Ima po NS i po Maxiju, Ideai, trafikama VC ali po cover priceu (sto bi rekli)
goksi Posted - 09/05/2025 : 12:36:14
A i generalno se može tu kupiti i to je maltene to. Ja na trafikama redovnim ih gotovo nikad ne viđam.
MF Doom Posted - 09/05/2025 : 12:18:19
Jeste zatvorena.

VČ sa popustima sada možeš kupiti samo u Bulevar Books u Novom Sadu.
misterx381 Posted - 09/05/2025 : 11:54:30
Jel' zatvorena i trafika na Spensu ili šta? Bio juče, al lokal zaključan, a izlog izgleda prazan.
wesskowaz Posted - 09/01/2012 : 19:26:51
Za Nis i okolinu Trafika nije ni potrebna.
pravedni Posted - 09/01/2012 : 19:04:46
quote:
Originally posted by Predo

Ja sam tamo bio u petak i na vratima pise da su preselili u Spens. Bio sam tamo ali je trenutno izbor slab jer im navodno nisu dostavljeni trazeni stripovi. Od 8 komada koje sam trazio nasao sam 4. Ovo mi ne lici da ce se promijeniti lokacija nego da ce da radi samo jedna trafika na Spensu.

Za Novi Sad i okolinu malo je jedna trafika...
Predo Posted - 09/01/2012 : 15:43:34
Ja sam tamo bio u petak i na vratima pise da su preselili u Spens. Bio sam tamo ali je trenutno izbor slab jer im navodno nisu dostavljeni trazeni stripovi. Od 8 komada koje sam trazio nasao sam 4. Ovo mi ne lici da ce se promijeniti lokacija nego da ce da radi samo jedna trafika na Spensu.
Snake Plissken Posted - 08/01/2012 : 12:41:58
Ovaj Cronos... ;D
sawitch Posted - 07/01/2012 : 22:26:46
Ja kada sam bio parkirao sam tu... Doduse, mog jugica mogu parkirati u saksiju ali opet.. :)
velka031 Posted - 07/01/2012 : 20:19:35
quote:
Originally posted by sawitch

Kako nisi imao gde parkirati... Imas ispred zgrade pored Trafike u Futoskoj mesta koliko 'oces...

Nisam baš primjetio
velka031 Posted - 07/01/2012 : 20:18:38
quote:
Originally posted by teller

quote:

Kako nisi imao gde parkirati... Imas ispred zgrade pored Trafike u Futoskoj mesta koliko 'oces...

velka031 vozi šleper!

I nije u dobrim odnosima ni s policijom u Osijeku, a kamoli s inozemnom
cronos six Posted - 07/01/2012 : 19:37:12
nek ne otvaraju novu dok ne izbace texa k.izdanje 3.
lwood Posted - 07/01/2012 : 17:20:49
za takve djelatnosti lokacija je možda i najbitnija.
teller Posted - 07/01/2012 : 16:44:31
quote:

velka031 vozi šleper!
tumen Posted - 07/01/2012 : 16:43:45
quote:

Ispred same Trafike si se pre i mogao zaustavljati jer je bilo proširenje puta zbog autobuske stanice, ali su postavili posle znak pa je pauk dizao automobile (ja sam se jednom jedva izvukao) .U ulici Braće ribnikara koja je pored i ukršta se sa Futoškom ima mesta koliko toliko, ali iako se parking tamo naplaćuje uvek je pun i ja tamo jako retko mogu da nađem mesto.
Dobro, generalno onima koji dobro poznaju grad sve ovo nije problem, ali drugima možda malo jeste.Možda oni koji su još nedovoljno upućeni u strip nisu tako lako mogli da uoče Trafiku pa su se u Veselom odlučili na preseljenje.Ako nađu lokaciju recimo u centru ili na Bulevaru Oslobođenja, to će biti sasvim dobar potez i isplativ.
sawitch Posted - 07/01/2012 : 16:34:04
velka031 Posted - 07/01/2012 : 14:22:38
quote:
Originally posted by tumen

quote:
Originally posted by legaz

quote:

Ona u Futoškoj ulici je zatvorena, a upravo je ona bila i veća i bolje snabdevena.

Razgovarao sa njima oko toga. Traže atraktivniju lokaciju.

Dobro je, utešio si me sada.
Zaista ono nije bila baš najbolja lokacija, pogotovo što je ljudima koji su tamo dolazili kolima bilo jako teško da nađu odgovarajuće parking mesto.Iako nije bilo daleko od Futoške pijace, nalazila se Trafika na mestu gde ljudi uglavnom samo prolaze, a retko se zaustavljaju.
Nadam se da će uspeti da se izbore za neku lokaciju u centru grada.

Potpuno se slažem, evo ja sam u zadnje 2 godine barem 6-7 puta bio u Novom Sadu i nikada u trafici u Futoškoj zato što nisam imao gdje parkirati u blizini, a svaki put sam išao na tvrđavu i svaki put kroz Futošku i svaki put vidio trafiku... Nije mi se dalo gnjaviti s parkingom, stvarno je nezgodno tamo stati... Bilo bi najbolje kad bi se trafika otvorila na korzu
Combatrock Posted - 07/01/2012 : 11:57:45
ja pricam o beogradu...
legaz Posted - 07/01/2012 : 11:02:56
quote:
Originally posted by Combatrock

nesto tu nije u redu... recimo zadnjeg zagora ki 17 sam trazio prvo u trafici kod grcke pijace na nbg nisu imali, pa odem u piramidu nisu imali tek nadjem u bloku 70 jedan primerak... svi prodavci su mi rekli dobili smo samo jedan primerak... da li je sad praksa da se vise salje u crnu sumu ili ne ne znam

Ja sam bio prisutan kada su baš u tu trafiku u NS koja se zatvorila doneli dva paketa KIZ 17. Odmah sam pazario. Količina koja je tada doneta recimo maksimum 40 komada.
karven Posted - 07/01/2012 : 10:31:31
Ili im je distribucija oko praznika ocajna...
Combatrock Posted - 07/01/2012 : 09:17:30
nesto tu nije u redu... recimo zadnjeg zagora ki 17 sam trazio prvo u trafici kod grcke pijace na nbg nisu imali, pa odem u piramidu nisu imali tek nadjem u bloku 70 jedan primerak... svi prodavci su mi rekli dobili smo samo jedan primerak... da li je sad praksa da se vise salje u crnu sumu ili ne ne znam
dubac Posted - 07/01/2012 : 09:14:30
U Kragujevcu su takodje pre dve godine promenili lokaciju jedne Trafike i to one prvootvorene.
Sada rade dve i to odlicno rekao bih.
tumen Posted - 07/01/2012 : 08:51:30
quote:

quote:

Ona u Futoškoj ulici je zatvorena, a upravo je ona bila i veća i bolje snabdevena.

Dobro je, utešio si me sada.
Zaista ono nije bila baš najbolja lokacija, pogotovo što je ljudima koji su tamo dolazili kolima bilo jako teško da nađu odgovarajuće parking mesto.Iako nije bilo daleko od Futoške pijace, nalazila se Trafika na mestu gde ljudi uglavnom samo prolaze, a retko se zaustavljaju.
Nadam se da će uspeti da se izbore za neku lokaciju u centru grada.
teller Posted - 07/01/2012 : 08:47:42
quote:

quote:

iako se me ne tiče, BRAVO...lokacija je jako važna, badava ako je u nekoj zabiti..Novi Sad je uvijek bio stripovski grad, ima da ljudi to vide na atraktivnoj lokaciji.
legaz Posted - 07/01/2012 : 08:35:56
quote:

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000