forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mafest 2012

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Paka01 Posted - 25/01/2012 : 00:50:49
By Dado A., sa Libellusovog foruma:

quote:
Hm, mislim da je vrijeme da pocnemo malo pricati i o 7. MaFestu.

Dakle, termin je 21.-27.5.2012., sto znaci da nas opet ceka 7 dana strip-ludila, a za prvo javljanje navest ću samo da ce 7. MaFest ugostiti minimalno 12 specijalnih gostiju + minimalno 10 glavnih gostiju iz prethodnih godina, tj. strip autora koju su bili specijalni gosti na nekome od prvih 6 festivala.

Zasad cu otkriti samo dva specijalna gosta koja cete moci vidjeti i upoznati u svibnju 2012., a to su:

- Jean Van Hamme (Belgija) (XIII, Thorgal, Largo Winch)
- Angelo Stano (Italija) (Dylan Dog)

A o ostalima cemo u danima/mjesecima koji slijede. Stay tuned...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
bisley Posted - 28/08/2012 : 18:12:43
Ja znam bar 20 ljudi koji nisu na forumu, a bili su na više od 4 Mafesta
Ajkula Posted - 28/08/2012 : 16:09:29
Ja na Mafestu nisam bio jer imam 12 godina, i to za ovaj poslednji. Da Mafest preživi još 4-5 godina, bilo bi i mene.
supermark Posted - 28/08/2012 : 15:05:25
evo pogledajte rezultate:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=show_poll&PollID=52

od 925 ljudi koji su glasovali na temu 75% nikada uopce nije bilo na MAFEST-u (694 osobe)!
i onda se cudimo zasto se gasi...
velka031 Posted - 21/06/2012 : 23:31:24
Kakve veze to ima sa MAFESTOM...
Beyonce voli stripove?
Spiderman Posted - 21/06/2012 : 22:56:42
Evo pročitajte članak... možda danas-sutra to očekuje i nas
Spiderman Posted - 14/06/2012 : 15:31:58
quote:
Originally posted by tinton

Nisam ja nezadovoljan dobro je bilo bez obzira na to, ali nekako mi je bilo bolje i opuštenije na otvorenome. Na otvorenome čak možeš malo na tribinu, malo na crtanje i tako, a unutra ne baš.

Pa sad... tribine nisu bile daleko a mogao si isto malo van tako da oni...

Je istina je da bi bilo lijepo da je sve bilo u Bountyu ali šta je tu je. Malo je i vrijeme bilo krivo.
tinton Posted - 14/06/2012 : 15:24:58
Nisam ja nezadovoljan dobro je bilo bez obzira na to, ali nekako mi je bilo bolje i opuštenije na otvorenome. Na otvorenome čak možeš malo na tribinu, malo na crtanje i tako, a unutra ne baš.
Spiderman Posted - 14/06/2012 : 15:17:56
E sad... kako god napraviš uvijek će biti nezadovoljnih :/
tinton Posted - 14/06/2012 : 14:27:58
quote:
Originally posted by Paka01

Kome se da cili dan stat tamo čekat crteže, pa još i na tribine ić. Nisu ljudi došli u Makarsku baš po cile dane stat u zatvorenome.

Zato biu bilo bolje da je subota ostala u Bountyju
Nobody Posted - 14/06/2012 : 14:22:49
I meni.
A sve ostalo je DeeCay ljepo napisao.
DeeCay Posted - 14/06/2012 : 13:04:30
quote:
Originally posted by Paka01

Kome se da cili dan stat tamo čekat crteže, pa još i na tribine ić.

Meni. čak sam i propustio stajanje (sjedenje) za crteže pa išao na tribine. Mada, meni je sve u svemu super to što mafest pruža puno toga za svakoga, i tribina i druženja s autorima i druženja s stripašima i čega sve ne. Kome nije to dosta, može se i okupati!
Paka01 Posted - 14/06/2012 : 11:21:10
Kome se da cili dan stat tamo čekat crteže, pa još i na tribine ić. Nisu ljudi došli u Makarsku baš po cile dane stat u zatvorenome.
Nobody Posted - 14/06/2012 : 08:16:35
quote:
Originally posted by Barker

bas malo ljudi na tribinama .
a prosle godine je bilo bas dosta posetioca na tribinama

Na tribinama je bilo malo ljudi, jer su čekali na svaki svoje crteže.

Uopšte nije to, da fali ljudi za tribne,nego čekanje
u redu za risanje crteža - zato nije bilo vremena za tribinu.
DeeCay Posted - 13/06/2012 : 15:02:22
quote:
Originally posted by Barker

Casini je bio u petak, a ovi ostali (tu mislim pod one glavne goste) u subotu. barem je u subotu bilo više ljudi. Na Buretu i Verniju mislim najviše. Da, na tribinama uvijek fali ljudi.
Barker Posted - 11/06/2012 : 04:04:16
Spiderman Posted - 10/06/2012 : 08:34:51
quote:
Originally posted by jang

na sliki 3/8 na zadnoj 7.stranici nije Čolak nego Lavrič.....sa tvrdim č :)

lepo se prisjetiti još jednom

Ispravljeno... Hvala
jang Posted - 09/06/2012 : 23:14:16
na sliki 3/8 na zadnoj 7.stranici nije Čolak nego Lavrič.....sa tvrdim č :)

lepo se prisjetiti još jednom
Johnny Difool Posted - 08/06/2012 : 19:42:01
Sve u svemu malo ljudi.
Ali nevjerojatno je koliko Mari i Cassini odgovaraju svojim crtežima, kao da su svoji vlastiti likovi!
kiky Posted - 08/06/2012 : 17:49:27
quote:
Originally posted by Lorda

Evo baš gledam ove fotke i stvarno se čini da je bilo jako malo ljudi... Tamo gdje Matt drži predavanje o dogitalnom koloriranju stripova ima valjda 5-6 ljudi, općenito bi se skupilo 10-15 ljudi na tribinama, tek negdje na jednoj od zadnjih fotki je dvorana skroz popunjena, to je valjda bilo na aukcijama originalnih tabli (ako se to uopće ove godine održavalo)...

P.S.

Nicola Mari mi se stvarno čini legenda, baš sam ga tako nekako i zamišljao! Eto samo zbog njega mi je žao što nisam ove godine potegnuo do Makarske...

na cassinijevoj tribini svega 5-6 ljudi
na tribini burattini/verni najviše, nekoliko desetaka
tribina nicole marija također sasvim solidno popunjena, sa najvećim postotkom ženske publike
tinton Posted - 08/06/2012 : 17:05:43
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Spiderman

Evo napokon i galerija sa 7. MaFesta :)Uživajte

E spajdi, sličice su ti pravi vizualni bombonček! Trebao bi ti biti službeno fotkalo MAFEST-a!

EDIT: samo jedna primjedba u tri čina - premalo je cura, mene skoro uopće nema, a slikao si iz nekog razloga predsjednika Josipovića iz svih poza!

Mene zanima jesi li se uživo ispričao Kordeju ili si samo uzeo crtež i pobjegao u strahu da ne shvati tko si
Lorda Posted - 08/06/2012 : 16:33:57
Evo baš gledam ove fotke i stvarno se čini da je bilo jako malo ljudi... Tamo gdje Matt drži predavanje o dogitalnom koloriranju stripova ima valjda 5-6 ljudi, općenito bi se skupilo 10-15 ljudi na tribinama, tek negdje na jednoj od zadnjih fotki je dvorana skroz popunjena, to je valjda bilo na aukcijama originalnih tabli (ako se to uopće ove godine održavalo)...

Sigurno je da krivica leži i na nama koji ove godine nismo došli, recimo ja sam bio prošlih par godina no ove godine jednostavno zbog obveza nisam mogao... (da sam znao da je zadnji Mafest u pitanju sigurno bi se drukčije organizirao, no uvijek plačemo za nečim kad shvatimo da smo to izgubili... :))

Ove godine je valjda bilo najviše gostiju do sada ali imam dojam da se to nekako sve razvodnilo ili su ljudi stvarno više tulumarili po birtijama :)

P.S.

Nicola Mari mi se stvarno čini legenda, baš sam ga tako nekako i zamišljao! Eto samo zbog njega mi je žao što nisam ove godine potegnuo do Makarske...
Spiderman Posted - 08/06/2012 : 14:40:41
quote:
Originally posted by DeeCay
E spajdi, sličice su ti pravi vizualni bombonček! Trebao bi ti biti službeno fotkalo MAFEST-a!

EDIT: samo jedna primjedba u tri čina - premalo je cura, mene skoro uopće nema, a slikao si iz nekog razloga predsjednika Josipovića iz svih poza!

cure su za privatan album :D a precednika... pa... da me zaposli u precedništvu :D
DeeCay Posted - 08/06/2012 : 14:27:20
quote:
Originally posted by Spiderman

Evo napokon i galerija sa 7. MaFesta :)Uživajte

supermark Posted - 08/06/2012 : 00:02:35
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by supermark

zasto samo 24 slike?

7 strana

Spiderman Posted - 07/06/2012 : 23:50:31
quote:
Originally posted by supermark

zasto samo 24 slike?

za svaki dan po 3 slike a subota malo više zbog Josipovića